Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Pont most ráncigálják fel a trélerre... :lol: ennyi volt szegény :lol: mind1, azért nekem van olyan élményem azzal a kocsival kapcsolatban amit nem fogok elfelejteni, szerintem Anti is emlékezni fog egy darabig az arcomra ami akkor látott mikor a kocsi eldobta a seggét a ringen :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na állítólag annál egy icipicivel megy jobbat egy ilyen énfalyta 250 Le körüli Cupra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 látom teccik az elgondolásom :sowwy: :lol: megihlettél...bár én nem micuban gondolkozok...hanem szintén C kadett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 mondjuk a fastrát én is sajnálom hogy kihagytam annó. Egyszer mentünk csak Antival haza a kerepesin még akkor 13s powa volt nekem és eltúrta, majdnem visszaváltottam hogy na most elkapom, de nem akartam megalázni :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 megihlettél...bár én nem micuban gondolkozok...hanem szintén C kadett... :sowwy: nekem mind1, csak legyen ki ellen mennem, meg egy olyan akire mutogathatok hogy látjátok nem én vagyok a legnagyobb állat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ja Anti mondtad hogy este ti is jönétek talán, nem megyünk együtt? Nem tok menni sajnos...Hugi most az Urigelleres buziságban melózik...a Demcsák mellett csücsül... :sowwy: , és adott két ingyenjegyet...bazira nem érdekel ez a varázslósdi...megy egy músort sem láttam...de nem volt pofám azt mondani, hogy nem megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 ennyi volt szegény :lol: mind1, azért nekem van olyan élményem azzal a kocsival kapcsolatban amit nem fogok elfelejteni, szerintem Anti is emlékezni fog egy darabig az arcomra ami akkor látott mikor a kocsi eldobta a seggét a ringen :sowwy: Na azt szorozd meg 10-el...olyan volt a feeling a crash elött.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 nekem mind1, csak legyen ki ellen mennem, meg egy olyan akire mutogathatok hogy látjátok nem én vagyok a legnagyobb állat :sowwy: :lol: meg, hogy jajj srácok már megint itt az a C kadett ami elveri a 700 Le-s Evomat...inkább most hazamegyek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na azt szorozd meg 10-el...olyan volt a feeling a crash elött.. :sowwy: jah csak az után egy jót röhögtünk, és ment az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 meg, hogy jajj srácok már megint itt az a C kadett ami elveri a 700 Le-s Evomat...inkább most hazamegyek... :sowwy: a lof@szt, tekerek rajta egy kicsit, vagy essen szét vagy menjen jol, más opció nem létezik :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 jah csak az után egy jót röhögtünk, és ment az autó. Na ja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 a lof@szt, tekerek rajta egy kicsit, vagy essen szét vagy menjen jol, más opció nem létezik :sowwy: :lol: :lol: Éééébredjünk Lobóóóóóóó... Este fél 11-kor értem haza...így már nem mentem ki a szigetre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Éééébredjünk Lobóóóóóóó... Este fél 11-kor értem haza...így már nem mentem ki a szigetre... én kicsit korábban értem haza de csak egy f astra volt itt amivel nem szivesen gurunltam volna ki, apuéknak ugyanis sikerült egy mágnestekercset kicserélni egy másik rosszra aztán utána egy jóra ezzel elb@sztak 40 percet. Coupe klimája viszont elméletileg szuperál, remélem nem lészen vele baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 És Lantiééé?? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 És Lantiééé?? :lol: :lol: :lol: nem azzal jött, pedig megszereltem volna pikk pakk :sowwy: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 PSP RULEZ!!!! Megérkezett a bucsus kocsi :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Erről lendületből ez jutott eszembe: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Kinek van infója arról hogy az ecotec moci hydrotőkéi jók a c20xe-be? Azt hallottam hogy azzal full csöndes lesz és már reggel hidegen sincs hangja, mivel nagyobb az olajfelszívó luk is, és erősített a közepe :sowwy: Bár az tény hogy az ecotec motor nagyon halk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 elviekben nem jó bele...de Petya annó tudom, hogy ilyet rakott bele és működött vele neki...az, hogy halkabb lesz e vagy sem...nem hiszem, hogy ezen múlna...bár próbáááád ki, aztán megtudjuk... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 elviekben nem jó bele...de Petya annó tudom, hogy ilyet rakott bele és működött vele neki...az, hogy halkabb lesz e vagy sem...nem hiszem, hogy ezen múlna...bár próbáááád ki, aztán megtudjuk... :lol: Tudom, ő mesélte nekem most a lurdyban, ő azt mondta full ugyan az, és nagyon halk lesz a gép, persze elviekben sok sok év különbség van a két fejlesztés közt, akár jó is lehet. Csak próbálok még infót gyűjteni, azért 16db tőke nem kis suska :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Én annó INA tőkéket vettem az enyimbe...nem is volt egy deka hangja sem... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Én annó INA tőkéket vettem az enyimbe...nem is volt egy deka hangja sem... :sowwy: vagy csak nem figyelted mert éppen azt nézted h mitöl olyan fura az alapjárat, vagy hogy füstöl-e :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Anti! megérkezett már a szuszugód? vagy kérdezhetném ugy is meg van már a gomb a kabáthoz? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 ö volt a leon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Anti! megérkezett már a szuszugód? vagy kérdezhetném ugy is meg van már a gomb a kabáthoz? :lol: Nem...majd el kell mennem érte jövő hét elején... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts