sárgaGSI Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 ne rontsál már meg mindenkit :lol: Bontós!!!! :sowwy: :lol: :lol:
Balázs Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Akkor megpróbálom elsőként a csőfogót. :sowwy: bár mondom már próbáltam ütni is körbe de megsem mukkan. Nagyon pipa lettem mert ma már 6cm-rel lentebb szerettem volna látni :lol: Köszönöm akkor holnap csőfogozom szeruek valami jó nagyott:D KÖSzi!!!
Balázs Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Ja azt elfelejtettem odairni, hogy nem szereletem ki a kocsiból hanem bent van úgy probálnám megoldani mert félek a gömbfejhez meg a stb cucchoz hozzányúlni :sowwy: Igy is müködik a csőfogó?? :lol: Bár flexet nem kéne kérnem az van :lol:
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Ja azt elfelejtettem odairni, hogy nem szereletem ki a kocsiból hanem bent van úgy probálnám megoldani mert félek a gömbfejhez meg a stb cucchoz hozzányúlni :sowwy: Igy is müködik a csőfogó?? :lol: Bár flexet nem kéne kérnem az van :lol: ugy nemigazan jó a csöfogó.. akkor marad a flex :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Bontós!!!! :lol: :lol: :lol: Na szép segíteni szeretnék és ezt kapom.... :P :sowwy:
Balázs Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 De azzal mit flexelek el? Az egész tokot? :sowwy: Nem tudom mit tehetnék az a baj hogy nincsennek specko szerszámok otthon és igy kénytelen voltam benne hagyni.
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 De azzal mit flexelek el? Az egész tokot? :lol: Nem tudom mit tehetnék az a baj hogy nincsennek specko szerszámok otthon és igy kénytelen voltam benne hagyni. jajj ne vedd komolyan. SAjnos szerintem ki kell venned, mert a helyén nem fogod tudni kitekerni, és sajna a kormányösszekötöt se fogod tudni leszedni a golyalábról ezért azt a kormányműröl kellene lecsavarnod. Lehet jobban járnál ha elvinnéd egy szerelőhöz ha nem akarsz ennyire belemenni. :sowwy:
Rattesid Dénes Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Ja azt elfelejtettem odairni, hogy nem szereletem ki a kocsiból hanem bent van úgy probálnám megoldani mert félek a gömbfejhez meg a stb cucchoz hozzányúlni :sowwy: Igy is müködik a csőfogó?? :lol: Bár flexet nem kéne kérnem az van :lol: Húúú ezt csak most olvasom,azért így nem lesz pite megoldani a dolgot. :lol: Nem hiszem hogy nagyobb szopás lenne kiszedni mint így megcsinálni,sztm már rég kész lenne.
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Húúú ezt csak most olvasom,azért így nem lesz pite megoldani a dolgot. :P Nem hiszem hogy nagyobb szopás lenne kiszedni mint így megcsinálni,sztm már rég kész lenne. Jéééééééééééééé Dini ír a fórumra...és nem is 1 hozzászólást :lol: :lol: :lol: Jól megléptél a kihívás elől tegnap...... :lol: :sowwy: :P
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Jéééééééééééééé Dini ír a fórumra...és nem is 1 hozzászólást :lol: :P :lol: Jól megléptél a kihívás elől tegnap...... :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Rattesid Dénes Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Jéééééééééééééé Dini ír a fórumra...és nem is 1 hozzászólást :lol: :lol: :lol: Jól megléptél a kihívás elől tegnap...... :lol: :sowwy: :P Mondtam,hogy nem megyek arra. Nincs értelme úgy is én vagyok a jobb,akkor meg minek. :P
Balázs Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Aaham. Akkor viszont nekiugrom és kiszedem valahogy csak megbirkozom vele. van szerelési könyvem is :sowwy: köszönöm szépen a tanácsokat!! MOst erőre kaptam attól hogy azt mondjátok kiszedni nem olyan szívás :lol:
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Aaham. Akkor viszont nekiugrom és kiszedem valahogy csak megbirkozom vele. van szerelési könyvem is :sowwy: köszönöm szépen a tanácsokat!! MOst erőre kaptam attól hogy azt mondjátok kiszedni nem olyan szívás :lol: Nem azt mondták hogy nem nagy szívás :lol: :lol: Hanem azt hogy jobban jársz ha kiszeded.....Ha nincs gömbfej lehúzód akkor neki se állj a kormányösszekötö gömbfej kiszedésének....A rúddal együtt szed ki,azt meg a kormányműről tudod lecsavarozni.....
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Mondtam,hogy nem megyek arra. Nincs értelme úgy is én vagyok a jobb,akkor meg minek. :sowwy: Én tudtam hogy nem jössz arra.....Lanti még bizott benne :lol: :lol: :lol:
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Én tudtam hogy nem jössz arra.....Lanti még bizott benne :sowwy: :lol: :lol: haha
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 haha Most mi van????????????????? :lol: :sowwy: :lol:
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Most mi van????????????????? :lol: :sowwy: :lol: :lol: genyák vagytok :P
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 amugy meg jó is mert most kímélő üzemmód van :sowwy:
Balázs Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Nem azt mondták hogy nem nagy szívás :lol: :lol: Hanem azt hogy jobban jársz ha kiszeded.....Ha nincs gömbfej lehúzód akkor neki se állj a kormányösszekötö gömbfej kiszedésének....A rúddal együtt szed ki,azt meg a kormányműről tudod lecsavarozni..... Okej!! Akkor egyben kapom ki! Hát ma szívtam már eleget vele remélem holnap már jutok is valamire :lol: de lelkes vagyok szóval nincs akadály :sowwy: talán....haha köszi srácok!
Loboka Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 driftbigyora megy valaki? egyedül nincs kedvem
B_Csaba Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Tegnap kinéztem hajnal 1 óra körül a szigetre, egy lélek sem volt már szinte, voltál eszembe Dini hogy felhívlak hátha a lurdynál vagytok vagy még valahol a városban, de végül nem tettem. Anti, kedd reggel indulok, egy busszal repülőgép alkatrészért, hozzak valami tuning cuccot? :sowwy: nem lesz gyenge út :lol: de az f1 pályát nem hagyom ki (Monacoi - Monte-Cralo)
Gelko Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Húúúú nem lesz pite... :sowwy: na milyen volt az Uri Gellért ?
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Na megpróbálom röviden leírni...egy fos... :lol: - Unalmas, - állandóan tapsolni kell mintha húúúdetetszene, - bazi meleg volt a sok lámpa miatt, - ilyen kényelmetlen széken még én sem tudok aludni, Ami jó volt... - Dundika mellei, - A Nacsa Olivér ült mellettünk, és végig figurázta az Urit, - a tapsoltatóember iszonyat jó figura volt...csinálta a hangulatot... de maga a műsor szánalmas...nem látni a sok kamerástól...és így, hogy még nem is érdekelt...hát el is jöttünk az utolsó produkció elött... A fűrészes ládába be lehetett látni...és még bakizott is a srác...mert nem azt a kettőt vágta szét amit a R.Magdi mondott...az egyik (1-es) az volt...de a csajszi a 2-est mondta...és a 3-ast vágta szét...mondjuk ebből is látszik, hogy ne hallgassunk a nőkre... :lol: ellenkező esetben nem látunk több Freidossziét... :sowwy:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 amúgy itt az oroszrulettes megoldása is...
Recommended Posts