Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 ö volt a leon Na de ez nem is TDI...hanem 1.8T Hogy ment amúgy viszonyításképp??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Hmmmmmmmmmmm... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na de ez nem is TDI...hanem 1.8T Hogy ment amúgy viszonyításképp??? :sowwy: Lefújójának milyen hangja volt??? Mert pont ugyan olyan Forge-t rendeltem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na de ez nem is TDI...hanem 1.8T Hogy ment amúgy viszonyításképp??? :sowwy: volt melelte egy ibiza cupra (asszem) az volt a diesel és attol nem lehetett semmit látni. Jól ment viszonyitás képpen, ténlyeg jól, bár nem tudtam mellé állni 1x se pedig kiváncsi lettem volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 üdv Segítséget kérnék! Astra f sedanom van c20xe (calibra) mocival. Mikor hűvös kint a levegő (8-9 fok alatti) az autó beindítás után leáll! Nem tudja tartani az alapjáratot... mintha leállnának egymás után a hengerek (1-2 másodperc alatt), és lefullad! Próbálja felpörgetni de nem sikerül neki. Ezt kb fél percig csinálja, aztán már nem fullad le. Utánna jár rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 volt melelte egy ibiza cupra (asszem) az volt a diesel és attol nem lehetett semmit látni. Jól ment viszonyitás képpen, ténlyeg jól, bár nem tudtam mellé állni 1x se pedig kiváncsi lettem volna :sowwy: Ez a sárga ha jók az infóim 210 paci körüli amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Lefújójának milyen hangja volt??? Mert pont ugyan olyan Forge-t rendeltem... :lol: elhiszed, hogy mikor 5 auto a hungárián 150 felett nyomja akkor nem nagyon hallani a lefujot... :lol: az én kocsim hangjátol meg pláne nem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 üdv Segítséget kérnék! Astra f sedanom van c20xe (calibra) mocival. Az Astra illetve Kadett moci is volt... :lol: amúgy meg elég sokminden lehet...de a folytószelepház, alapjárati moci, vízhőfokjeladó, ilyesmi helyeken keresném a bibit... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ez a sárga ha jók az infóim 210 paci körüli amúgy... és ahogy irta a srác h téli gummi volt fent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 elhiszed, hogy mikor 5 auto a hungárián 150 felett nyomja akkor nem nagyon hallani a lefujot... :lol: az én kocsim hangjátol meg pláne nem :sowwy: Látom azért volt némi designolás is... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Az Astra illetve Kadett moci is volt... :lol: amúgy meg elég sokminden lehet...de a folytószelepház, alapjárati moci, vízhőfokjeladó, ilyesmi helyeken keresném a bibit... :sowwy: Ja vágom, hogy azokban is volt ilyen moci. Csak a computer miatt írtam ki, hogy calibrában volt. Utánna járok ezeknek, kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ja vágom, hogy azokban is volt ilyen moci. Csak a computer miatt írtam ki, hogy calibrában volt. Utánna járok ezeknek, kössz! alapjárati moci takarítással kezdeném, esetleg folytószelepházzal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Látom azért volt némi designolás is... :lol: :lol: :lol: inkább tegyed fel a kadettos képet :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 alapjárati moci takarítással kezdeném, esetleg folytószelepházzal Ez az alapjárati motor elég idegesítő egy dolog! fél évente ki kell pucoltatnom, bár most elég sokat mentem nem rég, 2000 km. Lehet már ki sem látszik a koszból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ez az alapjárati motor elég idegesítő egy dolog! fél évente ki kell pucoltatnom, bár most elég sokat mentem nem rég, 2000 km. Lehet már ki sem látszik a koszból! Hát azért ennél jóval tovább kéne bírnia...lehet már ki van kopva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 inkább tegyed fel a kadettos képet :sowwy: Neeeem...most utazik amúgy Fót felé...ha mákod van láthatod tréleren... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ez az alapjárati motor elég idegesítő egy dolog! fél évente ki kell pucoltatnom, bár most elég sokat mentem nem rég, 2000 km. Lehet már ki sem látszik a koszból! ha alaktrész kell keresd Diny-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Hát azért ennél jóval tovább kéne bírnia...lehet már ki van kopva... És nemtod mennyi kb az új ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Neeeem...most utazik amúgy Fót felé...ha mákod van láthatod tréleren... :sowwy: jolvan akkor most leszaladok és fel-alá fogok fót és szighalom között utazni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 jolvan akkor most leszaladok és fel-alá fogok fót és szighalom között utazni Már lassan elég BP - Fót között... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Már lassan elég BP - Fót között... :sowwy: vagy mehet biztosra is és egy ora mulva mehet egyenesen fótra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Uhhh...ez bitang... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Uhhh...ez bitang... :sowwy: rádkötök 380at te is igy fogsz kb mozogni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Azért azt tegyük hozzá, hogy csóró kiscsajoknak olyan sok esélyük nem volt, mert a kalapos srác egy elég (mondjuk úgy nagyon) híres Break táncos, név szerint Salah. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts