aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Mélykék igazad van, vettem is 1.sekélyládát meg mindenfélét, az mindig nálam van. Mostmár 3szög is, csak emelő, égő hiányzik. Tuom McGuyver az utóbbi 2ből rakétát, mentőhelikopter vagy c20letet építene halenne de nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 És a "virslikerék" ? Nem formálsz reá igényt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 És a "virslikerék" ? Nem formálsz reá igényt ? ni a virsli, ma fotóztam :wink: mellé nem kis erő társul :) amúgy még a fehér astrámról sikerült lefordítanom a gumát azóta thx no inkább pattogok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 ....amúgy még a fehér astrámról sikerült lefordítanom a gumát azóta thx no inkább pattogok.... Persze, mert nem pályagumi, hanem átmeneti szükségmegoldás :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Hát bele lehet farigcsálni... :roll: Üdv.: Atommanó "farigcsálni" a tied lett farigcsálva az enyémet csak be kellet rakni és muxik :) az hogy én atformáltam astra formára az már az én enyéni akciom de a kadett digit sokkal jobban és kevesebb gondal muködik astrában mint a vectrá-jé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Szia! Csak nem Te vagy az FTP-n is? :) Egyébként tudnál képet küldeni a GSi-dről (a belső is érdekelne)? Üdv, Lengyel Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Szia! Csak nem Te vagy az FTP-n is? :) Egyébként tudnál képet küldeni a GSi-dről (a belső is érdekelne)? Üdv, Lengyel Tamás ŐŐŐ FTP az mi is :lol: szoval ezekszerint meglátogattad az oldalt :D http://web.interware.hu/sonique/gsi2/ itt nézelödhetsz van pár kép Udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Kedves Barátom! Miért is műxik szarabbúl a vectra digitem....??? :roll: Szerintem a benzin mennyiségmérőt (mert az ugye nem pontos) leszámítva tökéletesen működik, és némileg szebb mint a Kadetté, de hát ízlések és pofonok... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 ez már többször eszembe jutott. -mikor a rendőrnnek magyarázkodom, hogy nehéz a 3szög... -mikor keresem az emelőt (közben el is lett vesztve) -mikor ködlámpát kapcsolnék -mikor a 30kgos mélynyomó hátul táncot jár -mikor 2 szép nőt látok az éjjeli buszra várva.... szal tavasszal fokozottan ugyan de visszapakolom a cucokkat :) az emelőd ottvan fenn a lakásban :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 egy kis vezetéstechnika: :wink: http://www.dumpalink.com/media/1138 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 ne mán ez már egy kicsit kimerítette az ámokfutás fogalmát is szerintem! :) :D :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Szégyen gyalázat, a pofám beszakad, de nem találom a kocsi könyvét, pedig tűvé tettem mindent... :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: Pedig az előző tulaj még ideadta a kocsival együtt ... Én barom állat meg elszórtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 egy kis vezetéstechnika: :wink: http://www.dumpalink.com/media/1138 ez kicsit hasonlít a late 4 work videóra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Kedves Barátom! Miért is műxik szarabbúl a vectra digitem....??? :roll: Szerintem a benzin mennyiségmérőt (mert az ugye nem pontos) leszámítva tökéletesen működik, és némileg szebb mint a Kadetté, de hát ízlések és pofonok... :) Üdv.: Atommanó Rá se ránts Anti, csak irígy ! :D Télleg, a gép hogy áll ? Mi lenne, ha kivinnélek megnézni, ha legközelebb menni akarsz és csinálnánk egy gyors útjeladó tesztet ? Meg köszönettel visszaadom az injektorokat is. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Szégyen gyalázat, a pofám beszakad, de nem találom a kocsi könyvét, pedig tűvé tettem mindent... :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: Pedig az előző tulaj még ideadta a kocsival együtt ... Én barom állat meg elszórtam Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél, kár hogy nem találod. De ha esetleg rábukkansz valahol, akkor szólj már légy szíves. Egyébként ez sajnos így szokott lenni, hogy ha valamit nagyon keresel, akkor tuti nem találod meg, bezzeg ha nem keresed, akkor meg biztos előkerül. :) Egyébként ezeknek a tervrajzoknak a pontos neve (amin ábrázolva van a kocsi külső része, a vonalon az adatokkal) blue print. Ha esetleg találkoztok ilyennel a neten (de én is keresem ezeket) akkor lécci szóljatok! Köszi szépen mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 A kluboldalon asszem ez is fent van pdf formátumban Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél, kár hogy nem találod.... Természetesen! Midnig álmom volt kiskoromban, hogy olyan autóm legyen, amivel éppen a játékban rongyolok. Én a Test Drive 1 -nél megmaradtam, Lamborghini, Lotus, Porsche, Ferrari, Corvette. Már akkor éreztem, hogy ez azért nehéz ügy lesz :) :D Most itt lett volna a lehetőség, hogy valamelyik játékban gsivel rohangáljak... De nem, mert annó túl nehéz lett volna visszatenni a gépkönyvet a kesztyűtartóba... Ó, fikk, fákk. :evil: :evil: :gib: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Rá se ránts Anti, csak irígy ! :D miközben a kadett lcd-t csinaltam szereztem egy vectra lcd-t szoval nekem mind2 volt és a vectra lcd-t adtam el ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Sonique! Mindenki csinál hülyeségeket az életben... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Zorro! Vagy ma vagy holnap megyek megnézni, de még függ az egész attól, hogy hogy áll a gépműhelyes projekt... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ántál úrfi írtám mélt :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024 vélemények ? Hátha én nem veszek észre valamit rajta amit kéne. Svájcból hozták anno, volt valami sérülése neki. női tulaj, fingja nincs róla mi hogy merre mennyi az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 nincs meg a ködfényszórója Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 nincs meg a ködfényszórója éjn meg nemtom megnézni, mert tiltva az oldal :D a hóhért végzik, avagy az admin user jogokkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 na mizujs nem köll a cuccos?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts