loree_gsi16v Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 http://www.carstyling.hu/pic/termekek/33_1100992330.jpg[/img :sowwy: Mi ez valami káposzta gyalu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Mi ez valami káposzta gyalu :lol: Olyasmi... Hájtech kenyérszeletelő. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Sziasztok! Két dologban szeretném kérni a segítségeteket: Az egyik, -40-40 ültetéshez már inkább rövídett szárú Koni gátlókat vegyek, mert a mostani ültetéssel is koppan néha. A másik pedig, hogy mostanság az egyik befecskendezőm jobban csattog, mondjuk ez benzin függő is, és gondolom csak csere orvosolja. Esetleg turbós spriccnik javítanak a menettejesítményen? A válaszokat előre is köszi. az hogy röviditett szaru gatlot kell e venned sok mindentöl függ de nem a felnid ET szamatol ... cirka 30-40mm ig teljes mértékben megfelel neked egy normal hosszusagu gatlo ... 60mm vagy sokkal nagyobb ültettésnél kell rövidebb gatlo ha jol melékszem nekem a kadettemben volt röviditett elöl spd30 as hatul normal elöl 60 hatul 40 ültetésel ... és ez gyarilag ebben a szetben volt amit astrába rendeltem 60 / 60 as koni + rugot ott is csak 30al rövidebb gatlo volt ha jol emlékszem .. ha rövidebb gatlo avval is jar hogy többet nem lehet magasabb a kocsid a gatlo miatt ... a masik pedig a tényleges ültetés a gsi hez képest -40mm vagy a szériához .. mert a gsi eleve alacsonyabb ... nekem van ültetve a kocsim mégsem koppant soha fel még a gatlo 30-40mm ültetéssel .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Na most hogy sokan leléptek kirándulgatni én végre megjöttem, és günteréktől is megjöttek a lámpáin végre. Be is raktam őket, bár szeretnék majd irmscher indexeket de addig valószínű a mostani vadiúj hofehérek lesznek besötétítve mert így nagyon elüt a kettő. Szerintem azért jól néz ki nagyon: http://img2.tar.hu/pehi/img/34498998.jpg#3 http://img2.tar.hu/pehi/img/34499004.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Nem egy randa... :sowwy: csak tényleg azokkal az indexekkel kell valamit kezdeni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Na most hogy sokan leléptek kirándulgatni én végre megjöttem, és günteréktől is megjöttek a lámpáin végre. Be is raktam őket, bár szeretnék majd irmscher indexeket de addig valószínű a mostani vadiúj hofehérek lesznek besötétítve mert így nagyon elüt a kettő. Szerintem azért jól néz ki nagyon: http://img2.tar.hu/pehi/img/34498998.jpg#3 http://img2.tar.hu/pehi/img/34499004.jpg#3 ez odab@sz rendesen, grat hozzá :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Jaja...ehhez azért be kell ruházni még egy kis lámpasprayre...és megfújni az indexeket... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Hát ez olyan izéééé...aqrvaéletbe... Itthon azért ez nem semmi...pár adat a verdáról: 7400 ccm kb 15 litert fogyaszt 1 menet alatt a kompreszor 4.2 bárral tölt 3200 le és 9500 fordulatra képes 3 sebességes váltó, 100% sper difi 910 kg eddigi legjobb eredménye 5.43 @ 417 km 0-100 km re pedig 0.85 alatt gyorsul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 neked nem vadkert környékén kéne másnaposan szállingóznod ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 neked nem vadkert környékén kéne másnaposan szállingóznod ? :sowwy: Nem...mi tegnap hazajöttünk...pénteken lementünk, elvoltunk, ottaludtunk, szombaton felkeltünk, elvoltunk...aztán délután hazajöttünk...vagyis inkább estefele... Jól eldumcsiztunk, de igazán olyan fűbendöglős a Vadkerti parti...és mivel 2 percenként esett az eső ez nem volt igazán szerencsés...macerás lett volna esőkabátban fetrengeni a fűben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 :sowwy: kukk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Hatalmas buli volt tegnap vadkerten :sowwy: :lol: Köszi mindenkinek a szervezőknek , a társaságnak nagyon jól éreztük magunkat! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Jól eldumcsiztunk, de igazán olyan fűbendöglős a Vadkerti parti...és mivel 2 percenként esett az eső ez nem volt igazán szerencsés...macerás lett volna esőkabátban fetrengeni a fűben... :lol: Jah persze... nyugdíjas papírkutya :lol: :lol: el sem tudod képzelni, mekkora buléroszról maradtál le :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Jah persze... nyugdíjas papírkutya :lol: :lol: el sem tudod képzelni, mekkora buléroszról maradtál le :lol: Helyszín korai elhagyása asszem megérdemli az év tévedése díjat :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 előfordul...buliztam már nagyon sok jót...puff istenem egyel kevesebb... de örülök, hogy jól alakult az este... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Jah persze... nyugdíjas papírkutya :P :lol: el sem tudod képzelni, mekkora buléroszról maradtál le :lol: Fenomenális Densz party volt a retro blokokkal az a szép 90'S évek Diszkópatkányok fíílingel wááááááááá akkora királyságvolt , szal sajnálhatja aki nem volt ott!!! :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 És akárki bármit mondhat , F.Gabi kolléga Ku...va jól nyomta a denszpartin!! :sowwy: Azthiszem ha a diszkópatkányok c filmet folytatnák az ablakifejelős jelenethez , a fejmozgás tökéletes lenne! :lol: Felpakolom a videókat amiket telóval csináltam! :lol: Csak konvertelni kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 És akárki bármit mondhat , F.Gabi kolléga Ku...va jól nyomta a denszpartin!! :lol: Azthiszem ha a diszkópatkányok c filmet folytatnák az ablakifejelős jelenethez , a fejmozgás tökéletes lenne! :P Felpakolom a videókat amiket telóval csináltam! :P Csak konvertelni kell! :lol: Hát a lehetőség adott és szinte minden hétvégén lehet élvezni a Futó Showt valamelyik pesti mulatóban... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 És akárki bármit mondhat , F.Gabi kolléga Ku...va jól nyomta a denszpartin!! :lol: Azthiszem ha a diszkópatkányok c filmet folytatnák az ablakifejelős jelenethez , a fejmozgás tökéletes lenne! :P Felpakolom a videókat amiket telóval csináltam! :P Csak konvertelni kell! :lol: Lebuktam, hogy a folytatásra gyúrok szereplőválogatásra :sowwy: azért a videókkal csak óvatosan, valami minimális komolyságlátszatot még had őrizzek meg a kartársak körében :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 gsiclub@Soltvadkert Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Hát a lehetőség adott és szinte minden hétvégén lehet élvezni a Futó Showt valamelyik pesti mulatóban... :sowwy: Bár már mostanság egyre ritkábban, de ettől csak a show értéke növekedhet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 gsiclub@Soltvadkert nice.... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Lebuktam, hogy a folytatásra gyúrok szereplőválogatásra :sowwy: azért a videókkal csak óvatosan, valami minimális komolyságlátszatot még had őrizzek meg a kartársak körében :lol: :lol: Majd úgy lessz ez hogy szépen letölthető lessz itt GSI fórumon :lol: , viszont a Szerb VS Hungary K1 bajnokságról ami az ebédlőben egy emeléssel kezdődő arclandolással ippnra végződő, rendezvényről lemaradttam! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 gsiclub@Soltvadkert Coool and very very nice..... Hiába aki tud fényképezni az tud! főleg ha a fénykép alanyok magában is önmagukért beszélnek! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Majd úgy lessz ez hogy szépen letölthető lessz itt GSI fórumon :sowwy: , viszont a Szerb VS Hungary K1 bajnokságról ami az ebédlőben egy emeléssel kezdődő arclandolással ippnra végződő, rendezvényről lemaradttam! :lol: :lol: Arról én is...szal így nmár érdemes egy visszavágót intézni... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts