opel16v Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Sőőt Honda bontó is van! :sowwy: :lol: Na azt még nem láttam :lol: Ahányszor járok ezen a vizép telepen, mindig felfedezek valami újdonságot amúgy :lol: De már nem sokáig lesz, jövőre vagy 2 év múlva elbontják az egész telepet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Na azt még nem láttam :sowwy: Ahányszor járok ezen a vizép telepen, mindig felfedezek valami újdonságot amúgy :lol: De már nem sokáig lesz, jövőre vagy 2 év múlva elbontják az egész telepet. Azt nemtudom hogy épp ottvan e azt igen hogy Budaörsön van! Baumgartner így híják a tulajt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Péntekre van már valami terv, hogy mikor indulunk, hol talizunk??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Péntekre van már valami terv, hogy mikor indulunk, hol talizunk??? Azt beszéltük meg hogy délben indulunk nem?????? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Azt beszéltük meg hogy délben indulunk nem?????? :sowwy: Nekünk jó...akkor 12:00 kút? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Én majd a mecsek túráról esek be estefelé, remélem nem lesz behozhatatlan a lemaradásom az ivásban. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Én majd a mecsek túráról esek be estefelé, remélem nem lesz behozhatatlan a lemaradásom az ivásban. :lol: Hát a 2 söröddel folyamatosan le leszel maradva... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Nekünk jó...akkor 12:00 kút? Nekem jó :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Hát a 2 söröddel folyamatosan le leszel maradva... :sowwy: :lol: Úgy érzem az egész napos túra után elég lesz 3-4 sör a boldogságomhoz este :lol: Econo mód :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Nekünk jó...akkor 12:00 kút? tudjátok az utat? :sowwy: mert akkor megyek oda énis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 tudjátok az utat? :lol: mert akkor megyek oda énis :P Én Antira számítok......de tudom hogy így biztos eltévedünk...... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Én Antira számítok......de tudom hogy így biztos eltévedünk...... :sowwy: :lol: :lol: ott ült Pista mellett amikor Kiskunlacházára indultunk és megjártuk majdnme Vecsést meg Ferihegyet is :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 ott ült Pista mellett amikor Kiskunlacházára indultunk és megjártuk majdnme Vecsést meg Ferihegyet is :sowwy: :lol: Kb erre számítok...... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 tudjátok az utat? :lol: mert akkor megyek oda énis :lol: Redi azért te is nézd meg a térképen merre is van a Kerepesi út :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Redi azért te is nézd meg a térképen merre is van a Kerepesi út :lol: :lol: tutira megyek és bevárom őket az M5-nél :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Rám ne számítsatok....még csak 3X voltam Soltvadkerten... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 na mi a stájsz szonik bá' kész a taliga? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 na mi a stájsz szonik bá' kész a taliga? :sowwy: és a tiéd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 és a tiéd? :sowwy: szerinted villogna itt ha nem lenne kész? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 szerinted villogna itt ha nem lenne kész? :P tudom, hogy kész van de mennyi van benne? ki lehet már nyomni a szemét? :lol: (cska a holnapi lurdy miatt érdeklődöm.... :sowwy: :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Rám ne számítsatok....még csak 3X voltam Soltvadkerten... :sowwy: Na nehogymá eltévedjé! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Anti, ilyesmi szerintem szerelhető a Seatba is! :sowwy: http://de.youtube.com/watch?v=cyGJUuYPu2w Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Ja ez jópofa...ha megáll az utas szíve, onnan csak vonal jön... :lol: :lol: :lol: meg pittyeg.. :P amúgy ez meg egy R32... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Na nehogymá eltévedjé! :sowwy: :lol: :lol: Majd csak figyeld ki...délben indulunk 5 kor még sehol se vagyunk..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 István...egy kocsimosás??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts