Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nem jó ha mindekié ott végzi mert akkor nem lesz kinek eladnia a sok szart :lol: :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nem jó ha mindekié ott végzi mert akkor nem lesz kinek eladnia a sok szart :lol: a tiéd a garázsba lesz... hiába irunk már 2025-öt te még akkor is bérlni fogod neki :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 a tiéd a garázsba lesz... hiába irunk már 2025-öt te még akkor is bérlni fogod neki :lol: :sowwy: de addigra lehet hogy többet fog érni mint most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 a tiéd a garázsba lesz... hiába irunk már 2025-öt te még akkor is bérlni fogod neki :lol: :sowwy: hát nekem erre telik nem kertesházra garázzsal sajnos. De én legalább nem rízsrakétán meg ilyeneken töröm majd a fejem hanem hű maradok a Kadetthoz és annak szelleméhez + a márkához. (há vagy nem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 a tiéd a garázsba lesz... hiába irunk már 2025-öt te még akkor is bérlni fogod neki :lol: :sowwy: ja amúgy most is ott pihen, tegnap lemostam és átvaxoltam az egészet. Csillog mint Salamon töke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 ja amúgy most is ott pihen, tegnap lemostam és átvaxoltam az egészet. Csillog mint Salamon töke. én meg installáltam az új szőnyegeimet :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 de addigra lehet hogy többet fog érni mint most A garázs? Biztos! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 A garázs? Biztos! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 pénteken mentünk 2 szer a vectrával, éreztem hogy esélytelen számomra :sowwy: , de ezt a turbó bertone dolgot nem merném kijelenteni. Gsi mennyit megy 0-100 és 400-on? A 0-100 nekem dynoval mérve 7.49.....a 402m idő meg 15.6.....de az utca más mint a mért idő,lámpánál nekem jobban megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 A 0-100 nekem dynoval mérve 7.49.....a 402m idő meg 15.6.....de az utca más mint a mért idő,lámpánál nekem jobban megy :lol: Ott ha nagyon összeszeded magad még 6 alá is becsúszi a 0-100... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ott ha nagyon összeszeded magad még 6 alá is becsúszi a 0-100... :lol: :lol: :lol: Azt azért nem,de ha kell rakok nitrot meg rövid váltót,csak hogy elkenjem a leon száját..... :lol: :P :lol: :P Tökölön mindig kikaptam,de az idők alapján viszont álltalában én nyertem....Ott nem megy nekem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Azt azért nem,de ha kell rakok nitrot meg rövid váltót,csak hogy elkenjem a leon száját..... :lol: :lol: :lol: :lol: Tökölön mindig kikaptam,de az idők alapján viszont álltalában én nyertem....Ott nem megy nekem :sowwy: Hát szúrd bele a nitrot...amúgy egy olyanon én is agyalok...csak a Lurdy meg a Sziget között kéne valahol "lachgas"-t tankolni...mert szerintem ezt az utat sem bírja már ki egy palack... :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Azt azért nem,de ha kell rakok nitrot meg rövid váltót,csak hogy elkenjem a leon száját..... :P :sowwy: :lol: :lol: kiváncsian várom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Hát szúrd bele a nitrot...amúgy egy olyanon én is agyalok...csak a Lurdy meg a Sziget között kéne valahol "lachgas"-t tankolni...mert szerintem ezt az utat sem bírja már ki egy palack... :sowwy: :lol: :lol: Simán kibírja :lol: 15-30 nyomást bír ki,attól függöen hogy mekkora nyomást engedsz be egyszerre...tekintve hogy nekem elég lenne a +50-70Le szerintem elég lenne 20ra is akár..... :P :lol: :P De neked nem ér,mert már így is egy kategóriával feljebb vagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Hát szúrd bele a nitrot...amúgy egy olyanon én is agyalok...csak a Lurdy meg a Sziget között kéne valahol "lachgas"-t tankolni...mert szerintem ezt az utat sem bírja már ki egy palack... :sowwy: :lol: :lol: alakul a "ez nem versenyautó" teória :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 kiváncsian várom :sowwy: Simán lehet, hogy simán egált megyünk, akár elvernek...bár ezt azért ne tételezzük fel :lol: :lol: ...meg ne felejtsük el, hogy azért én rendesen kijöttem a gyakorlatból... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Amúgy meg megnéztem egy astra coupe turbó idejét...15.4 és 15.6 körül vannak...szóval pont egy forma az idő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Simán lehet, hogy simán egált megyünk, akár elvernek...bár ezt azért ne tételezzük fel :lol: :P ...meg ne felejtsük el, hogy azért én rendesen kijöttem a gyakorlatból... :lol: Látom beálltál a seatos táborba...már most a kifogások jönnek :P :lol: :lol: :sowwy: ..El nem is verünk,de szerintem 2 autónál nem adsz többet 1 lámpánál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Simán kibírja :lol: 15-30 nyomást bír ki,attól függöen hogy mekkora nyomást engedsz be egyszerre...tekintve hogy nekem elég lenne a +50-70Le szerintem elég lenne 20ra is akár..... :lol: :P :lol: De neked nem ér,mert már így is egy kategóriával feljebb vagy :lol: :sowwy: Innen nem emel már katot a turbóra szúrt nitro... :P Végül is...kb 15 lámpa van út közben...szal egy oda vagy vissza útra elég egy palack... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Amúgy meg megnéztem egy astra coupe turbó idejét...15.4 és 15.6 körül vannak...szóval pont egy forma az idő.... Akkor szart mondtam a 15.5-tel ugye??? :sowwy: :lol: :lol: meg, hogy egált megy a GSI meg a bertone.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 ha minden igaz akkor ő volt a dizel seat pénteken.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Látom beálltál a seatos táborba...már most a kifogások jönnek :lol: :lol: :lol: :sowwy: ..El nem is verünk,de szerintem 2 autónál nem adsz többet 1 lámpánál.... 100m-en 2 autó bővel elég... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Innen nem emel már katot a turbóra szúrt nitro... :P Végül is...kb 15 lámpa van út közben...szal egy oda vagy vissza útra elég egy palack... :sowwy: :lol: ki kell szedni a hátsó üléseket, ott majd elfér még egy pár. Coupenak nem hiszem hogy nagy problémát jelent majd helyet találni a palackoknak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Akkor szart mondtam a 15.5-tel ugye??? :lol: :lol: :lol: meg, hogy egált megy a GSI meg a bertone.. :lol: Nagyon ügyi vagy :P :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 100m-en 2 autó bővel elég... :sowwy: :lol: 100m 1se :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts