Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Tegnap mi is raccsingoltunk egyet Viktorral...és a szusival szépen elmentünk...inkább felső tartományban, rajtból kaptunk majdnem egy autót...mondjuk nem figyeltem... :P Szal elviekben kb úgy megy a szusi mint az audi ment...ergo mint egy ne GSI...1.5-től nem szar ez... :lol: :P és faja, hogy szénné lehet forgatni... :sowwy: Majd rájössz te is hogy kisköbcenti az fingilingi , és egy idő után uncsilessz belülről a sthilfűrészhang! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Tegnap mi is raccsingoltunk egyet Viktorral...és a szusival szépen elmentünk...inkább felső tartományban, rajtból kaptunk majdnem egy autót...mondjuk nem figyeltem... :lol: Szal elviekben kb úgy megy a szusi mint az audi ment...ergo mint egy ne GSI...1.5-től nem szar ez... :lol: :P és faja, hogy szénné lehet forgatni... :lol: azért ez igazán sértő volt. Így lefikázni egy NE-t :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 azért ez igazán sértő volt. Így lefikázni egy NE-t :sowwy: Osztom! :P Nemvolt ezeknek még igazán sz@r pörgős kocsijuk :lol: :lol: Nekem a GSI-m felüdülés a rég autóm után! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 azért ez igazán sértő volt. Így lefikázni egy NE-t :sowwy: Hát amit szóban adtál múltkor szegény Szusinak...azt valahogy meg kell, hogy torolja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Osztom! :lol: Nemvolt ezeknek még igazán sz@r pörgős kocsijuk :lol: :lol: Nekem a GSI-m felüdülés a rég autóm után! :sowwy: Hát igen...a turbó mindig elég hamar azt mondta, hogy TItititititiiii.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Fém felni... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Most mindenki paszolja az Opel-jét.... Most mivan ???? adjam el én is :lol: :lol: :P a LÓF@SZT :lol: Nemeladó :P és 5 évig még bizti nem is lessz! :sowwy: Nem adom el mert jó esetben kapnék érte 1.1milkát....abból meg csak másik gsi-t tudnék venni...Meg most szeretnék elköltözni,szóval jó ideig nem lesz kocsicsere...... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Fém felni... :lol: :lol: :P Unatkozol és a suzukit tuningolod éppen???????? :P :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Hát amit szóban adtál múltkor szegény Szusinak...azt valahogy meg kell, hogy torolja... :sowwy: nem is mondtam semmi rosszat rá, csak röhögtem azon hogy hogy feszülsz a sötétített ablakos szusiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nem is mondtam semmi rosszat rá, csak röhögtem azon hogy hogy feszülsz a sötétített ablakos szusiban :sowwy: Elkapott a feeeeeling... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Tegnap mi is raccsingoltunk egyet Viktorral...és a szusival szépen elmentünk...inkább felső tartományban, rajtból kaptunk majdnem egy autót...mondjuk nem figyeltem... :lol: Szal elviekben kb úgy megy a szusi mint az audi ment...ergo mint egy ne GSI...1.5-től nem szar ez... :lol: :lol: és faja, hogy szénné lehet forgatni... :sowwy: Dettinek is kéne már valami rendes auto nem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Dettinek is kéne már valami rendes auto nem? :lol: Veszel neki egyet??? Egyébként arra amire használjuk hibátlan a Szusi...Örs-Csepel...nagyjából ennyi... :lol: Sajna a papír ma sem jött meg Svájcból az eredetvizsgához... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Sajna a papír ma sem jött meg Svájcból az eredetvizsgához... :sowwy: még nincs vége a napnak. Vagy ha ma jött volna akkor meg kellett volna már érkeznie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Elvileg minden reggel hívják a BM-et, hogy mi jött nekik...szal csak a reggel játszik...ha holnap sincs papír, akkor Soltvadkerten megcsodálhatjátok a 8 légcsákos, ülésfűtéses fekete NE verőt... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Látom beálltál a seatos táborba...már most a kifogások jönnek :P :lol: :lol: :sowwy: ..El nem is verünk,de szerintem 2 autónál nem adsz többet 1 lámpánál.... Nyugtával a napot! :lol: :lol: már is sajnálom szegény Antit, a párbaj után, kiszáll a kocsiból, leköpi és azt mondja, ezért adtam ennyi millót? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Nyugtával a napot! :P :sowwy: már is sajnálom szegény Antit, a párbaj után, kiszáll a kocsiból, leköpi és azt mondja, ezért adtam ennyi millót? :lol: :lol: Azért ettől nem félek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Azért ettől nem félek... :lol: Péntekre meglesz a vas??? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Péntekre meglesz a vas??? :lol: :sowwy: Pénteken megyün Soltvadkertre... De mivel csak szerdáig van munkanap...utána a meleg május 1 miatt no meló...és még nincs papír...így nem hiszem...ha holnap nem jön meg a cetli...akkor csak jövő hét eleje... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Pénteken megyün Soltvadkertre... De mivel csak szerdáig van munkanap...utána a meleg május 1 miatt no meló...és még nincs papír...így nem hiszem...ha holnap nem jön meg a cetli...akkor csak jövő hét eleje... :sowwy: Ez a legrosszabb, a várakozás, :lol: biztos esz az ideg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ez a legrosszabb, a várakozás, :P biztos esz az ideg :sowwy: Jó kis fogyókúra... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Pedig hidd el...ebből akkor lehet kiszállni ha eladod,és olyan autót veszel amit nincs értelme tuningolni..... Én hiszek neked , csak az van hogy én nemtudom megfizetni azt az autót ami új jól is megy nem kell baxtatni stb stb... hitelt meg azért felnem veszek hogy legyen jó nekem a kisöreg is :lol: Mondjuk Újból nemsok autó tetszik a régieknek valahogy van valami kis fiilingje! :sowwy: És sztem formára is szebbek !!! Tisztelet a kivételnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én hiszek neked , csak az van hogy én nemtudom megfizetni azt az autót ami új jól is megy nem kell baxtatni stb stb... hitelt meg azért felnem veszek hogy legyen jó nekem a kisöreg is :lol: Mondjuk Újból nemsok autó tetszik a régieknek valahogy van valami kis fiilingje! :lol: És sztem formára is szebbek !!! Tisztelet a kivételnek! Szintén zenész! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Jó kis fogyókúra... :sowwy: :lol: :lol: már a könnyités foglalkoztat? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Szintén zenész! :sowwy: Látom vannak itt velem egygondolkodású emberek is! :lol: Örülök is nekíííje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Látom vannak itt velem egygondolkodású emberek is! :lol: Örülök is nekíííje :P Autóra hitelt én se veszek fel még 1x...eladni meg piti pénzért nem fogom.....szóval marad ez.....Nagyon szeretem a kocsimat,csak már most azon agyalok milyen felni legyen jövöre,kellene még ez az...És ennek tényleg sose lesz vége :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts