Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nekem igazából az a hátsó fék szúrt szemet...

gondolom sikerüllt az első felgent, hátulra is beszúrni... :lol: :P

wehehe ez egyedi barátom EGYEDI!!!! :sowwy: :lol: :lol: Egyébként tükröznöm kölött volna , csak lustavoltam! :lol: :P

Elküldve
egész jó ez a felni...nem mondom, hogy Nr.1, de mégis valami van benne ami miatt nagyon tetszik...

Cs-en hírdetik, 90e-ért...7J*16 ET 25

gumik:195/45

mi tetszik benne? a srác ahogy fényképezi?

Elküldve
Mégsem Seat lesz? :lol:

Deeeeeeeeeeeeeee...de Soltvadkertre még szusival megyünk...viszont ezúton kérek is mindenkit, hogy legyen szíves ne akarja átmatricázni opellé...mert az audin is csúnyán ott maradtak a nyomok... :sowwy: szal aki ilyesmire vetemedne, az számoljon egy kéztöréssel, és Dettitől egy izmos tökönrúgással... :lol:

Elküldve
Deeeeeeeeeeeeeee...de Soltvadkertre még szusival megyünk...viszont ezúton kérek is mindenkit, hogy legyen szíves ne akarja átmatricázni opellé...mert az audin is csúnyán ott maradtak a nyomok... :sowwy: szal aki ilyesmire vetemedne, az számoljon egy kéztöréssel, és Dettitől egy izmos tökönrúgással... :P

Jó psze akkor csak sprayt-viszek azt amikó nemfigyel senki csinálok egy designet , és nemszóhatsz egy szótse mert az nem karcúja a fényezést! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Nem tudom...pl egy jópofa A corsan el tudnám képzelni...olyan egyszerű, de mégis mutatós...

Vedd meg, rápróbáljuk a corsára,ha zsír, akko meg rajtahaggyuk :sowwy:

Elküldve
Deeeeeeeeeeeeeee...de Soltvadkertre még szusival megyünk...viszont ezúton kérek is mindenkit, hogy legyen szíves ne akarja átmatricázni opellé...mert az audin is csúnyán ott maradtak a nyomok... :sowwy: szal aki ilyesmire vetemedne, az számoljon egy kéztöréssel, és Dettitől egy izmos tökönrúgással... :lol:

Jó psze akkor csak sprayt-viszek azt amikó nemfigyel senki csinálok egy designet , és nemszóhatsz egy szótse mert az nem karcúja a fényezést! :lol: :lol: :P

Nemhiába vagy te is Laci! Nekem is ilyesmi jutott az eszembe... :lol:

Elküldve

Vasárnap felpróbáltuk a gsi küszöböt...Az egyik fele már majdnem kész,a másik még sehol sincs.......De szerintem így a legjobb ahogy most van.....

DSC02162.jpg

DSC02165.jpg

Felraktunk egy g astra gyárit is,de az nagyon nem volt szép...képet se csináltam róla......

Elküldve

Jó lesz ez... De a hátulja hogy lesz megoldva? nem lesz rajta az a fix rész mint ami a GSiken van? Vagy az is ki lesz vágva és egyik fele az ajtón lesz? :sowwy:

Elküldve
Jó lesz ez... De a hátulja hogy lesz megoldva? nem lesz rajta az a fix rész mint ami a GSiken van? Vagy az is ki lesz vágva és egyik fele az ajtón lesz? :sowwy:

Ez már teljesen használható....rajta van az ajtón is a díszcsík és az ajtó is nyilik rendesen......

Elküldve
Szerintem is jó lesz...én mindenképp felraknám valahogy... :lol: :lol:

Ha azt vesszük hogy ez fél éve készül akkor ebben az évben tuti nem lesz kész...de legalább jövöre is lesz valami váltózás :lol: :sowwy:

Elküldve
Ez már teljesen használható....rajta van az ajtón is a díszcsík és az ajtó is nyilik rendesen......

én a hátsó kerék előtti felnyúlásról beszéltem ami a GSi-ken van... azt kérdeztem hogy olyan lesz a vége ennek is vagy valami trükk lesz rajta... :sowwy:

Elküldve
én a hátsó kerék előtti felnyúlásról beszéltem ami a GSi-ken van... azt kérdeztem hogy olyan lesz a vége ennek is vagy valami trükk lesz rajta... :lol:

Pont olyan lesz mint a tietek,csak 4 ajtósra :sowwy: :lol: és elég igényesen van megcsinálva...

Elküldve

nincs valakinek műanyagos cimborája ? kellene nekem 2 fekete műanyag/gumi kerékív....

olyasmi mi a defenderen van gyárilag

Landrover%20Defender%20PD1670%207x16.jpg

saccperkb árba mennyi.......

Elküldve
Cabrio tuning? Szélesítés után aluszárnyat mikor kap? :sowwy: :lol:

már csak az kéne :lol: ez a ladára lenne...találtam tipusspecifikusat és kiváncsi vagyok h olcsóbb-e másképp....

Elküldve
már csak az kéne :sowwy: ez a ladára lenne...találtam tipusspecifikusat és kiváncsi vagyok h olcsóbb-e másképp....

és csak 2 kell nem 4?

Elküldve
már csak az kéne :lol: ez a ladára lenne...találtam tipusspecifikusat és kiváncsi vagyok h olcsóbb-e másképp....

olcsóbbnak lehet hogy olcsóbb... csak kérdés hogy ívprofil, hosszúság szélesség stimmel-e... ha meg mindez nem számít akkor két telefonkártya, fogó és megvan oldva. :sowwy:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.