Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 mondtam hogy f-el megyünk de ugy látom only write módban vagy :sowwy: minden ok egyébb iránt csak a felsöbb utasitás volt az h még nem Ja...csicska hoppp... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 egyébb iránt csak a felsöbb utasitás volt az h még nem Még nem végzett a csaj? :sowwy: Pedig neki is ugyanannyi ideje volt rá... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Aztán jól töltsétek meg Coupe verdájának a klímáját...legyen meg a súlya... :lol: Miért akar állandóan emgem mindenki elverni???????????? :lol: Azért is elmegyek leméretem a súlyát...csak megvártam hogy gáz is legyen benne :sowwy: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ja...csicska hoppp... :lol: :P :lol: Csak a tapacstalat mi?????? :lol: :lol: :P Ne sértegesétek....kelll a klíma :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Csak a tapacstalat mi?????? :P :P :lol: Ne sértegesétek....kelll a klíma :lol: :lol: :lol: én csak kibicelni megyek :lol: az h lesz e klima az nem rajtam mulik. az meg h kimegyek dumálni abban nem tom hogy találta Anti a csicska hoppot :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 én csak kibicelni megyek :lol: az h lesz e klima az nem rajtam mulik. az meg h kimegyek dumálni abban nem tom hogy találta Anti a csicska hoppot :sowwy: Hát kb úgy jött mint neked a többi... :P :lol: Szóval többen lesztek de jobban nem... :lol: Coupe...készülj fel, hogy megtudod miket írnak a timeslip fórumon...ha olvastad...akkor meg csak felfrissíti Lobo az emlékezeted... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Még nem végzett a csaj? :sowwy: Pedig neki is ugyanannyi ideje volt rá... :lol: :lol: :lol: Gyorstüzelő 5 perc........ De zuhannyal együtt! :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hát kb úgy jött mint neked a többi... Szóval többen lesztek de jobban nem... Coupe...készülj fel, hogy megtudod miket írnak a timeslip fórumon...ha olvastad...akkor meg csak felfrissíti Lobo az emlékezeted... :sowwy: :lol: :lol: nem olvastam...nem érdekel.....sok sírás tényleg nem érdekel :lol: :P Meg gondolom már annyit nem írogatsz oda,ide is bekerülnek az infok csak lehet hogy késik kicsit :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 nem olvastam...nem érdekel.....sok sírás tényleg nem érdekel :lol: :lol: Meg gondolom már annyit nem írogatsz oda,ide is bekerülnek az infok csak lehet hogy késik kicsit :lol: :lol: :P Na ha nem érdekel, hogy mi van a "nagyokkal" akkor vigyél füldogót, vagy lődd le Lobot...mert különben megtudod... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Coupe...készülj fel, hogy megtudod miket írnak a timeslip fórumon...ha olvastad...akkor meg csak felfrissíti Lobo az emlékezeted... :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P kibeszéljük majd hogy hogyan tudsz majd néhány millát ráfröcskölni a cuprára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Most mé írtad Coupe hogy a tető miatt bánta a mostani mocim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Most mé írtad Coupe hogy a tető miatt bánta a mostani mocim? Elmentetek németország felé új tetőért nem???????Persze az már csak hab volt a tortán...... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na ha nem érdekel, hogy mi van a "nagyokkal" akkor vigyél füldogót, vagy lődd le Lobot...mert különben megtudod... :lol: Azért bele olvastam és egy valami megfogott...... idézet atommanó 2008.04.24. 13:27:28 "Audi elkelt...én meg bánatomban vettem egy leon cuprát...ABT tuningos...semmi extra igazából...nem egy versenyautó...de tetszik...és melób járni hibátlan..." Ne bánkodj Anti :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Elmentetek németország felé új tetőért nem???????Persze az már csak hab volt a tortán...... :lol: Hát a tetőnek nem volt lába gondolom... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 :lol: :lol: kibeszéljük majd hogy hogyan tudsz majd néhány millát ráfröcskölni a cuprára :lol: De azért rámbííízzátok majd ugye??? Meg nem is tudom ki ábárndozik 700Le-s EVO-ról... :sowwy: mondjuk sokan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na ha nem érdekel, hogy mi van a "nagyokkal" akkor vigyél füldogót, vagy lődd le Lobot...mert különben megtudod... :sowwy: tájékozott vagyok, enny :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Meg nem is tudom ki ábárndozik 700Le-s EVO-ról... :sowwy: mondjuk sokan... egy-két év és nem csak ábránd lészen az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 egy-két év és nem csak ábránd lészen az majd 16 évesen veszek egy olyat is :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 egy-két év és nem csak ábránd lészen az én drukkolok...de azért ilyenkor megnyuxok, hogy van nagyobb barom mint én... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 én drukkolok...de azért ilyenkor megnyuxok, hogy van nagyobb barom mint én... :sowwy: Nem is hinnéd mekkorák :lol: :lol: Rajzolnisem tudnál nagyobbat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 én drukkolok...de azért ilyenkor megnyuxok, hogy van nagyobb barom mint én... :sowwy: azé ha ott tartok h kifizetem az evot akkor kapsz tölem egy pár darab 10es kulcsot hogy mindig legyen egy kéznél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Elmentetek németország felé új tetőért nem???????Persze az már csak hab volt a tortán...... :sowwy: ez így van az már csak hab vót. Na megyek haza, vége a játéknak úgyhogy indulok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ez így van az már csak hab vót. Na megyek haza, vége a játéknak úgyhogy indulok. :lol: ujabb dobogós a munka hőse versenyben :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 azé ha ott tartok h kifizetem az evot akkor kapsz tölem egy pár darab 10es kulcsot hogy mindig legyen egy kéznél :sowwy: ebből is látszik, hogy még nem érettél meg a feladatra...ilynehez racsnis villás dukál... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts