MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 kurv.ajó volt az a T&S tali......csak mi gyorsultunk :sowwy: :lol: és mennyire nem akartál :lol: a végén meg már vissza kellett fogni téged mert úgy belelendültél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 na mi lesz Mr. Seatomanti már nem is jelenik meg itt? :lol: biztos jó a járgány ha ennyire leköti :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Simán :sowwy: :lol: :P :lol: :lol: :lol: ahhhaahhaa azután meg hallgathatom hónapokig, hogy ideadod a sárgát meg a kéket is csak cseréljük el a kocsit....nem versz át :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Simán :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Csak az a kérdés Norbi kihez ülsz be hazafelé mert István nembirja a sörszagot Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ahhhaahhaa azután meg hallgathatom hónapokig, hogy ideadod a sárgát meg a kéket is csak cseréljük el a kocsit....nem versz át :sowwy: :lol: :P :lol: de akkor adj Istvánnak Cifet is a fehérhez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 hopp mit találtam na hol készült? jó a háttér :lol: :P :lol: utána haza is lehetett vontatni :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Zimát is felvilágositották látom :sowwy: "Most hallottam tuti forrásból hogy az egressy-vezér út sarkon lévő gyalogátkelőhelynél éjjellátó kamerát szereltek fől amely a gyalogosok áthaladási sebességét méri!! Mindenki óvatosan közelítse meg az adott átkelőhelyet! Több ismerősömet megbüntették 300ezer Ft-ra!!" Köszönjük Emese :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 most értem haza, apu már kidölt. Holnap megmutatom neki a képeket és megmondja mit lehet vele alkotni. Gondolom hogy nem vagy boldog, én se lennék. Nah.. nekem pont ez a szelep, pontosabban asszem a másik van lehegesztve :lol: Vagy csak nem tudja elindítani.. mert nem tudja kikapcsolni a védelmi rendszert,és az bezárta a kocsiba... Elösször azt akartam mondani, hogy elment kocsikázni, és valahol lerobbant.. de inkább nem mondom.. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Anti bejelentkezett :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Pííísta kabbe :lol: :sowwy: ha jól emlékszem te azt is végig ülted a hajtogatós székből :lol: Albi! Ígérem nem láttam/olvastam semmit, de amúgy mi lenne ha nekem szerveznél inkább valami csajt ?! :lol: Vóna' is ötletem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Háááááááááááááááááááááááát ez zsííííííííííííííííííííííííír.... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Háááááááááááááááááááááááát ez zsííííííííííííííííííííííííír.... :sowwy: :lol: :lol: Meddig lesz elég ennyi adrenalin? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/ot...y_080507_10.JPG A felnik maradnak, értem? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 felszedtél pár kilót :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 felszedtél pár kilót :lol: Azaaaasoniqueeeeee... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 http://www.kepfeltoltes.hu/080507/ducky_08...ltoltes.hu_.jpg Árok? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Én ez vok... :lol: Amúgy elkotyogtunk ma délután egy 100-ast a városban, meg voltunk kint Osziéknál... volt dugó, trepni, nomrális haladás...11l/100 mondjuk míg elértünk a Tarékhoz, addig sikerült 18-at kreálni... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Árok? :lol: Árjáááál...felőlem... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Azaaaasoniqueeeeee... :lol: :lol: tudom, csak rég találkoztunk :sowwy: grat hozzá meg leld örömöd benne stb stb... a klmíája remélem ennek is úgy hűti a whisky-t mint az audié :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Én ez vok... :P http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/ot...y_080507_07.JPG Amúgy elkotyogtunk ma délután egy 100-ast a városban, meg voltunk kint Osziéknál... volt dugó, trepni, nomrális haladás...11l/100 mondjuk míg elértünk a Tarékhoz, addig sikerült 18-at kreálni... :lol: :P :lol: Szép vagy :sowwy: Június közepe felé akkor hengerfej le, és új turbó gondolom. Addig talán birja :lol: a klmíája remélem ennek is úgy hűti a whisky-t mint az audié :lol: Na csak van rajta normális feature is Mikvannak atyaég http://www.seattuning.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Mikvannak atyaég http://www.seattuning.com/ intro alatt (az flashes sz.ar) nem Underworld - Push It megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 intro alatt (az flashes sz.ar) nem Underworld - Push It megy? Nem tudom nekem ez megy alatta http://stream.trancetream.fm:8100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na Sonique írjáááá mááá hogy milyen vóóót... :sowwy: Dinamikus nem??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts