redline Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Redinek...... http://www.kepfeltoltes.hu/080505/DSC02282...ltoltes.hu_.jpg milyen kemény.....ilyen messziről is látszik a rozsda :sowwy: :lol: :lol:
opel16v Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 a szembeképekről jutott eszembe, hogy körtét kell cserélni az első lámpában :sowwy: :lol: jóhogynem vackort :lol: szerintem égő és slusszpasssssz :P :lol:
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Má nemazé de 1 C Kadett volt csak? Teli minden Astrákkal? Oh anyám
redline Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Má nemazé de 1 C Kadett volt csak? Teli minden Astrákkal? Oh anyám a bontós (a.k.a Kadett) tali most hétvégén lesz Dunaújvárosban....rettegjetek :sowwy:
Xray Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Redinek...... Kijez a csóka ezzela paripával??????? :sowwy:
Albert Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Nem gondoltam volna hogy lehet MO-n ilyen színesen füstölő gumikat szerezni. Még a King of Europe Driften is csak meséltek róla hogy létezik ilyen. Pista, ez igazán nagy dobás volt, grat! Mi is jól szórakoztunk a hétvégén
Vktr Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 köszi :P :sowwy: :lol: a szembeképekről jutott eszembe, hogy körtét kell cserélni az első lámpában :lol: :lol: Akko má ellenőrizd a drótokat is
Xray Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Akko má ellenőrizd a drótokat is ez túl hivatalos a drót inkább TYÚKBELET :sowwy: :lol: :lol:
Stefan Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Nem gondoltam volna hogy lehet MO-n ilyen színesen füstölő gumikat szerezni. Még a King of Europe Driften is csak meséltek róla hogy létezik ilyen. Pista, ez igazán nagy dobás volt, grat! Mi is jól szórakoztunk a hétvégén http://www.sailing.hu/files/255/255252.jpg Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :sowwy:
redline Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :sowwy: ezeknek hello van, korallzátony lesz belőlük
opel16v Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :lol: Pl sok-sok héliumos lufit akasztanak az árbócvégre? :sowwy: :lol: :lol:
Albert Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :lol: Ez nagy, ennek keel van az alján, látszik is, szóval visszaáll magától. Ettől még mivel elszakadt meg elhajlott pár dolog, mentek a partra. Ez még előző hétvégén törpént amúgy. Most viszont mi borultunk sokkal kisebb hajóval Tihany alatt és az nem állt vissza magától. Szerencse hogy volt ott motoros. Igen, jó a víz, bárki nyugodtan fürödhet a Balcsiban! (3mm-es hosszú neoprénben) Itt van még egy kép ahogy állnak vissza, itt már elverettünk mellettük Mi meg ilyennel firkáltunk Pl sok-sok héliumos lufit akasztanak az árbócvégre? :sowwy: :lol: :P Kisebb hajókra nagy szélben szoktak kötni labdát az árboc tetejére hogy ne fúródjon bele az iszapba a Balcsi mélységénél szinte biztos hogy hosszabb árboc. Amúgy a macskák összejárkálták lent az autómat, de Ati havercsávó frissen hozott G60-as Golfján össze is karcolták az elég patika fényezést. Szóval ő nem ússza meg annyival hogy most zuhag az eső az majd lemossa :lol:
redline Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Van valami menő tengerésztetkód? Pl. egy horgony az alkaron? :sowwy:
Albert Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Van valami menő tengerésztetkód? Pl. egy horgony az alkaron? :sowwy: Mitérdekelaztéged. Részemről
Xray Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Van valami menő tengerésztetkód? Pl. egy horgony az alkaron? :P Az popeynek van nemnézel elég mesét :lol: :lol: :lol: Vagy csak állandóan a superment meg a Herculest?? :sowwy: :P :lol:
Xray Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Külömben is Spenóttal nem lehet vitorlázni :sowwy: :lol: Amúgy , Abert Paksról a barátaim is vitorláznak versenyszerűen,,,,, :lol: Sztem ők is ottvoltak! :lol: ASE
Albert Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Külömben is Spenóttal nem lehet vitorlázni :sowwy: :lol: Amúgy , Abert Paksról a barátaim is vitorláznak versenyszerűen,,,,, :lol: Sztem ők is ottvoltak! :lol: ASE Arácsi kikötő vágom persze, nagyon kis szuper hely. Ezen a hétvégén az egyik onnan érkező hajónak egy kress következtében kilyukasztották az oldalát egy tenyérnyi helyen. Vízvonal felett tehát hazáig nem volt gond, de lehet szétszedni és mehet a műhelybe. Eztet
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 a bontós (a.k.a Kadett) tali most hétvégén lesz Dunaújvárosban....rettegjetek :sowwy: bontós tali mi? Irigykedel hogy mennyien talizunk igaz? :lol:
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Albi egyébként a Legal Driften is volt színes gumifüst, az egyik BMW pirossan égette.
Loboka Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Mi meg ilyennel firkáltunk ez 470es vagy repülő hollandi?
Albert Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Albi egyébként a Legal Driften is volt színes gumifüst, az egyik BMW pirossan égette. Jogos, nem voltam, nem tudtam. Ez persze Pista érdemeiből nem von le semmit, ráadásul ő több színben is!
Albert Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 ez 470es vagy repülő hollandi? 470. Egy Rephollandi nagyobb és sokkal drágább mert karbon a fél hajó. Így is komoly költség ez nemhogy úgy. Talán 2-3 év múlva de majd látjuk.
sárgaGSI Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 bontós tali mi? Irigykedel hogy mennyien talizunk igaz? :lol: nem mindenkinek lehet nehézbombázója(1200-1400kg) Nekünk csak 900kg vasra tellett :sowwy: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Piiista! Megnéztem Coupe videóját a burn outról....qrva jó lett...bár picit látszik, hogy megy a küszködés a 255-ös gumikkal, de jó volt a színpompa... :lol: :P Ezt egyszer ki kell hozni szigetre...lenne ámulás bámulás... :lol: :P :lol: a felni meg egyenesen szép rajta...jó ízlésre vall... :lol: István is azt mondta, hogy szigeten lehet nagyobb sikere lett volna, de talira lettek zsákmányolva, azoknak szólt, akik eljöttek :lol: Meglepően puha szerintem a guma, elvileg közúton nem is használható. Sokkal jobb lehetett volna, csak 2 dologra kellett figyelni. Egyrészt ne forrjon fel túl hamar víz x+1edik alkalommal, nem lehetett, nem akartam tartósan tiltás közelében forgatni - khmmmm.... láttunk ilyet pénteken ugyebár -. Nem állahattam egyhelyben, mert akkor elég esélyes lett volna, hogy megolvasztja az felületett - khmmmm.... láttunk ilyet már aznap - oszt mit csinálunk a kráterral ? Szórunk rá homokot ? Barna ragacsszalag itt nem megoldás :sowwy: :lol:
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 nem mindenkinek lehet nehézbombázója(1200-1400kg) Nekünk csak 900kg vasra tellett :sowwy: :lol: :lol: milyen igazad van, lehet erre irigykedik. :lol:
Recommended Posts