Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na de ez nem is TDI...hanem 1.8T

Hogy ment amúgy viszonyításképp??? :sowwy:

volt melelte egy ibiza cupra (asszem) az volt a diesel és attol nem lehetett semmit látni. Jól ment viszonyitás képpen, ténlyeg jól, bár nem tudtam mellé állni 1x se pedig kiváncsi lettem volna :lol:

Elküldve

üdv

Segítséget kérnék! Astra f sedanom van c20xe (calibra) mocival. Mikor hűvös kint a levegő (8-9 fok alatti) az autó beindítás után leáll! Nem tudja tartani az alapjáratot... mintha leállnának egymás után a hengerek (1-2 másodperc alatt), és lefullad! Próbálja felpörgetni de nem sikerül neki. Ezt kb fél percig csinálja, aztán már nem fullad le. Utánna jár rendesen.

Elküldve
volt melelte egy ibiza cupra (asszem) az volt a diesel és attol nem lehetett semmit látni. Jól ment viszonyitás képpen, ténlyeg jól, bár nem tudtam mellé állni 1x se pedig kiváncsi lettem volna :sowwy:

Ez a sárga ha jók az infóim 210 paci körüli amúgy...

Elküldve
Lefújójának milyen hangja volt??? Mert pont ugyan olyan Forge-t rendeltem... :lol:

elhiszed, hogy mikor 5 auto a hungárián 150 felett nyomja akkor nem nagyon hallani a lefujot... :lol: az én kocsim hangjátol meg pláne nem :sowwy:

Elküldve
üdv

Segítséget kérnék! Astra f sedanom van c20xe (calibra) mocival.

Az Astra illetve Kadett moci is volt... :lol:

amúgy meg elég sokminden lehet...de a folytószelepház, alapjárati moci, vízhőfokjeladó, ilyesmi helyeken keresném a bibit... :sowwy:

Elküldve
elhiszed, hogy mikor 5 auto a hungárián 150 felett nyomja akkor nem nagyon hallani a lefujot... :lol: az én kocsim hangjátol meg pláne nem :sowwy:

Látom azért volt némi designolás is... :lol: :lol: :P

Elküldve
Az Astra illetve Kadett moci is volt... :lol:

amúgy meg elég sokminden lehet...de a folytószelepház, alapjárati moci, vízhőfokjeladó, ilyesmi helyeken keresném a bibit... :sowwy:

Ja vágom, hogy azokban is volt ilyen moci. Csak a computer miatt írtam ki, hogy calibrában volt.

Utánna járok ezeknek, kössz!

Elküldve
Ja vágom, hogy azokban is volt ilyen moci. Csak a computer miatt írtam ki, hogy calibrában volt.

Utánna járok ezeknek, kössz!

alapjárati moci takarítással kezdeném, esetleg folytószelepházzal

Elküldve
alapjárati moci takarítással kezdeném, esetleg folytószelepházzal

Ez az alapjárati motor elég idegesítő egy dolog! fél évente ki kell pucoltatnom, bár most elég sokat mentem nem rég, 2000 km. Lehet már ki sem látszik a koszból!

Elküldve
Ez az alapjárati motor elég idegesítő egy dolog! fél évente ki kell pucoltatnom, bár most elég sokat mentem nem rég, 2000 km. Lehet már ki sem látszik a koszból!

Hát azért ennél jóval tovább kéne bírnia...lehet már ki van kopva...

Elküldve

ha alaktrész kell keresd Diny-t

Elküldve
Neeeem...most utazik amúgy Fót felé...ha mákod van láthatod tréleren... :sowwy:

jolvan akkor most leszaladok és fel-alá fogok fót és szighalom között utazni

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.