Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Nekem a Monza nem tetszik, Corsa TR-t az egyik legrondább Opelnek tartom. Csak soha nem mondanám azt rájuk, hogy "csak egy...." :lol: Már megbántam bűnömet! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Jól beszélsz.Köztünk a helyed! :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Dini nem a kadett nemtetszik csak ez a kadett maga a forma! :lol: De mondj amit érzel! :sowwy: :lol: Hát mivel én kadett tulaj is vagyok most erre nem találok szavakat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Corsa TR-t az egyik legrondább Opelnek tartom. pont tegnap néztem őket használtautón sztem egyedi, még szép is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hát mivel én kadett tulaj is vagyok most erre nem találok szavakat. :lol: Hú eszembe is jutott valami : esetleg nincs neked véééletlenül ETC-t takaró műanyag borításod és a 2 ülés oldalára az övfeszítőre is burkolat?? :sowwy: Amúgy fentebb írtam Kadival kapcsolatban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hú eszembe is jutott valami : esetleg nincs neked véééletlenül ETC-t takaró műanyag borításod és a 2 ülés oldalára az övfeszítőre is burkolat?? :sowwy: Amúgy fentebb írtam Kadival kapcsolatban! :lol: Szerintem van,csak meg kell keresni. Olvastam,meg van bocsátva. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Egy iylen szívó C20NE-t fel lehet húzni 190 lóig. :lol: Egyik német havernak is van egy, ami 190-et tud 45-ös Weberekkel. Turbóval meg tényleg tudják 1 baron a 250 lovat, gyári alkatrészekkel, kompressziócsökkentéssel. Hogy meddig, az más kérdés, de ismerek 3 A Corsát C20NE turbóval és a kezdeti problémák után mind szépen fut már egy jó ideje. A kezdeti problémák bár cseremotort jelentenek. Tapasztalatszerzés... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Szerintem van,csak meg kell keresni. Olvastam,meg van bocsátva. :lol: :lol: Ha majd pakolsz , gondolj rám :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ha majd pakolsz , gondolj rám :sowwy: Ok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ok :sowwy: VERY VERY BIG THX! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Srácok... ez vátkájndof motor? :sowwy: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/86..._1209070404.jpg Én 1.6 16Vnek nézem... de nem vagyok benne biztos... cs-n van egy hirdetés hogy Opel aszfaltszaggató, meg próbáld ki ha mered meg ilyesmi, de nemtom mér lehet ez olyan komoly... Egyébként több kép a verdáról hátha valaki ismeri http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/86..._1209070390.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/86..._1209070356.jpg A hirdetés meg ehun van E. :lol: Szerk.: Sőt a fszt... ebben csak egy vezérműtengely van... akkor ez csak 8V. :lol: ezért kell kijárni a Lurdyhoz....a multkor is kintvolt, jól néz ki a hangja meg gyönyörű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Szerintem van,csak meg kell keresni. Olvastam,meg van bocsátva. :lol: :lol: vigyázz mit válaszolsz....a multhéten még nemvolt :sowwy: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 vigyázz mit válaszolsz....a multhéten még nemvolt :sowwy: :P :lol: Nono,te nem ezt kérdezted. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ezért kell kijárni a Lurdyhoz....a multkor is kintvolt, jól néz ki a hangja meg gyönyörű :lol: Jaja nekem is felkell mennem valamikor kell vennünk a deguknak ketrecet ott a lurdyba láttunk fain kis ÓLAKAT! :sowwy: :lol: :lol: És csütörtökön fogok felmenni! hogy akkor már lurdí is beleférjan! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ok :lol: Ez kellet volna xréjnek, de megy a szemétbe :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ez kellet volna xréjnek, de megy a szemétbe :lol: :lol: ÁÁÁ dehogy nem vagyok én olyan..... :sowwy: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor Ferenc krt. - Üllői út sarok Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé) Attila utca - Alagút sarok Hegyalja út - Jagelló út sarok Fehérvári úti piacnál Budafoki út Margit krt. - Bimbó utca sarok Moszkva tér Kőbányai út (Egészségháznál) Kőbányai út - Könyves Kálmán krt. Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor Csillaghegyi elágazásig Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben. ne már, ki az aki ezt még mindig bekajolja? ez egy 1989-es írógéppel írt levél másolata, ami azóta kering az emberek közt. én először még A4-es lapon fénymásolva kaptam meg... :sowwy: azóta vagy 20-szor. :lol: csak egy kis segítség az írás korának felfedezéséhez: a SZAMUELY utcát 1990 óta LÓNYAY utcának hívják! :lol: :lol: egyébként a mérők léteztek, emléxem rájuk, de szép is vót, épp fiatal vótam, és vót egy 1963-as trabim... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Angliában a H Astra Opc változatát is pl. VXR-nek nevezik. http://opeltomi.uw.hu/vxr2.jpg http://opeltomi.uw.hu/vxr1.jpg A Zafiráét meg GSI-nek. Teljesen gyári volt a Zafira. Tudom,hogy a nagyobb fék jobb. Ezért lett rátéve. :sowwy: levettem linkre...Anti az én OPC-met meg Astra GSi-nek bibebőőőőőőő :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 képpel nem idézünk! hessveddle! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 A tiéd szép,na de ez.... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Holnap ha valaki elvisz a Hamzsabégi útra délután kettőre, hazafelé már elverem...kivéve ha SRT8-al megyünk odafele... :sowwy: :lol: :lol: Khmm.... Astra gsi turbo:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Khmm.... Astra gsi turbo:) ááá, még egy böhöm lomha dzsipppp is lenyomta... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 zoli bá' köszi, hogy napközben intézted az olajat, amíg az ügyfélnél töppedtem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Voxi, Az első kerbe adtátok el a TT-t ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts