Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 nem az ujjáépitett opcvel.... :lol: :lol: :lol: Igaz...az jövő héten progizás után úgy is megint fél évig Attiéknál lesz... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Igaz...az jövő héten progizás után úgy is megint fél évig Attiéknál lesz... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 jaja nagyon feltünö a piros pláne ha leforditva a hamutató felé világit és te telefonálsz :sowwy: :lol: :lol: Majd ezt is túúúltötti :lol: :P 10-es kulcs és megy ez vazze mémondod hogy nem :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A hajngja bitang jó! :sowwy: dehát egy SX azééé az SX S13 Az egy silvia Ilyen van itt pakson az egyik barétomnak ez 1.8 turbó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A hajngja bitang jó! :lol: dehát egy SX azééé az SX S13 Az egy silvia Ilyen van itt pakson az egyik barétomnak ez 1.8 turbó! :P irigylem a barátod :sowwy: az S13 egy nagyon szép auto :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 irigylem a barátod :lol: az S13 egy nagyon szép auto :lol: :lol: Én is irigylem :P 1 szer volt szerencsém benne ülni , nagyon ritkán használja! :sowwy: Inkább az asszony mikráját nyúzza :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Na hát sikerült végül a lengéscsillapítót kicserélni úgy ,hogy nem vettem ki!! Szereztem spéci csőkulcsot! DE!! leengedtem a kocsit és a 60-as ültető rugóval magasabb mint a 40-sel volt :sowwy: Van kb 3 cm a kerék és az ív között, félek rosszat adtak és ez is 40-es. Elvagyok keseredve Ha van valakinek FK-VAL ilyesféle tapasztalata pliiiz ossza meg mert kivácsi vagyok köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Ha mondasz nekem egy cikkszámot megnézem... Amúgy ez azért elképzelhető, mert nem biztos, hogy jó mocikódhoz lett rendelve, és nem GSI-hez..és a gyári rugó meg már lehet, hogy az idő elteltével összébbült...innen adódhat a különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Igen ezen gondolkodtam én is hogy a régi már beült,de hát az akkor is csak 40-es és 2cm ülne össze?hm Azt megköszönném ha megnéznéd A cikkszám: FKS32/32/1 VA félek hogy a 32/32 az a rugó méretét jelöli.de akkor átvertek. Ez a rugó cikkszáma a komplett futóműé az megfelel a 60/40nek de erre nem találtam infot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Anti, nem tudom fórumozol e már a seat fórumon, mert most küzdöttem végig magam a vácin egyikkel, sárga, nincs elől rendszám fönt van az ablakban, fiatal srác volt vele napszmüvegben egy lánnyal.. ki tudod deríteni ki volt az, vagyis inkább hány lovacska volt az a seat leon?? :sowwy: Tudom kevs az infó de hátha 17.00 körül a Vácin volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Anti, nem tudom fórumozol e már a seat fórumon, mert most küzdöttem végig magam a vácin egyikkel, sárga, nincs elől rendszám fönt van az ablakban, fiatal srác volt vele napszmüvegben egy lánnyal.. ki tudod deríteni ki volt az, vagyis inkább hány lovacska volt az a seat leon?? :lol: Tudom kevs az infó de hátha 17.00 körül a Vácin volt. Hát nem tom...de remélem nem az enyim... :sowwy: :lol: mondjuk az max P-s rendszámmal... valami egyéb??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Igen ezen gondolkodtam én is hogy a régi már beült,de hát az akkor is csak 40-es és 2cm ülne össze?hm Azt megköszönném ha megnéznéd A cikkszám: FKS32/32/1 VA félek hogy a 32/32 az a rugó méretét jelöli.de akkor átvertek. Ez a rugó cikkszáma a komplett futóműé az megfelel a 60/40nek de erre nem találtam infot. Az a cikkszám az nem lesz jó...ne azt nézd ami a rugóra van írva, hanem ami a dobozra... FKOP...így kell, hogy kezdődjön...amúgy én nem tok róla, hogy lett volna az FK-nak 60/60-as rugója...én csak 60/40-ről tok...de mindjárt megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Anti, nem tudom fórumozol e már a seat fórumon, mert most küzdöttem végig magam a vácin egyikkel, sárga, nincs elől rendszám fönt van az ablakban, fiatal srác volt vele napszmüvegben egy lánnyal.. ki tudod deríteni ki volt az, vagyis inkább hány lovacska volt az a seat leon?? :lol: Tudom kevs az infó de hátha 17.00 körül a Vácin volt. Mond az eredményt :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Mond az eredményt :sowwy: :lol: :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Mond az eredményt :sowwy: :P :lol: ha elkente volna a seatot azt már irta volna, most azé akarja tudni a lóreröt hogy tudja mivel vigasztalni magát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 ha elkente volna a seatot azt már irta volna, most azé akarja tudni a lóreröt hogy tudja mivel vigasztalni magát :lol: :lol: Nem hiszem....Csaba nem olyan :sowwy: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A dobozon Az FKAKX008 szám van ami meg is felel a 60/40 nek de a doboz nem volt lezárva a rugót mondjuk bármikor kicserélhették akár véletlenül is. 60/60 nincsen nekik de lehet hogy én vártam sokat a 60-as első ültetéstől? nekem nagyon magasnak tűnik :sowwy: legalább 2-3 cm a kerék felett. a tüv papiron meg astra f 85kw-ig irja ami elviekben jó,külön gsihez nem is árulnak azt hiszem. de ha valóban csak ennyit ül akkor kidobott pénz volt mert ez nekem magas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A dobozon Az FKAKX008 szám van ami meg is felel a 60/40 nek de a doboz nem volt lezárva a rugót mondjuk bármikor kicserélhették akár véletlenül is. 60/60 nincsen nekik de lehet hogy én vártam sokat a 60-as első ültetéstől? nekem nagyon magasnak tűnik :lol: legalább 2-3 cm a kerék felett. a tüv papiron meg astra f 85kw-ig irja ami elviekben jó,külön gsihez nem is árulnak azt hiszem. de ha valóban csak ennyit ül akkor kidobott pénz volt mert ez nekem magas :lol: Dobjál fel róla képeket....... :sowwy: :P :lol: Mármint a mostani és a régi ültetésről is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A dobozon Az FKAKX008 szám van ami meg is felel a 60/40 nek de a doboz nem volt lezárva a rugót mondjuk bármikor kicserélhették akár véletlenül is. 60/60 nincsen nekik de lehet hogy én vártam sokat a 60-as első ültetéstől? nekem nagyon magasnak tűnik :sowwy: legalább 2-3 cm a kerék felett. a tüv papiron meg astra f 85kw-ig irja ami elviekben jó,külön gsihez nem is árulnak azt hiszem. de ha valóban csak ennyit ül akkor kidobott pénz volt mert ez nekem magas :lol: esetleg képet rakhatnál fel róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Na megnéztem...ilyen cikkszámon nincs semmi...sött már fks-ses sincs...úgyhogy ott vagy nem jó számot mondtál...vagy nem tom... :sowwy: Viszont találtam ilyet...pár év után most hogy már mindenkinek van MTS lámpája...kihozták a ledest... Ledes FK... Mondjuk a fekete még nem rendelhető, meg szerintem még nincs is, csak felrakták...mert ez a képen nem ledes véleményem szeirnt...az angel 2évig nem volt nálunk kapható, csak fennt volt...még le sem gyártották... :lol: annoooo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 FKAKX008 Hát el kell, hogy szomorítsalak...de sikerült megvenned a legszarabb szetted...de legalább olcsó volt... :lol: Ez amúgy 60/40-es, és egy fos...anno ebből az AKX-es szettből rekordmennyiségüt hoztak vissza... :sowwy: mondjuk nem tudom mennyiért vetted...de már az árából gondolhattad volna, hogy nem lesz mindőségi a dolog...az még csak hagyján, hogy nem is ültet annyit ami rá van írva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 FKAKX008 Hát el kell, hogy szomorítsalak...de sikerült megvenned a legszarabb szetted...de legalább olcsó volt... :P Ez amúgy 60/40-es, és egy fos...anno ebből az AKX-es szettből rekordmennyiségüt hoztak vissza... :sowwy: mondjuk nem tudom mennyiért vetted...de már az árából gondolhattad volna, hogy nem lesz mindőségi a dolog...az még csak hagyján, hogy nem is ültet annyit ami rá van írva... :lol: azé jo hogy nem orvos lett belöled,me szarul éreznék magukat az emberek, mikor rájuk zuditod ezt a hatalmas empátiát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 pff féltem hogy nem csúcs dolog de azt nem hogy ennyire ócska lenne ahogy azt irod. :sowwy: 49 ezer volt ami valóban olcsó ha azt nézzük hogy komplett a dolog. próbálok képet felrakni de akkor bevásároltam. ajaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A jobb FK komplett futóművek 800 EUR-tól felfele vannak...ez 170 valamennyi...csak viszonyításképpen... Amúgy én még mindig a Koni verziót javaslom...szerintem messze viszi a pálmát ár érték arányban... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts