Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Nagyon ügyi vagy :lol: :sowwy: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 100m 1se :lol: :lol: Ha ezt szeretnéd, akkor rendeld azt a nitrot... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ha ezt szeretnéd, akkor rendeld azt a nitrot... :sowwy: :lol: Öreg de legalább ki van fizetve..... :lol: :lol: :P ha más nem majd ez marad..... Idén biztos nem,meg még mindíg tartok kicsit attól hogy kinyírja a motort.....Azt tudom hogy a kadettos srác használta állandóan,de úgye az 3.0 moci volt....Jó lenne ha valaki tesztelné elötte :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Öreg de legalább ki van fizetve..... :lol: :lol: :P ha más nem majd ez marad..... Idén biztos nem,meg még mindíg tartok kicsit attól hogy kinyírja a motort.....Azt tudom hogy a kadettos srác használta állandóan,de úgye az 3.0 moci volt....Jó lenne ha valaki tesztelné elötte :lol: :sowwy: :lol: Norbit szerintem rá lehetne venni...a Veci ha bírja, meg azt az üzemmódot, akkor nagy baj nem lehet... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Öreg de legalább ki van fizetve..... :lol: :P :lol: ha más nem majd ez marad..... Idén biztos nem,meg még mindíg tartok kicsit attól hogy kinyírja a motort.....Azt tudom hogy a kadettos srác használta állandóan,de úgye az 3.0 moci volt....Jó lenne ha valaki tesztelné elötte :lol: :sowwy: :lol: titkon ugyis turbóst akarsz épiteni :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 titkon ugyis turbóst akarsz épiteni :sowwy: :lol: :lol: Biztos hogy nem...annyira nem érdekel már ez.....Jó dolog hogy indul minden reggel az autó,és az se utolsó szempont hogy eddig semmi baja nem volt a motoromnak......Nekem ez,meg a külső már sokkal többet számít......Amúgy meg va valaki lerakna érte annyit amennyit szeretnék érte gond nélkül eladnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Norbit szerintem rá lehetne venni...a Veci ha bírja, meg azt az üzemmódot, akkor nagy baj nem lehet... :sowwy: :lol: Ha megvennénk neki biztos tesztelné...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 100m 1se :lol: :lol: Főleg ha pirosnál kiszúrod neki az összes gumit a seat-on akkor lehet még egy felet sem :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 .....Amúgy meg va valaki lerakna érte annyit amennyit szeretnék érte gond nélkül eladnám :sowwy: Te is tudod, hogy erre nem sok esély van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Te is tudod, hogy erre nem sok esély van. Tudom,de azért a remény hal meg utoljára :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 ....Amúgy meg va valaki lerakna érte annyit amennyit szeretnék érte gond nélkül eladnám wink.gif :sowwy: :lol: :lol: Katolikus vagyok de ezt nemhiszem el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Tudom,de azért a remény hal meg utoljára :sowwy: :lol: :lol: És utána mi lenne??? Ford??? Dízel??? Meg a megbánás??? Beszéljek róla??? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 ha annyit leraknának érte amennyit én gondolok én is odadnám :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 És utána mi lenne??? Ford??? Dízel??? Meg a megbánás??? Beszéljek róla??? :sowwy: :lol: Nem bánnám meg....nem kell állandóan száguldozni......Sőt,mostanában már nem is nagyon szoktunk.....Biztos hogy fordot vennék mondeo tdci 150LE az nekem bőven elég....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Nem bánnám meg....nem kell állandóan száguldozni......Sőt,mostanában már nem is nagyon szoktunk.....Biztos hogy fordot vennék mondeo tdci 150LE az nekem bőven elég....... nem szoktunk :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 :sowwy: :lol: :lol: Katolikus vagyok de ezt nemhiszem el :lol: Pedig hidd el...ebből akkor lehet kiszállni ha eladod,és olyan autót veszel amit nincs értelme tuningolni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nem szoktunk :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 ...és olyan autót veszel amit nincs értelme tuningolni..... Olyan autó nincs... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Beszéljek róla??? :sowwy: :lol: Te miről nem beszélnél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Olyan autó nincs... :sowwy: :lol: hát ezt az összes suzukis bizonyitja péntekenként :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Te miről nem beszélnél? :lol: Azért vannak olyan dolgok...de azokról nem beszélek.. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Olyan autó nincs... :sowwy: :lol: Én inkább azt mondom hogy számodra nincs...... :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 hát ezt az összes suzukis bizonyitja péntekenként :lol: Tegnap mi is raccsingoltunk egyet Viktorral...és a szusival szépen elmentünk...inkább felső tartományban, rajtból kaptunk majdnem egy autót...mondjuk nem figyeltem... :lol: Szal elviekben kb úgy megy a szusi mint az audi ment...ergo mint egy ne GSI...1.5-től nem szar ez... :lol: :P és faja, hogy szénné lehet forgatni... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Most mindenki paszolja az Opel-jét.... Most mivan ???? adjam el én is :lol: :lol: :lol: a LÓF@SZT :P Nemeladó :lol: és 5 évig még bizti nem is lessz! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én inkább azt mondom hogy számodra nincs...... :P :sowwy: :lol: Na és mi lesz Lobóval??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts