coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 csinálok holnap és felpakolom őket! :lol: Láttam a Cs-re már fel is raktad hogy eladni :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Reménykedjél benne hogy a tied erősebb mert a Norbi a vectrával azért meg tudta szorongatni...sőt....1 ő egyszer a cupra volt elöl.....A Norbi nagyobb állat mint a Lali :lol: :sowwy: az a vectra nagyon jól megy! kb egy bertone turbóval van egyszinten. Egy gyári XE-nek 3. elejére ad már egy autót és szépen megy el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Meg a duenre is :sowwy: úgy döntöttem eladóm az egészet kompletten aztán hozzárakok és veszek egy normálisat ami nem csak vizuál cucc :lol: Ez a bajom, hogy mindent gyorsan mert beleélem magam aztán meg megszívom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 az a vectra nagyon jól megy! kb egy bertone turbóval van egyszinten. Egy gyári XE-nek 3. elejére ad már egy autót és szépen megy el. hát kb kettes végére ad egy gyári xe-nek 3 autot szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 az a vectra nagyon jól megy! kb egy bertone turbóval van egyszinten. Egy gyári XE-nek 3. elejére ad már egy autót és szépen megy el. Tudom mivel ismerem őket :sowwy: A gyári bertone turbo nem ellenfél egy gsinek........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 ....Tudom mivel ismerem őket :lol:.... De jóóóóóóó, majd bemutatsz minket is ? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 De jóóóóóóó, majd bemutatsz minket is ? :sowwy: :lol: Úgy jobb hogy ismerjük????? :lol: :lol:..Az Én hozzászólásom volt idézve azért azt írtam amit :P :lol: Ne kötözködj...cserélj kuplungot inkább :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Ne kötözködj...cserélj kuplungot inkább :lol: ha ugy cserél kuplungot mint kereket akkor ahhoz kell 2-3 ember :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hamár futómű akkor lenne egy kérdésem: ogy lehet leellenőrizni hogy puhul e a gátló vagy sem, magyarúl hogy milyen állapotban van? Gyanus nekem hogy a 2 hátsó sárga Konim már nincs a helyzet magaslatán. Azért gondolom mert ha gödörbe megyek esetleg akkor mintha hozzákoppana a kipufcsőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hamár futómű akkor lenne egy kérdésem: ogy lehet leellenőrizni hogy puhul e a gátló vagy sem, magyarúl hogy milyen állapotban van? Gyanus nekem hogy a 2 hátsó sárga Konim már nincs a helyzet magaslatán. Azért gondolom mert ha gödörbe megyek esetleg akkor mintha hozzákoppana a kipufcsőhöz. ha elviszed a kárászyhoz a gátlókat akkor 1000ft/darabért bemrik neked :lol: Ez a legbiztosabb módszer :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hamár futómű akkor lenne egy kérdésem: ogy lehet leellenőrizni hogy puhul e a gátló vagy sem, magyarúl hogy milyen állapotban van? Gyanus nekem hogy a 2 hátsó sárga Konim már nincs a helyzet magaslatán. Azért gondolom mert ha gödörbe megyek esetleg akkor mintha hozzákoppana a kipufcsőhöz. E keeeeeellllll vinii olyan helyre ahol van rázódap. Mondjak ilyen helyet, vagy kitalálod magadttól ? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Úgy jobb hogy ismerjük????? :lol: :lol:..Az Én hozzászólásom volt idézve azért azt írtam amit :lol: :sowwy: Ne kötözködj...cserélj kuplungot inkább :lol: :P Rajta leszek :lol: Hogy kicseréltessem :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 :lol: Rajta leszek :lol: Hogy kicseréltessem :P :lol: Helyes.....kell Soltvadkertre :sowwy: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 ha ugy cserél kuplungot mint kereket akkor ahhoz kell 2-3 ember :lol: :lol: Hát ilyen segítőkész barátokkal ha nem figyelek egy pillanatot hipp-hopp megcsinálnak mindent :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 akarom :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 akarom :sowwy: :lol: :lol: az nem a gáspár lacié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 az nem a gáspár lacié? De az....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 De az....... hopacsek miket tudok, bár ha ő jönne szembe velem az utcán enm ismerném meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 akarom :sowwy: :lol: :lol: Robi azért mesélhetne arról, hogy mi van akkor ha kanyarban megjön a nyomás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 hopacsek miket tudok, bár ha ő jönne szembe velem az utcán enm ismerném meg az összes gáspárt figyelemmel kiséred, mi? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Robi azért mesélhetne arról, hogy mi van akkor ha kanyarban megjön a nyomás :lol: Vagy Anti arrol ha elmegy a tapadás, a végkifejlet kb ugyan az :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Vagy Anti arrol ha elmegy a tapadás, a végkifejlet kb ugyan az :lol: No igen. MIndeki azt próbálja rombolni, ami útban van ilyenkor :sowwy: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 az nem a gáspár lacié? De az...monjuk az ára vicces, ennyiből 2 RX8-at veszek :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 De az...monjuk az ára vicces, ennyiből 2 RX8-at veszek :lol: Vegyél. Azt mondjuk, ebből egy ilyet vehettél volna : http://www.hasznaltauto.hu/1931481_nissan_200sx_1997 :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 ha elviszed a kárászyhoz a gátlókat akkor 1000ft/darabért bemrik neked :lol: Ez a legbiztosabb módszer :sowwy: o de jo ahhoz csak ki kell szedni őket olyan megoldás nincs ahol nem kell kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts