Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Sőőt Honda bontó is van! :sowwy: :lol:

Na azt még nem láttam :lol: Ahányszor járok ezen a vizép telepen, mindig felfedezek valami újdonságot amúgy :lol:

De már nem sokáig lesz, jövőre vagy 2 év múlva elbontják az egész telepet.

Elküldve
Na azt még nem láttam :sowwy: Ahányszor járok ezen a vizép telepen, mindig felfedezek valami újdonságot amúgy :lol:

De már nem sokáig lesz, jövőre vagy 2 év múlva elbontják az egész telepet.

Azt nemtudom hogy épp ottvan e azt igen hogy Budaörsön van! Baumgartner így híják a tulajt! :lol:

Elküldve
Én majd a mecsek túráról esek be estefelé, remélem nem lesz behozhatatlan a lemaradásom az ivásban. :lol:

Hát a 2 söröddel folyamatosan le leszel maradva... :sowwy: :lol:

Elküldve
Hát a 2 söröddel folyamatosan le leszel maradva... :sowwy: :lol:

Úgy érzem az egész napos túra után elég lesz 3-4 sör a boldogságomhoz este :lol:

Econo mód :lol: :lol: :P

Elküldve
tudjátok az utat? :lol: mert akkor megyek oda énis :P

Én Antira számítok......de tudom hogy így biztos eltévedünk...... :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
Én Antira számítok......de tudom hogy így biztos eltévedünk...... :sowwy: :lol: :lol:

ott ült Pista mellett amikor Kiskunlacházára indultunk és megjártuk majdnme Vecsést meg Ferihegyet is :lol: :P

Elküldve
ott ült Pista mellett amikor Kiskunlacházára indultunk és megjártuk majdnme Vecsést meg Ferihegyet is :sowwy: :lol:

Kb erre számítok...... :lol: :lol: :P

Elküldve
szerinted villogna itt ha nem lenne kész? :P

tudom, hogy kész van de mennyi van benne? ki lehet már nyomni a szemét? :lol:

(cska a holnapi lurdy miatt érdeklődöm.... :sowwy: :lol: :lol: )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.