Lacee Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 szerintem pedig jó ez a calibra lifis is... amugy nekem eddig a lufimentes calibra kormány volt benn és az vastagabb volt és kisebb mint a gyáriak... de ez is kénylemes és jól lehet rajta aludni :sowwy: mármint úgy felfektetni a kezet rá... sport kormáynból nekem a Futó Gabi momoja tetszik talán F1 vagy mi... de valahogy picit értékjavító is ha lufis az autó... mondjuk ez csak engem nyugtatgat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 sport kormáynból nekem a Futó Gabi momoja tetszik talán F1 vagy mi... de valahogy picit értékjavító is ha lufis az autó... mondjuk ez csak engem nyugtatgat :sowwy: Teljesen igazad van értket is növel és biztonság érzetet is ad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 hát...izé... :sowwy: :lol: nemszép :lol: Redi nézted a kép alján a feliratot??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Ez biztos falami Fake! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Redi nézted a kép alján a feliratot??? :sowwy: Fel sem tűnt :lol: :lol: copyright-os a cucc Lacee jössz 15K-val :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 na azt hittem el tudom sunnyogni :sowwy: amint kész a gsi.hu utalom a pénzt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 na azt hittem el tudom sunnyogni :P amint kész a gsi.hu utalom a pénzt :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Megen unatkoztam :sowwy: :lol: Na lehet mégsem lessz több szín benne ez így nagyon teccik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 az a piros szárny elég necces :sowwy: és ezzel kanyarodni nem nagyon fogsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 az a piros szárny elég necces :lol: és ezzel kanyarodni nem nagyon fogsz :lol: :lol: :sowwy: Hát ennyire nem teszem le csak a TE kedvedért lett porig ütetve nahogy megkiabáld! :lol: :lol: Jah viszek neked valamit vadkertre! EZT: :lol: Ennyi maradtt a Hodámból most dobtam ki a kormányt abból van a jel! :P :P Mert tudjuk hogy odahúzol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 szárny tényleg necces...a többi faja... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 szárny tényleg necces...a többi faja... :P :lol: jaja azt elb@szarintottam de majd kijavítom csak luuusta vagyok! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Mert tudjuk hogy odahúzol! :lol: nem huzok én sehová...max a fára magam de egy s2000-et nagyon elfogadék :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ehune http://kepfeltoltes.hu/080501/Calibra_073_...ltoltes.hu_.jpg Az szerintem nem calibra gyári kormány,hanem raid lufis sportkormány :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Köszönöm a segítséget coupe..... nélküled nem jött volna össze ez sem :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ac-hez kellene sürgősen csatlakozó esetleg valaki tud? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 .....sport kormáynból nekem a Futó Gabi momoja tetszik talán F1 vagy mi.... Ne vicceljünk már :sowwy: Inkább ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ac-hez kellene sürgősen csatlakozó esetleg valaki tud? Hív fel Antit és kérd el Dini számátt tőle, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Lehet igazad van Coupe! Nekem tetszik ettől még... Pista amit linkeltél az sem rossz de a gsi-be nem raknám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 hasonlokat mondott attila is... még nekünk a tankban a cső szokott beszarni lehet hogy leugrott teljesen róla.. lehet meg fötengelyjelado is ilyenkor se benzin se szikra semmi ... de az AC relé tipikus ilyen hiba csakodd meg parszor a burkolatot amikor gyujtason van ha katogg a relé akkor az a szar és lehet be indul nekem is volt ilyen régen még xe korában vagy rendel oda valakit és probára rakd at a relét ha indul problem megoldva Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 lehet meg fötengelyjelado is ilyenkor se benzin se szikra semmi ... de az AC relé tipikus ilyen hiba csakodd meg parszor a burkolatot amikor gyujtason van ha katogg a relé akkor az a szar és lehet be indul nekem is volt ilyen régen még xe korában vagy rendel oda valakit és probára rakd at a relét ha indul problem megoldva 1et kattan a rellé annyi... kimértük és a csatlakozóhoz nem jút el a villany,de mikor indításközbe megpiszkálzuk a csatlakozót 1ből beindult aztán megint megpiszáltuk és leis ált ez is a rellétől lenne vagy szakadás van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 meg a csatlakozó jobboldala megvan égve.. de holnap mekk miskócra azé is Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 meg a csatlakozó jobboldala megvan égve.. de holnap mekk miskócra azé is Kontaktos volt a csati valszeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Ne vicceljünk már :sowwy: Inkább ez :lol: http://www.corsportusa.com/store/catalog/i...momo%20mill.jpg igen ilyet hoppoltak el az orrom elől :lol: csak 2 napon múlott :lol: és 18-ért nem elég barátságos ár lett volna, nem csoda h gyorsan elvitték Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 igen ilyet hoppoltak el az orrom elől :sowwy: csak 2 napon múlott :lol: és 18-ért nem elég barátságos ár lett volna, nem csoda h gyorsan elvitték agy megvan, ideadta a srác Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts