Lacee Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 a szándék megvolt, még a tortát is átszerkesztettem 27 esre :lol: Laci azért elég bunkó vagy hogy egy ilyen magas csajt linkelsz :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 nem szeretnék semmit, kérlek ne tévesszen meg a husszu haj. tehát a csajoknál maradsz? :sowwy: :lol: Ne tévesszem meg a kép...ha eljönnél talikra...nem csak otthon nyomkodnád a gépet...akkor tudnád, hogy itt épp arról volt szóó, hogy Albertet összetartsa a brigád...mert kicsit szét volt esve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 tereprallyra készülsz? :lol: :lol: ezt az emelést még a Palikék is kiröhögnék... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ne tévesszem meg a kép...ha eljönnél talikra...nem csak otthon nyomkodnád a gépet...akkor tudnád, hogy itt épp arról volt szóó, hogy Albertet összetartsa a brigád...mert kicsit szét volt esve... :sowwy: értem tehát akkor te picit se lettél langyi az elfogyasztott alkohol hatására? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ezt az emelést még a Palikék is kiröhögnék... :sowwy: Szerintem még mindíg magas egy pöppet nem??? :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080425/396308140_lt...ltoltes.hu_.jpg Szerintem még mindíg magas egy pöppet nem??? :sowwy: :lol: :lol: :lol: nemtudom...elfogadjuk? eléggé rezeg a léc.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080425/396308140_lt...ltoltes.hu_.jpg Szerintem még mindíg magas egy pöppet nem??? :sowwy: :lol: :lol: :lol: alakul... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 értem tehát akkor te picit se lettél langyi az elfogyasztott alkohol hatására? :sowwy: :lol: Ez nem langyi...ez trendi... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 A Fenti képpel már válalhatok KPM-nél hótolást télen :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 nemtudom...elfogadjuk? eléggé rezeg a léc.... :lol: Majd ha már a Kínában érzik a kipu dörgését...akkor jó lesz... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ez nem langyi...ez trendi... :sowwy: :lol: :lol: ezzel probálod nyugtatni magad? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Különben is...ezt meg sem merem mutatni mit találtam...pedig én csak a Lobo szóra kerestem rá a neten... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Páhhhhh.... Elfáradtam a téma végigolvasásába, asszem megyek durmolok kicsit :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Különben is...ezt meg sem merem mutatni mit találtam...pedig én csak a Lobo szóra kerestem rá a neten... :sowwy: :lol: :lol: nah lássuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Tényleg gusztustalan...de hát neked tudnod kell... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Tényleg gusztustalan...de hát neked tudnod kell... :sowwy: ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Páhhhhh.... Elfáradtam a téma végigolvasásába, asszem megyek durmolok kicsit :lol: Te amúgy is kezdesz az éjszakai életre ráállni, ahogy észrevettem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Tényleg gusztustalan...de hát neked tudnod kell... :sowwy: nah mutasd me lassan mennem kell csömörre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Te amúgy is kezdesz az éjszakai életre ráállni, ahogy észrevettem :sowwy: potom 5 éve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 nah mutasd me lassan mennem kell csömörre tényleg nem...nem ide való... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 valaki dobjon valami témát amit kivesézhetünk mert a végén még neki állok a cnc progi irásnak :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 valaki dobjon valami témát amit kivesézhetünk mert a végén még neki állok a cnc progi irásnak :sowwy: Beszéljünk a zenéről..... Dugtatok má zongorán??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Látom Lobo...mindenképp "marakodni" akarsz... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Beszéljünk a zenéről..... Dugtatok má zongorán??? :sowwy: :lol: nem vok tul muzikális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Látom Lobo...mindenképp "marakodni" akarsz... :sowwy: házit csinálni nem akarok ennyi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts