Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Laci 4 törölheti is az oldalát, mert életfogytot kap a brigád... :lol: :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Laci 4 törölheti is az oldalát, mert életfogytot kap a brigád... :lol: :lol: :P :sowwy: A végén még engem is beperelnek a versenyes belső cam-ek miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Már postán van... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Már postán van... :lol: Ez a kacsahangú? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Most ilyen van benne amúgy...csak ez nem atmoszphérikus, hanem vissza van vezetve...így nincs hangja... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ez a kacsahangú? :sowwy: :lol: Neeeeeeem...annak megoldása Sonique feladata... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Megszűntettem a cégem. Most hivott a könyvelő hogy tételes ellenőrzést kaptam az apehtől a megnyitás óta. Az egyetlen vagyonom a GTE, lehet kell szerezzek egy háromajtós piros Kadettot hogy ne a GTE-t vigyék el. Nem lesz jó kedvem egy darabig az biztos. Este gyere ki a Lurdyhoz, nehogy valahol italozz bánatodban :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: :lol: :lol: vagy hívó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Megszűntettem a cégem. Most hivott a könyvelő hogy tételes ellenőrzést kaptam az apehtől a megnyitás óta. Az egyetlen vagyonom a GTE, lehet kell szerezzek egy háromajtós piros Kadettot hogy ne a GTE-t vigyék el. Nem lesz jó kedvem egy darabig az biztos. Biztos, hogy xarul jössz ki ebből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Este gyere ki a Lurdyhoz, nehogy valahol italozz bánatodban :lol: Nem tudok. Össze kell szedjem az összes anyagot a könyvelőnek. Biztos, hogy xarul jössz ki ebből? Nem, azt gondolom hogy az apeh fog fizetni nekem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem tudok. Össze kell szedjem az összes anyagot a könyvelőnek. Nem, azt gondolom hogy az apeh fog fizetni nekem :lol: Az a legelső intézmény itt ungariséban amit gyűlölök a köcsög APEH :lol: :P :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem, azt gondolom hogy az apeh fog fizetni nekem :sowwy: Nem ezt mondtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 limited edition Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ja és a GSI-sek azért kössék fel a gatyájukat...legalább is a nagyszájú "Leont verek" brigádból... :P :lol: :P én vertem már meg leont :sowwy: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 én vertem már meg leont :sowwy: :P :lol: :lol: :lol: Ügyi vagy...Mr 14.5... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 én vertem már meg leont :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Én is a régi 1.8 T -t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 én vertem már meg leont :sowwy: :P :lol: :lol: :lol: Ügyes vagy Tarzanka: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ügyi vagy...Mr 14.5... :lol: :lol: :P had ne keresem ki a te időidet :lol: :sowwy: amugy meg vót má jobb is de lesz ez még ígyse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 had ne keresem ki a te időidet :lol: :sowwy: amugy meg vót má jobb is de lesz ez még ígyse :lol: Majd ha utcai gumival mész vele 13-assal kezdődő időt, szolj és beszélgetünk... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Majd ha utcai gumival mész vele 13-assal kezdődő időt, szolj és beszélgetünk... :lol: :lol: de amugy is vizes pályán mentem...de nem mentegetőzök jövőhéten lesz verseny Mezökövesden és ha pálya is engedi 1-2x végig suhanok oszt majd meglátjuk :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 de amugy is vizes pályán mentem...de nem mentegetőzök jövőhéten lesz verseny Mezökövesden és ha pálya is engedi 1-2x végig suhanok oszt majd meglátjuk :lol: tréleressel ne felejts el előtte beszélni. :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 tréleressel ne felejts el előtte beszélni. :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P A rutin meg az évek... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 tréleressel ne felejts el előtte beszélni. :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: :lol: :lol: :lol: Most még csak röhöx... :P :lol: Aztán meg hívsz...hogy jajjjj...mááá megintjézusommostmileszmicccsináljunk... :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Most még csak röhöx... :sowwy: :lol: Aztán meg hívsz...hogy jajjjj...mááá megintjézusommostmileszmicccsináljunk... :lol: :P :lol: örülj neki :P hogy MÉG van kit oktatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts