opel16v Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nekem igazából az a hátsó fék szúrt szemet... Elég szaftos baleset lehetett... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Trabi c20let FWD, most ment hétvégén...13.2@179km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Trabi c20let FWD, most ment hétvégén...13.2@179km/h http://www.timeslip.hu/blogs/ave/upload/Ferto_Trabant.jpg Mégsem Seat lesz? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nekem igazából az a hátsó fék szúrt szemet... gondolom sikerüllt az első felgent, hátulra is beszúrni... :lol: :P wehehe ez egyedi barátom EGYEDI!!!! :sowwy: :lol: :lol: Egyébként tükröznöm kölött volna , csak lustavoltam! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 egész jó ez a felni...nem mondom, hogy Nr.1, de mégis valami van benne ami miatt nagyon tetszik... Cs-en hírdetik, 90e-ért...7J*16 ET 25 gumik:195/45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 egész jó ez a felni...nem mondom, hogy Nr.1, de mégis valami van benne ami miatt nagyon tetszik... Cs-en hírdetik, 90e-ért...7J*16 ET 25 gumik:195/45 mi tetszik benne? a srác ahogy fényképezi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Mégsem Seat lesz? :lol: Deeeeeeeeeeeeeee...de Soltvadkertre még szusival megyünk...viszont ezúton kérek is mindenkit, hogy legyen szíves ne akarja átmatricázni opellé...mert az audin is csúnyán ott maradtak a nyomok... :sowwy: szal aki ilyesmire vetemedne, az számoljon egy kéztöréssel, és Dettitől egy izmos tökönrúgással... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nem tudom...pl egy jópofa A corsan el tudnám képzelni...olyan egyszerű, de mégis mutatós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Deeeeeeeeeeeeeee...de Soltvadkertre még szusival megyünk...viszont ezúton kérek is mindenkit, hogy legyen szíves ne akarja átmatricázni opellé...mert az audin is csúnyán ott maradtak a nyomok... :sowwy: szal aki ilyesmire vetemedne, az számoljon egy kéztöréssel, és Dettitől egy izmos tökönrúgással... :P Jó psze akkor csak sprayt-viszek azt amikó nemfigyel senki csinálok egy designet , és nemszóhatsz egy szótse mert az nem karcúja a fényezést! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nem tudom...pl egy jópofa A corsan el tudnám képzelni...olyan egyszerű, de mégis mutatós... Vedd meg, rápróbáljuk a corsára,ha zsír, akko meg rajtahaggyuk :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Deeeeeeeeeeeeeee...de Soltvadkertre még szusival megyünk...viszont ezúton kérek is mindenkit, hogy legyen szíves ne akarja átmatricázni opellé...mert az audin is csúnyán ott maradtak a nyomok... :sowwy: szal aki ilyesmire vetemedne, az számoljon egy kéztöréssel, és Dettitől egy izmos tökönrúgással... :lol: Jó psze akkor csak sprayt-viszek azt amikó nemfigyel senki csinálok egy designet , és nemszóhatsz egy szótse mert az nem karcúja a fényezést! :lol: :lol: :P Nemhiába vagy te is Laci! Nekem is ilyesmi jutott az eszembe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Vasárnap felpróbáltuk a gsi küszöböt...Az egyik fele már majdnem kész,a másik még sehol sincs.......De szerintem így a legjobb ahogy most van..... Felraktunk egy g astra gyárit is,de az nagyon nem volt szép...képet se csináltam róla...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Jó lesz ez... De a hátulja hogy lesz megoldva? nem lesz rajta az a fix rész mint ami a GSiken van? Vagy az is ki lesz vágva és egyik fele az ajtón lesz? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Jó lesz ez... De a hátulja hogy lesz megoldva? nem lesz rajta az a fix rész mint ami a GSiken van? Vagy az is ki lesz vágva és egyik fele az ajtón lesz? :sowwy: Ez már teljesen használható....rajta van az ajtón is a díszcsík és az ajtó is nyilik rendesen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Szerintem is jó lesz...én mindenképp felraknám valahogy... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Szerintem is jó lesz...én mindenképp felraknám valahogy... :lol: :lol: Ha azt vesszük hogy ez fél éve készül akkor ebben az évben tuti nem lesz kész...de legalább jövöre is lesz valami váltózás :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 én nem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Ez már teljesen használható....rajta van az ajtón is a díszcsík és az ajtó is nyilik rendesen...... én a hátsó kerék előtti felnyúlásról beszéltem ami a GSi-ken van... azt kérdeztem hogy olyan lesz a vége ennek is vagy valami trükk lesz rajta... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 én a hátsó kerék előtti felnyúlásról beszéltem ami a GSi-ken van... azt kérdeztem hogy olyan lesz a vége ennek is vagy valami trükk lesz rajta... :lol: Pont olyan lesz mint a tietek,csak 4 ajtósra :sowwy: :lol: és elég igényesen van megcsinálva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 nincs valakinek műanyagos cimborája ? kellene nekem 2 fekete műanyag/gumi kerékív.... olyasmi mi a defenderen van gyárilag saccperkb árba mennyi....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Pont olyan lesz mint a tietek,csak 4 ajtósra :sowwy: :lol: és elég igényesen van megcsinálva... Aha... Ígymá vágom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 nincs valakinek műanyagos cimborája ? kellene nekem 2 fekete műanyag/gumi kerékív.... olyasmi mi a defenderen van gyárilag http://www.comp.co.uk/gallery/pics/Landrov...1670%207x16.jpg saccperkb árba mennyi....... Cabrio tuning? Szélesítés után aluszárnyat mikor kap? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Cabrio tuning? Szélesítés után aluszárnyat mikor kap? :sowwy: :lol: már csak az kéne :lol: ez a ladára lenne...találtam tipusspecifikusat és kiváncsi vagyok h olcsóbb-e másképp.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 már csak az kéne :sowwy: ez a ladára lenne...találtam tipusspecifikusat és kiváncsi vagyok h olcsóbb-e másképp.... és csak 2 kell nem 4? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 már csak az kéne :lol: ez a ladára lenne...találtam tipusspecifikusat és kiváncsi vagyok h olcsóbb-e másképp.... olcsóbbnak lehet hogy olcsóbb... csak kérdés hogy ívprofil, hosszúság szélesség stimmel-e... ha meg mindez nem számít akkor két telefonkártya, fogó és megvan oldva. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts