coupe Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 István...egy kocsimosás??? :lol: Surányban vagyok.....csak este megyünk haza :lol: ...Meg holnapra esőt mondanak :sowwy: Esetleg holnap reggel?????10-11körül?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 István...egy kocsimosás??? :lol: a fehéret elviheted lemosni elég koszos :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Egész hétvégére mondanak esőt...de több napsütit...majd kerülgetjük a felhőket... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 én is megnyertem mára a g astra mosást amugy... jah igen tegnap "levizsgázott" az autó, és be került a kormány is... ( igen be lesz bőröztetve előbb utóbb ) réz tömbel ütötték középen... és közben húzták le... ...igen Sonique ... :lol: ja és a múlt heti str race miatt felment a fogyasztás 8.4 re :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 de azért nyugtass meg, hogy nem e miatt a kormány miatt volt a hercehurca... :sowwy: Ugye nem ez marad??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 baj van help kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 leállítotam a kocsit...azóta nem indul be benzinnyomás indítózásnál van?vagy is mutatni kéne valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 leállítotam a kocsit...azóta nem indul be benzinnyomás indítózásnál van?vagy is mutatni kéne valamit? ...már gyújtáson is megy az AC elvileg, bár nem tom Atti átkötötte e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 baj van help kéne Na mi van semmi "Kukk"... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Na mi van semmi "Kukk"... :sowwy: most nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ...már gyújtáson is megy az AC elvileg, bár nem tom Atti átkötötte e... mert benzinnyomás nuku csak azért kérdem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 egy másik AC-t tudok adni :F talán jó :sowwy: dehogynem Anti ez marad csak átbőröztetve... nem akarok semmilyen sport kormányt bele, örülök hogy most lufis az orrmány... a kábel is rá lett dugva... talán bordó lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 egy másik AC-t tudok adni :F talán jó :sowwy: dehogynem Anti ez marad csak átbőröztetve... nem akarok semmilyen sport kormányt bele, örülök hogy most lufis az orrmány... a kábel is rá lett dugva... talán bordó lesz... Tied...nekem nem tetszenek ezek a gyári kormányok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 mert benzinnyomás nuku csak azért kérdem Akkor lehet AC táp, AC relé, befosott az AC...meg még elég sok apróság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 leállítotam a kocsit...azóta nem indul be benzinnyomás indítózásnál van?vagy is mutatni kéne valamit? Elvileg megcsinálja a nyomást és csak adíg megy , asszem nyomásra kapcsol ki és be! de ez nem 100% :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Akkor lehet AC táp, AC relé, befosott az AC...meg még elég sok apróság... hasonlokat mondott attila is... még nekünk a tankban a cső szokott beszarni lehet hogy leugrott teljesen róla.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 hasonlokat mondott attila is... még nekünk a tankban a cső szokott beszarni lehet hogy leugrott teljesen róla.. Na az lehet hogy nincs rajta vagy épp likas! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Na az lehet hogy nincs rajta vagy épp likas! :sowwy: ha likas lenne attól kapna benzint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Nekem mindig tetszett ez a forma bár télleg nagy egy picit... Amúgy kevés szép sportkormány van amit beraknék... vagy max a calibra lufisat de az ritka/drága is... az a 3szög forma... Tied...nekem nem tetszenek ezek a gyári kormányok... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ha likas lenne attól kapna benzint Hát írtmár valaki hogy neki úgyelvolt repedve hogy nem volt benya nyomás! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ehune Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ehune http://kepfeltoltes.hu/080501/Calibra_073_...ltoltes.hu_.jpg hát...izé... :sowwy: :lol: nemszép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 ehune http://kepfeltoltes.hu/080501/Calibra_073_...ltoltes.hu_.jpg Szép , csak engem sosem vonzotta bőr nemtom nekem olyan barátságtalan! De ettől eltekintva klassz a kép! Soptkormány meg azért akad normális és nem csicsás is! Ez az enyém kis szolid Sparco na nekem enyi elég :sowwy: Mérete meg a gyári átmérő szal nem is kisebb! :lol: Nekem Pl Coupé kormánya is nagyon tetszik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Mondjuk a Lufis kormány meg nemvonzott soha, bár fontos a biztonság elismerem de nemérdekel melyikben mennyi a lufi! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Tied...nekem nem tetszenek ezek a gyári kormányok... :sowwy: Azon kívűl,hogy kicsit nagyok, szerintem nem rosszak.. bár, sose volt sport kormányom..lehet az után már más lenne a véleményem.. és hát ugye, ott a lufi is.. ami vagy jó... vagy nem..(hatásilag) sose akarom megtudni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts