Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Őt én is csak látásból ismerem, de az álltalam eddig ismert munkái mondhatin piszokul meggyőzőek! :lol: De majd a többiek elmesélik, ŐK sokkal többet taliztak/nak vele. :sowwy:

Oks, köszi...megkeresem majd hátha tud valami biztatót mondani :lol:

Elküldve

Na lassan indulás van, majd hozok nektek Francia sztyuikat :sowwy: erről jut eszembe megkérdeztem a szerelő barátomat, mit hozzak neked Fanciából? azt mondja 4 liter olajat :lol: mit is kérhetne egy szerelő :lol:

GSI istenség legyen veletek, Anti te meg gyurj sokat, mert jajj neked a következő hétvégén :lol:

Elküldve
Szia, írtam pü-t amúgy :sowwy: kicsit csattog már a motor ..generál elsősorban aztán lehet más is :lol:

Szia!

Láttam a pü-t, gondoltam itt válaszolok, hátha mást is érdekel.

A csattogás lehet sok mindentől, nem biztos, hogy ezért generálozni kell.

Azt javasolom, hogy előbb nézesd meg egy hozzáértővel, aztán törpöld ki, hogy mi legyen.

A teljes generál és egy értelmes tuning (ami valóban plusz pacikat is hoz, és mindemellett használható a hétköznapokban) kb. annyiba fog kerülni, mint amennyit most ér egy átlagos XE-s GSi...

Elküldve
Szia!

Láttam a pü-t, gondoltam itt válaszolok, hátha mást is érdekel.

A csattogás lehet sok mindentől, nem biztos, hogy ezért generálozni kell.

Azt javasolom, hogy előbb nézesd meg egy hozzáértővel, aztán törpöld ki, hogy mi legyen.

A teljes generál és egy értelmes tuning (ami valóban plusz pacikat is hoz, és mindemellett használható a hétköznapokban) kb. annyiba fog kerülni, mint amennyit most ér egy átlagos XE-s GSi...

Na akkor mondom mi a szitu :sowwy: c18nz-m van, vettem rá egy 18e mocit komplettem hogy majd hengerenkénti injektor fel..

nálam jobban hozzáértő emberek ( ezt jólmegaszontam ) azt mondták valszeg hengerfely is cserés lesz mert áll. nem ugyanazok a lyukméretek a szívórésznek... és hamár szétvan kapva akkor mért ne kerüljenek bele új szelepek, tengely, polírozás stb. azért kérdezetm Pro Technic-éket mert hallottam már róluk ezt azt hogy profin nyomják... persze az anyagi vonzatára is kíváncsi lennék azért...

Elküldve

Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:

a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor

Ferenc krt. - Üllői út sarok

Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)

Attila utca - Alagút sarok

Hegyalja út - Jagelló út sarok

Fehérvári úti piacnál

Budafoki út

Margit krt. - Bimbó utca sarok

Moszkva tér

Kőbányai út (Egészségháznál)

Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.

Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor

Csillaghegyi elágazásig

Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor

Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál

Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet.

A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben.

Elküldve
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött....

És mindjárt az ellenpropaganda...

Én azért inkább nem próbálom ki :sowwy:

Főleg ezért: "Ez a cikk 2 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek."

Elküldve
ANTIoszlop progi remélem rá van töltve :sowwy: :lol: :P

hát ha rajta van és ugy müködik mint az antikiller akkor bekötött szemmel is vezethetsz :lol: :lol:

Elküldve
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:

Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor

Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet.

holnap majd odasétálok és meglesem, ha nem egy egyszerü lámpa akkor valószinüleg a többi helyen is lesz majd

Elküldve

B+ sokszor átsurranok az éppen pirosraváltó lámpán....tudom, hogy kicsit paraszt dolog de ha mindenhol megállok soha nem érek oda sehová :sowwy:

Elküldve
B+ sokszor átsurranok az éppen pirosraváltó lámpán....tudom, hogy kicsit paraszt dolog de ha mindenhol megállok soha nem érek oda sehová :sowwy:

sárgán kell átmenni, arra nem irnak semmit... :lol: :lol:

Elküldve

Sziasztok Géjesisek!

Ezt fényképeztem nektek Angliában:

zafira.jpg

Jaa felkerültek a Kadettre a fékek egy Astra GSI-ről. :sowwy:

Jobban fog mint a gyárival. :lol:

Brembo tárcsa Textar betétek.

Elküldve

Ne legyünk már ennyire naívak... remélem ezt a listát nem kapom meg 80 embertől holnap az iwiw-en... :sowwy:

Egyelőre nincs meg a jogi szabályzás az ilyen rendszerekre, ezért nem lett meg május 1-től az autópályamatricás

kamerás mérőrendszer sem. Majd ha a híradóban nyomják ezerrel, akkor hidd el, addig csak hülye vicc. :lol:

Elküldve
Anti, hurráhurrá ha nincs más aki elvigyen beírok magamnak egy tárgyalást holnapra délbudára

Na elmentünk, kifizettünk mindent...holnap intézik rá a rendszámot, én délelött a biztit...3 körül mehetek érte, de hívnak amint megvan minden...

Addig nem igazán tudok én sem időpontot mondani sajna...

Elküldve
az a hejzet :lol: hogy a leszarom és a kurv.ra nem érdekel kategóriába tartozik nálam a hejesírás :lol: a forumokon.

pl: a lyuk szónál én nem arra gondolok hogy ezt LY-al kell írni :sowwy:

Ok,de remélem a postán a nevedet letudod írni normálisan! :lol:

Elküldve
Sziasztok Géjesisek!

Ezt fényképeztem nektek Angliában:

http://opeltomi.uw.hu/zafira.jpg

Jaa felkerültek a Kadettre a fékek egy Astra GSI-ről. :sowwy:

Jobban fog mint a gyárival. :lol:

Brembo tárcsa Textar betétek.

A lökös alapján ez egy Zafira OPC,nem GSi.

A kadett mérete 236 nem?

Akkor nem kell meglepődni,hogy a 256,ami még új is,jobban fog! :lol:

Elküldve
Na elmentünk, kifizettünk mindent...holnap intézik rá a rendszámot, én délelött a biztit...3 körül mehetek érte, de hívnak amint megvan minden...

Addig nem igazán tudok én sem időpontot mondani sajna...

milyen táncot járjak el még? mert ez a papiros bejött :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
milyen táncot járjak el még? mert ez a papiros bejött :sowwy: :lol: :lol:

A rókatánc lehet segít vagy csinálj leonos woodoo babát! :lol: :P

Elküldve
A lökös alapján ez egy Zafira OPC,nem GSi.

A kadett mérete 236 nem?

Akkor nem kell meglepődni,hogy a 256,ami még új is,jobban fog! :lol:

Angliában a H Astra Opc változatát is pl. VXR-nek nevezik.

vxr2.jpg

vxr1.jpg

A Zafiráét meg GSI-nek.

Teljesen gyári volt a Zafira.

Tudom,hogy a nagyobb fék jobb. Ezért lett rátéve. :sowwy:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.