coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 tegnap este a hungárián belénkakadtak a Norbiék lali autojával meg jött egy olyan sárga mint a tiéd lesz egy olyan diesel valami ami az Ervinnek van. hát a dieseltöl a 3 sávból 2 nem lehetett látni akkora füstöt csinált és ez teljesen komolny, egyszerüen nem láttál előre. jókat ment a sárga bár volt tempo rendesen, igy nem volt időm nézegetni.. meg a fék is gyorsan odalett... Egy ideig próbáltam én is meni utánuk,de akkora füst volt hogy nem láttam semmit..... :sowwy:
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Na állítólag annál egy icipicivel megy jobbat egy ilyen énfalyta 250 Le körüli Cupra... Reménykedjél benne hogy a tied erősebb mert a Norbi a vectrával azért meg tudta szorongatni...sőt....1 ő egyszer a cupra volt elöl.....A Norbi nagyobb állat mint a Lali :lol: :sowwy:
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Coupe klimája viszont elméletileg szuperál, remélem nem lészen vele baj. Elég jól müködik.....Kicsit hangos a klíma kompresszor,de remélem hogy attól még müködni fog egy darabig :lol: :sowwy: :lol:
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Egy ideig próbáltam én is meni utánuk,de akkora füst volt hogy nem láttam semmit..... :sowwy: hát a diesel mögött nem lehetett menni..... Norbi nagyon durván bassza laller exautojának :lol:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Reménykedjél benne hogy a tied erősebb mert a Norbi a vectrával azért meg tudta szorongatni...sőt....1 ő egyszer a cupra volt elöl.....A Norbi nagyobb állat mint a Lali :lol: :sowwy: :lol: :lol: :P
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 hát a diesel mögött nem lehetett menni..... Norbi nagyon durván bassza laller exautojának :lol: Tiii mééé nem csaptátok neki??? Vagy ennyivel jobb a lallerverda??? :sowwy:
Loboka Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Elég jól müködik.....Kicsit hangos a klíma kompresszor,de remélem hogy attól még müködni fog egy darabig :lol: :sowwy: :lol: ha Dini bont neked egy jot akkor ki lehet cserélni, de szerintem amig megy nem kell bántani. Nyomjad neki akkor ugyse hallod :lol: :P
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 :lol: :lol: :lol: Ne vigyorogj mert tényleg nem volt meggyözö..sőt csalódtam......Viszont a Norbi tényleg sokkal keményebben adja a vectrának mint a Lali....Hiába integettem neki a lámpánál,meg dudáltam oda se nézett annyira koncentrált :P :lol: :P Meg ott volt a szürke turdbós vectra is.....Na ő vitte az első helyett állandóan :sowwy: Kb olyan hangja volt mint a Laliénak :lol:
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 hát a diesel mögött nem lehetett menni..... Norbi nagyon durván bassza laller exautojának :lol: Akkora füst volt hogy a négy sávban abszolút nem lehett látni semmit,azért se mertem utánuk menni....Karcsika meg kevés az első helyhez :lol: :lol: :sowwy:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Ne vigyorogj mert tényleg nem volt meggyözö..sőt csalódtam......Viszont a Norbi tényleg sokkal keményebben adja a vectrának mint a Lali....Hiába integettem neki a lámpánál,meg dudáltam oda se nézett annyira koncentrált :lol: :P :lol: Meg ott volt a szürke turdbós vectra is.....Na ő vitte az első helyett állandóan :sowwy: Kb olyan hangja volt mint a Laliénak :P Én mondtam, hogy nem versenyautó... :lol: De inkább arról beszélj, hogy ti hol voltatok a renglistán??? :lol:
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 ha Dini bont neked egy jot akkor ki lehet cserélni, de szerintem amig megy nem kell bántani. Nyomjad neki akkor ugyse hallod :lol: :lol: Még nem bontott klímásat sajnos......Viszont azt mondta az Attila hogy lehet fel lehetne újítani,legalábbis valamelyiket meg szokták tudni csinálni.....Igaz ez???????Köszönöm még1x a segítséget :sowwy:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Akkora füst volt hogy a négy sávban abszolút nem lehett látni semmit,azért se mertem utánuk menni....Karcsika meg kevés az első helyhez :lol: :lol: :sowwy: Többek között ezért sem a dízel mellett döntöttem...nekem ehhez nincs pofám... :lol:
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Én mondtam, hogy nem versenyautó... :lol: De inkább arról beszélj, hogy ti hol voltatok a renglistán??? :sowwy: Szerinted Karcsika mikor fogyott el???????Úgy kb az elején,bár Norbi mögött 1-2ben ott voltam,de mikor jött a füstgép el is vettem......Annyit nem ér :lol:
Loboka Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Én mondtam, hogy nem versenyautó... :sowwy: ha szarul megy mondhatod még azt is hogy legalább a fékek jók :lol: :lol:
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Többek között ezért sem a dízel mellett döntöttem...nekem ehhez nincs pofám... :sowwy: Az szerintem nem a 200Le kategória volt :lol:
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Én mondtam, hogy nem versenyautó... :lol: De inkább arról beszélj, hogy ti hol voltatok a renglistán??? :sowwy: norbival szögre egyet mentem... :lol:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Az szerintem nem a 200Le kategória volt :lol: 220LE-vel már nagyon csúnyán füstölnek... :sowwy:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 norbival szögre egyet mentem... :lol: Na egyre jobban várom, hogy megnézzük mit tud egy ilyen Cupra... :sowwy:
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 220LE-vel már nagyon csúnyán füstölnek... :sowwy: igazából tényleg nem lehet elmondani milyen mikor elindul elötted és a 4 sávból nem látsz semmit....
coupe Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 220LE-vel már nagyon csúnyán füstölnek... :lol: Én azt mondom kit érdekel.....egy benzines se tudja azt a nyomatékot nyújtani..... :sowwy: A corsa is füstölt nem is ment...elvoltam azzal is :lol: :lol: :P
Loboka Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 igazából tényleg nem lehet elmondani milyen mikor elindul elötted és a 4 sávból nem látsz semmit.... még jo h Anti nem dieselt vett, mert akkor nem tudtatok volna péntekenkén racsingolni :sowwy: :lol:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 még jo h Anti nem dieselt vett, mert akkor nem tudtatok volna péntekenkén racsingolni :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P
Lanti Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 még jo h Anti nem dieselt vett, mert akkor nem tudtatok volna péntekenkén racsingolni :sowwy: :lol: a sor végén tökmind1 mit csinál :lol:
Loboka Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 a sor végén tökmind1 mit csinál :lol: mondjuk ez igaz, és ugy legalább a rendőrök nem tudnak utánatok menni mert eltévednek a füstben :sowwy: :lol:
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 a sor végén tökmind1 mit csinál :lol: Aztán kicsit tertem volna a turbón..és elteszem az egész brigádot 3 péntek alatt láb alól... :sowwy: :lol:
Recommended Posts