Stefan Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 m u n k a i d ő v a n :lol: De mindjárt ebédidő :lol: Amúgy meg földönfetrengősszmájli... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Rönó Lagúnája volt, úgy tudta csak eladni, hogy ezt beszámolta. Tegnap óta van nála, klimát be se kapcsolta még, fingja nincs milyen a kocsi. Aszonta meg tudjuk nézni akár ma is akár már kettőtől XVIIkerben. Vki ráér? :sowwy: Na elmentek megmondjátok hogy izé csak SFI motoros??? ez kapásból -200 az árából és elhozzátok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Anti nagyon csöndbe van.. csak nem autot intéz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Áááá! Biztos keményen dolgozik! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Áááá! Biztos keményen dolgozik! :sowwy: akkor itt lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Akkor keményen nem dolgozik! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Anti nagyon csöndbe van.. csak nem autot intéz? Most keltett Coupe telón... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Most keltett Coupe telón... :sowwy: Kialudttad a krumpit a fődbű! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Kialudttad a krumpit a fődbű! :sowwy: :lol: Ja..kicsit fáradt voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Ja..kicsit fáradt voltam... Sztem délután én is rendezek egy kis csendes pihenőt úgy este 8 ig :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Xray Ültesd meg nekem lécciii hadnézemee :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Meg a matricát szedje leeeeeeeeeeeee... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Igen, mostanában elhanyagoltam a frissítést, iagzad van... majd este ráveszem magam a meccsnézés közben. Redi, köszi a választ! Nofene :sowwy: köszi. Most mutatta 1kuty, ez is 850 http://www.hasznaltauto.hu/2045904 :lol: Nem :lol: Viszont az aláírásodban szereplő honlapon még nem látom a bőrülés képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Meg a matricát szedje leeeeeeeeeeeee... :sowwy: :lol: :lol: :P Leszedtem már, ez egy öreg kép! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Xray Ültesd meg nekem lécciii hadnézemee :lol: http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_1ab...bb8c5ae7a62.jpg OKÉS EGY PILLANAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Csüccsentve :lol: No és egy kis okosság na valami ilyesmi jólálna és egy lépéssel közelebb lehetne kerülni Anti Coupé klubjához :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Most keltett Coupe telón... :lol: Még jó hogy nem hagytalak tovább aludni :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Még jó hogy nem hagytalak tovább aludni :lol: :lol: :sowwy: Lahat csak este ébredtt volna fel valamikor! No de kemény meló után kemény pihenés kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 No és egy kis okosság na valami ilyesmi jólálna és egy lépéssel közelebb lehetne kerülni Anti Coupé klubjához :sowwy: :lol: :lol: A felnit leszámítva nem támogatom az okosságookat, de nem semmi ahogy fotosoppolsz vazze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 A felnit leszámítva nem támogatom az okosságookat, de nem semmi ahogy fotosoppolsz vazze Hát nem olyan profi vannak hibák ha jólmegnézi az ember de , nagyjából látszik hogy mi hogy áll a kocsin ,.... és a fő hogy nem kerül egy fillérbe sem :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 .... és a fő hogy nem kerül egy fillérbe sem :sowwy: :lol: Neked legalábbis. Ő meg fizetheti neked a söröket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Neked legalábbis. Ő meg fizetheti neked a söröket :P :sowwy: :lol: :lol: Amúgy jódolog ez csak télleg érteni kéne hozzá most próbálgatoma szárnyaim ilyen téren :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 :sowwy: :lol: Amúgy jódolog ez csak télleg érteni kéne hozzá most próbálgatoma szárnyaim ilyen téren :lol: Jól megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_1ab...bb8c5ae7a62.jpg http://kepfeltoltes.hu/080429/B_csabi_www....ltoltes.hu_.jpg Csüccsentve :lol: http://kepfeltoltes.hu/080429/1056376838B_...ltoltes.hu_.jpg No és egy kis okosság na valami ilyesmi jólálna és egy lépéssel közelebb lehetne kerülni Anti Coupé klubjához :sowwy: :lol: :lol: Köszike, komám ez odab@sz :P ügyi vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 A felnit leszámítva nem támogatom az okosságookat, de nem semmi ahogy fotosoppolsz vazze Nekem igazából az a hátsó fék szúrt szemet... gondolom sikerüllt az első felgent, hátulra is beszúrni... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts