J0hnny Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Tehát én ebből most jól jöttem ki sztem :lol: Most ebből éppen jól! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Most ebből éppen jól! :sowwy: mééé miből xarul? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Na kedves fővárosi klubtársaim! lenne egy óriási kérésem valamelyikőtőkhőz aki ráérne esetleg csütörtökön átvenni egy csomagot részemre Pesten és hétvégén le is tudná juttatni nekem Vadkertre. 5 ezret kellene a srácnak adni, én meg majd visszaadnám a casht. please valakííííí :sowwy: holnap beszélek a sráccal hogy mikor lenne neki jó a tali. Köszi ha valaki megtenné ezt. Lehet megmondom neki vigye ki lurdyba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Na kedves fővárosi klubtársaim! lenne egy óriási kérésem valamelyikőtőkhőz aki ráérne esetleg csütörtökön átvenni egy csomagot részemre Pesten és hétvégén le is tudná juttatni nekem Vadkertre. 5 ezret kellene a srácnak adni, én meg majd visszaadnám a casht. please valakííííí :sowwy: holnap beszélek a sráccal hogy mikor lenne neki jó a tali. Köszi ha valaki megtenné ezt. Lehet megmondom neki vigye ki lurdyba. Jöjjön oda a Lurdyhoz és slussssz, pássz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 ....no ez meg még illene is a sargahoz és még szép is ez a felni.... Szép :sowwy: És Axiós most valahol ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 no ez meg még illene is a sargahoz és még szép is ez a felni http://www.1010tires.com//images/wheels/la..._lg_enlarge.jpg tényleg szép... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 hát nekem nyereg+tárcsa+betét=60.000,- a tárcsák nem újak, kb 10 ezer km van bennük, az meg semmi. Amúgy ebayen 170 juró körül lehet kapni a 288x25-ös 4x100-as tárcsákat. Az már kicsit húzósabb :lol: Itthon amúgy 80-ért ajánlottak anno komplett de némileg használt szettet. Tehát én ebből most jól jöttem ki sztem :sowwy: Asszem egyenlőre erősen úgy érzem, marad a gyári méretű rendszer.. :lol: 4,5 évig elég volt.. csak elég lesz ez után is :P Inkább futóműre gyűjtök.. az úgy is szar.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Deeeeeeeeeeeeeee...de Soltvadkertre még szusival megyünk...viszont ezúton kérek is mindenkit, hogy legyen szíves ne akarja átmatricázni opellé...mert az audin is csúnyán ott maradtak a nyomok... :sowwy: szal aki ilyesmire vetemedne, az számoljon egy kéztöréssel, és Dettitől egy izmos tökönrúgással... :lol: Valamint nem kötni Omega mögé sem, meg körbepörögni hajnalban, és a homokba Opel jeleket rajzolni! Ja, és legfőképp nem elütni vele Gelkot! (Mivel Tasnak már nincs Omegája, és Gelko sem lesz, ezért ezek a veszélyek téged nem fenyegetnek, de hidd el, nem a levegőbe beszélek! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 rendőr? erdőben vannak zsaruk? nem csak terepen nyomod vele? :lol: nem csak terepen hanem a nagyvárosi dzsungelben is :P poén mert parkolni gyerekjáték vele -padka nem akadály -és mindenki fél tőle mert lehet h tudják ha a nivákon szar a fék :lol: a terepezés nem szépségverseny de nem is olyat akarok ami még nekem is igénytelen :lol: tegnap este a 18.kerben szarvascsárda téren láttam egy sötétszínű gsi-t angel eye lámpákkal....talán még klubbos matrica is volt rajta...ha jól tévedek Balázs lehetett az... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Valamint nem kötni Omega mögé sem, meg körbepörögni hajnalban, és a homokba Opel jeleket rajzolni! Ja, és legfőképp nem elütni vele Gelkot! (Mivel Tasnak már nincs Omegája, és Gelko sem lesz, ezért ezek a veszélyek téged nem fenyegetnek, de hidd el, nem a levegőbe beszélek! :lol: ) jó teszt lehetett volna h a régi vagy az új swfit ajtaja az erősebb-e :sowwy: vagy mennyire látszik a feketén ha mellette a sóderon pörögnek :lol: mekkora buli volt, még azt sem bánom h elcsaptak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Az biztos! Amíg élünk emlegetni fogjuk! Hatalmas lagzi volt, világelső bulival, és az autón legalább öt kiló sóderrel és homokkal! :sowwy: Láttad volna a cimbora arcát Gödöllőn az autómosóban! :lol: Nem találom Tiv képét a Suzukiról! Pedig az biztos elrettentené Antit attól, hogy Opel találkozóra Suzival menjen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Ducsizunk, dumcsizunk fő talikerülök ? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Ma hozom el a Senatort Fehérvárra. Szóval ha feliratkoztam volna Vadkertre, akkor most mondanám azt, hogy nem megyek. Anyagi helyzetem közelít az abszolult nullához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Ma hozom el a Senatort Fehérvárra. Szóval ha feliratkoztam volna Vadkertre, akkor most mondanám azt, hogy nem megyek. Anyagi helyzetem közelít az abszolult nullához. Milyen Seni ? :lol: Na látod ezt még nem mondtad így mindjárt más :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Milyen Seni ? :lol: Na látod ezt még nem mondtad így mindjárt más :sowwy: ilyen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Manual tránszmissön ? Milyen állapotban an a kuplungja ? :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Manual tránszmissön ? Milyen állapotban an a kuplungja ? :sowwy: :lol: :lol: :lol: A következő kérdés meg, hogy Sperr van e benne... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 no ez meg még illene is a sargahoz és még szép is ez a felni http://www.1010tires.com//images/wheels/la..._lg_enlarge.jpg Ez szép teccik ! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Manuál ötös, kinyomócsapágy morog, mint a gyomrom, sper nincs, az a Pistáéból kellene nekem, szóval bontsuk el! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Manuál ötös, kinyomócsapágy morog, mint a gyomrom, sper nincs, az a Pistáéból kellene nekem, szóval bontsuk el! :lol: Kérdezd meg tőle, hogy kell e neki cserébe egy Astra Caravan... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Vasárnap felpróbáltuk a gsi küszöböt...Az egyik fele már majdnem kész,a másik még sehol sincs.......De szerintem így a legjobb ahogy most van..... http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC02162.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC02165.jpg Felraktunk egy g astra gyárit is,de az nagyon nem volt szép...képet se csináltam róla...... ismerős környék,talán budaörs :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 ismerős környék,talán budaörs :sowwy: Talán az :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Ott van egy opel bontó is :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Ott van egy opel bontó is :lol: Van :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Ott van egy opel bontó is :lol: Sőőt Honda bontó is van! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts