Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 azé jo hogy nem orvos lett belöled,me szarul éreznék magukat az emberek, mikor rájuk zuditod ezt a hatalmas empátiát :sowwy: :lol: A műtét sikerült...de nem a jobb, hanem a bal lábát kellett volna levágni... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Az a baj ,hogy a 170 bár tudom hogy nem sok egy jó cuccért de azért mégis csak az :sowwy: A koni is drága ,persze ahogy irtad az ár-érték aránya még mindig a legjobb. Akkor lehet hogy eladom és valami külön combot válogatok össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A műtét sikerült...de nem a jobb, hanem a bal lábát kellett volna levágni... :sowwy: :lol: :lol: ...de ugyis mindegy, mert jövöhéten valszeg belehal a fertözésbe, addig meg max nem fog ugróiskolázni :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Csak nehogy megint olcsó húgynak meleg leve legyen... :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hm tudom hogy occsó megoldás volt valószinű az lesz hogy eladom a rugókat a gátlókat megtartom, mivel az is sok piiz lenne külön és vagy veszek még kisebb rugót vagy beugrom a Dunába :sowwy: A gátló az engedné lentebb a kocsit kisebb rugóval?vagy már az is gátat szab neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hm tudom hogy occsó megoldás volt valószinű az lesz hogy eladom a rugókat a gátlókat megtartom, mivel az is sok piiz lenne külön és vagy veszek még kisebb rugót vagy beugrom a Dunába :sowwy: A gátló az engedné lentebb a kocsit kisebb rugóval?vagy már az is gátat szab neki? ebben a szettben pont a rugó ér valamit, mert az rendes FK hightech vagy mi a pöcs, viszont a gátló nagyon szar minőségű a szettben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Szerintem adj el mindent és vegyél egy sárga Koni szettet! Az FK gátlókat meg nyugodtan felejtsd el, ugyanis nem a rugók miatt olyan szarok ezek a szettek, hanem a puha gátlók miatt, amik ráadásul nagyon hamar el is durrannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hát nem tom...de remélem nem az enyim... :sowwy: :lol: mondjuk az max P-s rendszámmal... valami egyéb??? Nem tudom, nem néztem meg a rendszámot! :lol: nagyon érdekene mindenesetre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Mond az eredményt :sowwy: :P :lol: :lol: nagyon kikapott :lol: első lámpánál mikor beért, mondja hogy na majd most mert nem jól rajtolt, 2 lámpán keresztül nyomtuk kikapott elég szépen, aztán újra még egy lámpát, és a következőnél beért a pirosnál lehuzta az ablakot, azt mondja jobb vagy, mi van benne? közben zöld és elindultunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Szerintem adj el mindent és vegyél egy sárga Koni szettet! Az FK gátlókat meg nyugodtan felejtsd el, ugyanis nem a rugók miatt olyan szarok ezek a szettek, hanem a puha gátlók miatt, amik ráadásul nagyon hamar el is durrannak. sajnos muszáj volt kompromisszumot kötnöm mivel nem volt annyi pénzem hogy beleugorjak egy jobb vagy esetleg profi futóműbe. Éppen ezért nem is méltatlankodom mert már tudom hogy mit kaptam a pénzemért csak azon lepődtem meg, hogy a kocsim még magasabb is lett mint volt. :sowwy: Talán használt konikat tudnék venni ,de ott van megint ,hogy az vajon milyen lesz, meddig birja, meg ritka mint a fehér holló.sajna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hát, GSI-hez, ha jól tudom 120-140 között vannak a koplett sárga Koni szettek, ami szerintem nagyon baráti. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hát, GSI-hez, ha jól tudom 120-140 között vannak a koplett sárga Koni szettek, ami szerintem nagyon baráti. :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 :lol: Mi baj van elektomérnőkkém ? :sowwy: Sok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Mi baj van elektomérnőkkém ? :sowwy: Sok ? sok 80anat ér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Meglehet ezt a problémát oldani könnyen! Kell nyolc darab csőbilics, minden rugóra kettő-kettő. Aztán csak húzod őket megfele. Így elég könnyen állítható a magasság! :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 sok 80anat ér És ezt honnan veszed? :sowwy: Ha 50e-ért még csak sz@t kapsz, akkor 80-ért miért kellene egy "profi" cuccot kapnod? Szerintem nem sok a 120e a 4 állítható sárga Koniért és a 4 rugóért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 És ezt honnan veszed? :sowwy: Ha 50e-ért még csak sz@t kapsz, akkor 80-ért miért kellene egy "profi" cuccot kapnod? Szerintem nem sok a 120e a 4 állítható sárga Koniért és a 4 rugóért... nemsok de 80at adnék érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 nemsok de 80at adnék érte :lol: Akkor kocsikázz ki Hollandiába a gyárba, ott tuti kapnál már annyiért is. :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Meglehet ezt a problémát oldani könnyen! Kell nyolc darab csőbilics, minden rugóra kettő-kettő. Aztán csak húzod őket megfele. Így elég könnyen állítható a magasság! :lol: :lol: húdemantás :sowwy: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 nemsok de 80at adnék érte :lol: Nem értem megint mit variálsz......Veszel 2 elöre 50ért....rugó meg a hátsó gátló már megvan.....így kb 80 lesz a vége.....csak csináld,ne gondolkodj annyit,mert azt neked nem szabad :P :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 :P nagyon kikapott :lol: első lámpánál mikor beért, mondja hogy na majd most mert nem jól rajtolt, 2 lámpán keresztül nyomtuk kikapott elég szépen, aztán újra még egy lámpát, és a következőnél beért a pirosnál lehuzta az ablakot, azt mondja jobb vagy, mi van benne? közben zöld és elindultunk :lol: Helyes :sowwy: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Akkor most leülök, osztok szorzok mélyen elmerülök és igyekszem a legjobbat kihozni az elszúrt dolgomból. :lol: De a kocsit tuti nem használom addig mert idegbajt kapok a terepjáró érzéstől :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 húdemantás :sowwy: :lol: :lol: :P Gond, titkár úr? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Akkor most leülök, osztok szorzok mélyen elmerülök és igyekszem a legjobbat kihozni az elszúrt dolgomból. :lol: De a kocsit tuti nem használom addig mert idegbajt kapok a terepjáró érzéstől :sowwy: Képeket akarunk :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Képeket akarunk :lol: :sowwy: :lol: :lol: csinálok holnap és felpakolom őket! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts