Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ha bele számolom karcsikát is akkor már nagyon távol vagytok :lol: :lol: :sowwy: megugye a pirit is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ha bele számolom karcsikát is akkor már nagyon távol vagytok :lol: :P :lol: Majd iparkodunk! :sowwy: :lol: :lol: Bár Csabi már töréstesztet is csinált én meg beálítottam egy blokkot 2 szer szal nektek is összekell kapni magatokat! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Jó hogy nem csal neki a BC mi?????? :sowwy: :lol: :lol: nemmm csalllllll 5000ezerböl 120km... 6,5 :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Meg eszembe jutott a coupe astra amit 4milkáért vettem majd 1.5 milkát fizettek rá és még adtam a banknak 500e ft-ot..Szóval van még hova fejlődni.....De Antit azért elég nehéz überelni :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Kevesek vagytok még mindíg :sowwy: :lol: :lol: De jó az irány :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Jó hogy nem csal neki a BC mi?????? :sowwy: :lol: :lol: Valami lehet az áramlásmérővel,,,, :lol: :P lehet nemkap rendesen anyagot!!! levegős és azt nem méri! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Antit azért elég nehéz überelni :lol: :P Főleg így hogy egy Cuprátvesz :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nemmm csalllllll 5000ezerböl 120km... 6,5 :sowwy: :lol: :lol: Az nem is rossz! :lol: :P :lol: Te nemlehet hogy a hűtővízkörbe van bekötve??? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 De jó az irány :lol: :sowwy: Csabi, károkozásban mivagyunk a jobbak ezeknekmég nem állt meg semmi meg nem is törtek kocsit!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Az nem is rossz! :sowwy: :lol: :lol: Te nemlehet hogy a hűtővízkörbe van bekötve??? :lol: :P a hűtővízkör jelenleg lábmosónak van bekötve :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 a hűtővízkör jelenleg lábmosónak van bekötve :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Hát így nyáron lehet lemásolom az ötletet!!! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Csabi, károkozásban mivagyunk a jobbak ezeknekmég nem állt meg semmi meg nem is törtek kocsit!! :sowwy: :lol: Azt úgyan nem.....de azért egy lopással bevesztek a csapatba úgye???????? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Azt kihagytam hogy nekem a chip miatt 2ben megvan a száz,azért olyan jó a 0-100as időm :lol: :sowwy: nekem szinte a 120-is megvan, persze csak óra szerint, de a chip szintén zenész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 a hűtővízkör jelenleg lábmosónak van bekötve :lol: :lol: Legalább nem kell klíma.....egyből ott a medence :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Azt úgyan nem.....de azért egy lopással bevesztek a csapatba úgye???????? :lol: :P :lol: :sowwy: KU..VA anyátt annak a köcsögnek!!! Na jó üsse kavics! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 :sowwy: KU..VA anyátt annak a köcsögnek!!! Na jó üsse kavics! :lol: :lol: KÖSZI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nekem szinte a 120-is megvan, persze csak óra szerint, de a chip szintén zenész :lol: Én megnéztema bc-hez az órát rááltam 100ra és akkor nulláztam az átlag sebességet 2-3 km csal , namost fingomsincs felsőbb határba még ehhez hiba %-ban mennyi jön hozzá! :sowwy: De mondjuk teszek rá olyan ku..vajó érzés ránizek az órára és jónagyszámot mutat! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 k.urva francia BC..... :sowwy: :lol: "FEUX CODE FEUX AR" feux (de la rampe)-ra ilyeneket találtam: * fényszórót ráirányít * reflektorfény * rivaldafény AR-re semmit, talán ez de csak tipp: arreter - megállni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én megnéztema bc-hez az órát rááltam 100ra és akkor nulláztam az átlag sebességet 2-3 km csal , namost fingomsincs felsőbb határba még ehhez hiba %-ban mennyi jön hozzá! :sowwy: De mondjuk teszek rá olyan ku..vajó érzés ránizek az órára és jónagyszámot mutat! :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 KÖSZI :sowwy: Mondjuk így ha összeszámolok mindent , sem érem el amennyibe a Cupé-d került szal tevagy a góré a csapatban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 k.urva francia BC..... :sowwy: :lol: "FEUX CODE FEUX AR" feux (de la rampe)-ra ilyeneket találtam: * fényszórót ráirányít * reflektorfény * rivaldafény AR-re semmit, talán ez de csak tipp: arreter - megállni neked Francia BC-d van??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 neked Francia BC-d van??? :sowwy: :P persze.....azt hitted viccelek amikor azt mondtam, hogy ritkaság az autóm? :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 persze.....azt hitted viccelek amikor azt mondtam, hogy ritkaság az autóm? :P :lol: :lol: :sowwy: :lol: :lol: Hát ha még azt mondod Francia csajod van akkor irigyelnélek de így nem , egy mukkotsem értesz a BC-ből :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Fast Opel Car :lol: :lol: :lol: Itt az etalon!!! :lol: Szegény masina ez amit kap!!! :sowwy: Csoda hogy megy! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Fast Opel Car :lol: :lol: :lol: Itt az etalon!!! :lol: Szegény masina ez amit kap!!! :sowwy: Csoda hogy megy! :P azt a 8 szelepes motort nem lehet megölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts