Xray Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Nekem a Monza nem tetszik, Corsa TR-t az egyik legrondább Opelnek tartom. Csak soha nem mondanám azt rájuk, hogy "csak egy...." :lol: Már megbántam bűnömet! :sowwy:
Xray Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Jól beszélsz.Köztünk a helyed! :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Dini nem a kadett nemtetszik csak ez a kadett maga a forma! :lol: De mondj amit érzel! :sowwy: :lol: Hát mivel én kadett tulaj is vagyok most erre nem találok szavakat. :lol:
sárgaGSI Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Corsa TR-t az egyik legrondább Opelnek tartom. pont tegnap néztem őket használtautón sztem egyedi, még szép is lehet
Xray Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Hát mivel én kadett tulaj is vagyok most erre nem találok szavakat. :lol: Hú eszembe is jutott valami : esetleg nincs neked véééletlenül ETC-t takaró műanyag borításod és a 2 ülés oldalára az övfeszítőre is burkolat?? :sowwy: Amúgy fentebb írtam Kadival kapcsolatban! :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Hú eszembe is jutott valami : esetleg nincs neked véééletlenül ETC-t takaró műanyag borításod és a 2 ülés oldalára az övfeszítőre is burkolat?? :sowwy: Amúgy fentebb írtam Kadival kapcsolatban! :lol: Szerintem van,csak meg kell keresni. Olvastam,meg van bocsátva. :lol: :lol:
Demó Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Egy iylen szívó C20NE-t fel lehet húzni 190 lóig. :lol: Egyik német havernak is van egy, ami 190-et tud 45-ös Weberekkel. Turbóval meg tényleg tudják 1 baron a 250 lovat, gyári alkatrészekkel, kompressziócsökkentéssel. Hogy meddig, az más kérdés, de ismerek 3 A Corsát C20NE turbóval és a kezdeti problémák után mind szépen fut már egy jó ideje. A kezdeti problémák bár cseremotort jelentenek. Tapasztalatszerzés... :sowwy:
Xray Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Szerintem van,csak meg kell keresni. Olvastam,meg van bocsátva. :lol: :lol: Ha majd pakolsz , gondolj rám :sowwy:
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Ha majd pakolsz , gondolj rám :sowwy: Ok :lol:
redline Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Srácok... ez vátkájndof motor? :sowwy: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/86..._1209070404.jpg Én 1.6 16Vnek nézem... de nem vagyok benne biztos... cs-n van egy hirdetés hogy Opel aszfaltszaggató, meg próbáld ki ha mered meg ilyesmi, de nemtom mér lehet ez olyan komoly... Egyébként több kép a verdáról hátha valaki ismeri http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/86..._1209070390.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/86..._1209070356.jpg A hirdetés meg ehun van E. :lol: Szerk.: Sőt a fszt... ebben csak egy vezérműtengely van... akkor ez csak 8V. :lol: ezért kell kijárni a Lurdyhoz....a multkor is kintvolt, jól néz ki a hangja meg gyönyörű :lol:
redline Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Szerintem van,csak meg kell keresni. Olvastam,meg van bocsátva. :lol: :lol: vigyázz mit válaszolsz....a multhéten még nemvolt :sowwy: :P :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 vigyázz mit válaszolsz....a multhéten még nemvolt :sowwy: :P :lol: Nono,te nem ezt kérdezted. :lol: :lol:
Xray Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 ezért kell kijárni a Lurdyhoz....a multkor is kintvolt, jól néz ki a hangja meg gyönyörű :lol: Jaja nekem is felkell mennem valamikor kell vennünk a deguknak ketrecet ott a lurdyba láttunk fain kis ÓLAKAT! :sowwy: :lol: :lol: És csütörtökön fogok felmenni! hogy akkor már lurdí is beleférjan! :P
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Ok :lol: Ez kellet volna xréjnek, de megy a szemétbe :sowwy: :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Ez kellet volna xréjnek, de megy a szemétbe :lol: :lol: ÁÁÁ dehogy nem vagyok én olyan..... :sowwy: :lol: :P
voszi Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor Ferenc krt. - Üllői út sarok Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé) Attila utca - Alagút sarok Hegyalja út - Jagelló út sarok Fehérvári úti piacnál Budafoki út Margit krt. - Bimbó utca sarok Moszkva tér Kőbányai út (Egészségháznál) Kőbányai út - Könyves Kálmán krt. Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor Csillaghegyi elágazásig Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben. ne már, ki az aki ezt még mindig bekajolja? ez egy 1989-es írógéppel írt levél másolata, ami azóta kering az emberek közt. én először még A4-es lapon fénymásolva kaptam meg... :sowwy: azóta vagy 20-szor. :lol: csak egy kis segítség az írás korának felfedezéséhez: a SZAMUELY utcát 1990 óta LÓNYAY utcának hívják! :lol: :lol: egyébként a mérők léteztek, emléxem rájuk, de szép is vót, épp fiatal vótam, és vót egy 1963-as trabim... :P :lol:
voszi Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Angliában a H Astra Opc változatát is pl. VXR-nek nevezik. http://opeltomi.uw.hu/vxr2.jpg http://opeltomi.uw.hu/vxr1.jpg A Zafiráét meg GSI-nek. Teljesen gyári volt a Zafira. Tudom,hogy a nagyobb fék jobb. Ezért lett rátéve. :sowwy: levettem linkre...Anti az én OPC-met meg Astra GSi-nek bibebőőőőőőő :lol: :lol:
Sonique Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Holnap ha valaki elvisz a Hamzsabégi útra délután kettőre, hazafelé már elverem...kivéve ha SRT8-al megyünk odafele... :sowwy: :lol: :lol: Khmm.... Astra gsi turbo:)
voszi Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Khmm.... Astra gsi turbo:) ááá, még egy böhöm lomha dzsipppp is lenyomta... :sowwy:
voszi Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 zoli bá' köszi, hogy napközben intézted az olajat, amíg az ügyfélnél töppedtem!
Recommended Posts