coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 tegnap este a hungárián belénkakadtak a Norbiék lali autojával meg jött egy olyan sárga mint a tiéd lesz egy olyan diesel valami ami az Ervinnek van. hát a dieseltöl a 3 sávból 2 nem lehetett látni akkora füstöt csinált és ez teljesen komolny, egyszerüen nem láttál előre. jókat ment a sárga bár volt tempo rendesen, igy nem volt időm nézegetni.. meg a fék is gyorsan odalett... Egy ideig próbáltam én is meni utánuk,de akkora füst volt hogy nem láttam semmit..... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na állítólag annál egy icipicivel megy jobbat egy ilyen énfalyta 250 Le körüli Cupra... Reménykedjél benne hogy a tied erősebb mert a Norbi a vectrával azért meg tudta szorongatni...sőt....1 ő egyszer a cupra volt elöl.....A Norbi nagyobb állat mint a Lali :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Coupe klimája viszont elméletileg szuperál, remélem nem lészen vele baj. Elég jól müködik.....Kicsit hangos a klíma kompresszor,de remélem hogy attól még müködni fog egy darabig :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Egy ideig próbáltam én is meni utánuk,de akkora füst volt hogy nem láttam semmit..... :sowwy: hát a diesel mögött nem lehetett menni..... Norbi nagyon durván bassza laller exautojának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Reménykedjél benne hogy a tied erősebb mert a Norbi a vectrával azért meg tudta szorongatni...sőt....1 ő egyszer a cupra volt elöl.....A Norbi nagyobb állat mint a Lali :lol: :sowwy: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 hát a diesel mögött nem lehetett menni..... Norbi nagyon durván bassza laller exautojának :lol: Tiii mééé nem csaptátok neki??? Vagy ennyivel jobb a lallerverda??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Elég jól müködik.....Kicsit hangos a klíma kompresszor,de remélem hogy attól még müködni fog egy darabig :lol: :sowwy: :lol: ha Dini bont neked egy jot akkor ki lehet cserélni, de szerintem amig megy nem kell bántani. Nyomjad neki akkor ugyse hallod :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 :lol: :lol: :lol: Ne vigyorogj mert tényleg nem volt meggyözö..sőt csalódtam......Viszont a Norbi tényleg sokkal keményebben adja a vectrának mint a Lali....Hiába integettem neki a lámpánál,meg dudáltam oda se nézett annyira koncentrált :P :lol: :P Meg ott volt a szürke turdbós vectra is.....Na ő vitte az első helyett állandóan :sowwy: Kb olyan hangja volt mint a Laliénak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 hát a diesel mögött nem lehetett menni..... Norbi nagyon durván bassza laller exautojának :lol: Akkora füst volt hogy a négy sávban abszolút nem lehett látni semmit,azért se mertem utánuk menni....Karcsika meg kevés az első helyhez :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ne vigyorogj mert tényleg nem volt meggyözö..sőt csalódtam......Viszont a Norbi tényleg sokkal keményebben adja a vectrának mint a Lali....Hiába integettem neki a lámpánál,meg dudáltam oda se nézett annyira koncentrált :lol: :P :lol: Meg ott volt a szürke turdbós vectra is.....Na ő vitte az első helyett állandóan :sowwy: Kb olyan hangja volt mint a Laliénak :P Én mondtam, hogy nem versenyautó... :lol: De inkább arról beszélj, hogy ti hol voltatok a renglistán??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 ha Dini bont neked egy jot akkor ki lehet cserélni, de szerintem amig megy nem kell bántani. Nyomjad neki akkor ugyse hallod :lol: :lol: Még nem bontott klímásat sajnos......Viszont azt mondta az Attila hogy lehet fel lehetne újítani,legalábbis valamelyiket meg szokták tudni csinálni.....Igaz ez???????Köszönöm még1x a segítséget :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Akkora füst volt hogy a négy sávban abszolút nem lehett látni semmit,azért se mertem utánuk menni....Karcsika meg kevés az első helyhez :lol: :lol: :sowwy: Többek között ezért sem a dízel mellett döntöttem...nekem ehhez nincs pofám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Én mondtam, hogy nem versenyautó... :lol: De inkább arról beszélj, hogy ti hol voltatok a renglistán??? :sowwy: Szerinted Karcsika mikor fogyott el???????Úgy kb az elején,bár Norbi mögött 1-2ben ott voltam,de mikor jött a füstgép el is vettem......Annyit nem ér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Én mondtam, hogy nem versenyautó... :sowwy: ha szarul megy mondhatod még azt is hogy legalább a fékek jók :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Többek között ezért sem a dízel mellett döntöttem...nekem ehhez nincs pofám... :sowwy: Az szerintem nem a 200Le kategória volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Én mondtam, hogy nem versenyautó... :lol: De inkább arról beszélj, hogy ti hol voltatok a renglistán??? :sowwy: norbival szögre egyet mentem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Az szerintem nem a 200Le kategória volt :lol: 220LE-vel már nagyon csúnyán füstölnek... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 norbival szögre egyet mentem... :lol: Na egyre jobban várom, hogy megnézzük mit tud egy ilyen Cupra... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 220LE-vel már nagyon csúnyán füstölnek... :sowwy: igazából tényleg nem lehet elmondani milyen mikor elindul elötted és a 4 sávból nem látsz semmit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 220LE-vel már nagyon csúnyán füstölnek... :lol: Én azt mondom kit érdekel.....egy benzines se tudja azt a nyomatékot nyújtani..... :sowwy: A corsa is füstölt nem is ment...elvoltam azzal is :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 igazából tényleg nem lehet elmondani milyen mikor elindul elötted és a 4 sávból nem látsz semmit.... még jo h Anti nem dieselt vett, mert akkor nem tudtatok volna péntekenkén racsingolni :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 még jo h Anti nem dieselt vett, mert akkor nem tudtatok volna péntekenkén racsingolni :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 még jo h Anti nem dieselt vett, mert akkor nem tudtatok volna péntekenkén racsingolni :sowwy: :lol: a sor végén tökmind1 mit csinál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 a sor végén tökmind1 mit csinál :lol: mondjuk ez igaz, és ugy legalább a rendőrök nem tudnak utánatok menni mert eltévednek a füstben :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 a sor végén tökmind1 mit csinál :lol: Aztán kicsit tertem volna a turbón..és elteszem az egész brigádot 3 péntek alatt láb alól... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts