Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

ez már többször eszembe jutott.

-mikor a rendőrnnek magyarázkodom, hogy nehéz a 3szög...

-mikor keresem az emelőt (közben el is lett vesztve)

-mikor ködlámpát kapcsolnék

-mikor a 30kgos mélynyomó hátul táncot jár

-mikor 2 szép nőt látok az éjjeli buszra várva....

szal tavasszal fokozottan ugyan de visszapakolom a cucokkat :)

az emelőd ottvan fenn a lakásban :wink: :D

Megosztás:

Szégyen gyalázat, a pofám beszakad, de nem találom a kocsi könyvét, pedig tűvé tettem mindent...

:oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops:

Pedig az előző tulaj még ideadta a kocsival együtt ...

Én barom állat meg elszórtam

Megosztás:

Kedves Barátom!

Miért is műxik szarabbúl a vectra digitem....??? :roll:

Szerintem a benzin mennyiségmérőt (mert az ugye nem pontos) leszámítva tökéletesen működik, és némileg szebb mint a Kadetté, de hát ízlések és pofonok... :)

Üdv.: Atommanó

Rá se ránts Anti, csak irígy ! :D

Télleg, a gép hogy áll ? Mi lenne, ha kivinnélek megnézni, ha legközelebb menni akarsz és csinálnánk egy gyors útjeladó tesztet ? Meg köszönettel visszaadom az injektorokat is. 8)

Megosztás:

Szégyen gyalázat, a pofám beszakad, de nem találom a kocsi könyvét, pedig tűvé tettem mindent...

:oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :oops: :oops:

Pedig az előző tulaj még ideadta a kocsival együtt ...

Én barom állat meg elszórtam

Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél, kár hogy nem találod. De ha esetleg rábukkansz valahol, akkor szólj már légy szíves. Egyébként ez sajnos így szokott lenni, hogy ha valamit nagyon keresel, akkor tuti nem találod meg, bezzeg ha nem keresed, akkor meg biztos előkerül. :)

Egyébként ezeknek a tervrajzoknak a pontos neve (amin ábrázolva van a kocsi külső része, a vonalon az adatokkal) blue print. Ha esetleg találkoztok ilyennel a neten (de én is keresem ezeket) akkor lécci szóljatok!

Köszi szépen mindent!

Megosztás:

Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél, kár hogy nem találod....

Természetesen! Midnig álmom volt kiskoromban, hogy olyan autóm legyen, amivel éppen a játékban rongyolok. Én a Test Drive 1 -nél megmaradtam, Lamborghini, Lotus, Porsche, Ferrari, Corvette. Már akkor éreztem, hogy ez azért nehéz ügy lesz :) :D

Most itt lett volna a lehetőség, hogy valamelyik játékban gsivel rohangáljak... De nem, mert annó túl nehéz lett volna visszatenni a gépkönyvet a kesztyűtartóba... Ó, fikk, fákk. :evil: :evil: :gib:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.