Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Vegyél. Azt mondjuk, ebből egy ilyet vehettél volna : http://www.hasznaltauto.hu/1931481_nissan_200sx_1997 :sowwy: :lol: :lol: nem ér ennyit, ennyiért vehetsz egy ilyet: http://www.hasznaltauto.hu/1681492_mitsubishi_lancer_2006 és akkor van egy 2 éves kocsid nem egy 11 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 E keeeeeellllll vinii olyan helyre ahol van rázódap. Mondjak ilyen helyet, vagy kitalálod magadttól ? :sowwy: :lol: egyszer volt rázópadon de le kellet állítaniuk mert lepattogott róla a vas :lol: mondjuk az gyári futóműre volt beállítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Tudom mivel ismerem őket :lol: A gyári bertone turbo nem ellenfél egy gsinek........ pénteken mentünk 2 szer a vectrával, éreztem hogy esélytelen számomra :sowwy: , de ezt a turbó bertone dolgot nem merném kijelenteni. Gsi mennyit megy 0-100 és 400-on? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 következő bitang ha lesz, akkor 4X4, és 700 LE körül...alatta bele sem kezdek semmibe... :lol: EVO :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 pénteken mentünk 2 szer a vectrával, éreztem hogy esélytelen számomra :sowwy: , de ezt a turbó bertone dolgot nem merném kijelenteni. Gsi mennyit megy 0-100 és 400-on? Ez kb jogos...rajtból bizti elmegy a GSI, de 400-on már kb 15.5-et megy mindkettő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 sok 80anat ér mi ér 80at meg vagy te huzatva .. én anno 2003 ban amikor vettem a konikat 130 valamennyiröl alkudtam le a karaszynal a 4 gatlot és 100ért megvettem .. akkor az anti is vett volna de nem volt több ... az hogy valaki nem értékeli hogy a minöséget meg is kell fizetni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 mi ér 80at meg vagy te huzatva .. én anno 2003 ban amikor vettem a konikat 130 valamennyiröl alkudtam le a karaszynal a 4 gatlot és 100ért megvettem .. akkor az anti is vett volna de nem volt több ... az hogy valaki nem értékeli hogy a minöséget meg is kell fizetni :lol: 2005 -ben még mindíg 125.000 volt a koni szett , barátom vett a VTI alá, ültem a kocsiban illetve mitettük be alá hát mintha sínen húznák a Hondát! :lol: Szal tényleg hozza azt amenyibe kerül! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 ez nagyon megtisztelő, és oké hogy szigeten XE-k ellen mentem de nekem NE van :P még Annak meg pláne.. :lol: Nah. jóó... ezért nekem is jár egy bukta.... úgyis éhes vok, és nem nagyon szoktam kapni .. buktát.. de most elöbb alvás.. :lol: én nagyon ki akartam menni de inkább itthon maradtam és 2 vérnyomáscsökkentővel próbáltam túlélni a 180-200 körüli vérnyomást...megint :sowwy: Uhh.. az elég brutál... akkor nekem nem is magas a vérnyomásom... Mi se mentünk.. vacsizni voltunk...11kor jöttünk el, és akkor már értelme se volt, meg a párom is KO volt.. reggel meg mentünk melózni korán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 2005 -ben még mindíg 125.000 volt a koni szett , barátom vett a VTI alá, ültem a kocsiban illetve mitettük be alá hát mintha sínen húznák a Hondát! :lol: Szal tényleg hozza azt amenyibe kerül! :sowwy: Ha jól láátom, "Sonik" Bátyó csak gátlót írt :lol: Vagy szett... nekem gátló jött.. le.. Tegnap meg bocs,hogy nem hivtalak vissza csak melóztam, illetve amikor hívtál pont kocsiban voltam.. enyhe gebasz volt.. csöpett széthullott egy metró..18-22-ig, nem is ment egy darabon.. utána jutottál már csak eszembe(vagy annak helyére).. akkor meg már nem csörögtem, nem tudtam melózól, vagy sem.. nah.. tényleg húzok aludni.. KO vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ha jól láátom, "Sonik" Bátyó csak gátlót írt :lol: Vagy szett... nekem gátló jött.. le.. Tegnap meg bocs,hogy nem hivtalak vissza csak melóztam, illetve amikor hívtál pont kocsiban voltam.. enyhe gebasz volt.. csöpett széthullott egy metró..18-22-ig, nem is ment egy darabon.. utána jutottál már csak eszembe(vagy annak helyére).. akkor meg már nem csörögtem, nem tudtam melózól, vagy sem.. nah.. tényleg húzok aludni.. KO vagyok... :sowwy: Igen tudom csak gátlót írt , de én szettre értettem igazából annyi a lényege hogy ami jó az nem occsó :lol: :lol: A többit majd megbesz, ha felébredttél csipkerózsika álmodból :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 mi ér 80at meg vagy te huzatva .. én anno 2003 ban amikor vettem a konikat 130 valamennyiröl alkudtam le a karaszynal a 4 gatlot és 100ért megvettem .. akkor az anti is vett volna de nem volt több ... az hogy valaki nem értékeli hogy a minöséget meg is kell fizetni :sowwy: esetleg ha bontod a tiédet szoljál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 esetleg ha bontod a tiédet szoljál :sowwy: Tényleg Zoli, mi a terv a gsi-vel? Ugye nem hagyod elrohadni? Engem lehet, hogy érdekelne a túrós futómű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Tényleg Zoli, mi a terv a gsi-vel? Ugye nem hagyod elrohadni? Engem lehet, hogy érdekelne a túrós futómű Hiéna... :lol: :sowwy: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Hiéna... :lol: :sowwy: :lol: :lol: :P Lanti kezdte! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Lanti kezdte! :P :lol: de nekem ott a :lol: fej, nem gondoltam komolyan... amugy mennyit kérnél érte zoli? nekem is kéne 1-2 apróság :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 de nekem ott a :lol: fej, nem gondoltam komolyan... amugy mennyit kérnél érte zoli? nekem is kéne 1-2 apróság :sowwy: :lol: Mondjuk megkérdezhetnéd, hogy maradt e egy kis fekete festék... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Mondjuk megkérdezhetnéd, hogy maradt e egy kis fekete festék... :sowwy: :lol: :lol: nekem nem jött a beton oszlop... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nekem nem jött a beton oszlop... egyenlőre... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 egyenlőre... :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 egyenlőre... :lol: Hát csaknem hamár enyit ölsz a vasba, sz@r lenne ha egy oszlop lelőné a bulit! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 :lol: :sowwy: mind Diny-nél végzi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 mind Diny-nél végzi :lol: Az enyimé nemfogja :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Mondod most. :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Mondod most. :P :lol: És mindörökké ÁMMEN! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 nem jó ha mindekié ott végzi mert akkor nem lesz kinek eladnia a sok szart :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts