Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ha nem találsz egy nálad is nagyobb almát, még mindig fűtéssel járnál h nem follyon el a víz :sowwy: :lol: Inkább mint a fateromtól elkunyerált kölcsöngastrávaaaa.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 gyakorlatilag áll a víz a kocsimba.... Jó neked , akkor ezekszerint dzsakuzzira is fussa??? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 gyakorlatilag áll a víz a kocsimba.... akkó este vigyünk füdőőőgatyát??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 de akkor mind a 4 le-fel menjen de akkor ki kell flexelnem a b oszlopot,mert ugy néz ki jol :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Add el, és vegyél alá vagy nagyobb átmérőt, pl 17-18, a 19-et úgy is csak én vállalnám be a brigádból...szal azt nem mondom... :sowwy: vagy 9X16-os peremes valamit keress... Ebből szép, mutatós felni sosem lesz így.... :P Mi az hogy csak te vállalnád be?????? :lol: :lol: :lol: Szép peremes felni lakatos és fényező melóval is jár...Én már csak tudom...Szóval akkor állj neki ha van rá keret.Szar dolog nézegetni a felnit a garázsban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 akkó este vigyünk füdőőőgatyát??? :sowwy: tudod... ne fürgyé' leee :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 akkó este vigyünk füdőőőgatyát??? :lol: Azt ne mond hogy kijössz este :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Azt ne mond hogy kijössz este :lol: :lol: :sowwy: Még nem tudom...egyenlőre van kedvem...de lehet fáradt leszek...6 napot tolok most egyben...és látjátok...ha így folytatom...elfáradok bakker... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 akko is nekem van a legnagyobb klímám sok naplópó. állandóan egy csomó olvasnivalót adtok, még szerencse hogy felébredtem és volt időm olvasgatni bár 5ig bent kell rohadnom :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Azt ne mond hogy kijössz este :lol: :lol: :sowwy: Jahogy nektek ma sziget :P :P Mimeg Mor16 al Demóval meg még jópár Opelfan tali Szekszárdon este 6 kor!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Coupe a klimagázad itten figyel az asztalon, megyek ki én is viszünk egy másik f astrát is, el kezdett melegük lenni az embereknek :lol: Helyes....bár egyre jobban tartok tőle hogy nem úszom meg egy feltöltésel :sowwy: ....De azért reménykedem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Mi az hogy csak te vállalnád be?????? :lol: :lol: :P Na jóóó...vannak még barmok rajtam kívül... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Inkább mint a fateromtól elkunyerált kölcsöngastrávaaaa.... :sowwy: :lol: egyenlőre ez van,remélem nem tul sokáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Még nem tudom...egyenlőre van kedvem...de lehet fáradt leszek...6 napot tolok most egyben...és látjátok...ha így folytatom...elfáradok bakker... :P :sowwy: :lol: Anti ha lessz időm majd még meg is sajnállak :lol: :lol: Sok Game közben pukkansz te le estére! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Még nem tudom...egyenlőre van kedvem...de lehet fáradt leszek...6 napot tolok most egyben...és látjátok...ha így folytatom...elfáradok bakker... :lol: Szeeeeeeeeeeeeeeegéééééééééééény AntiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMi egyébként nem dolgozunk ám egy héten 5 napot....A fórumozáshoz meg nem kell hogy kipihent legyél...Mutasd meg mit tud a suzuki :P :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 akko is nekem van a legnagyobb klímám sok naplópó. állandóan egy csomó olvasnivalót adtok, még szerencse hogy felébredtem és volt időm olvasgatni bár 5ig bent kell rohadnom :sowwy: 1. nyomtasd ki...akkó tudsz a villamoson is olvasni...Mr Cabrio... 2. versenyeztek Lantival a Medence in the car award címért??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na jóóó...vannak még barmok rajtam kívül... :sowwy: :lol: :lol: Jelen :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 :sowwy: :lol: Anti ha lessz időm majd még meg is sajnállak :lol: :lol: Sok Game közben pukkansz te le estére! A keze fárad el a sok gépeléstől..... :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Helyes....bár egyre jobban tartok tőle hogy nem úszom meg egy feltöltésel :lol: ....De azért reménykedem :lol: szolhatok apunak h kicsit menjen át gyurcsók dokiba, de nem hiszem hogy ilyen messziröl véleményt tudna alkotni a baj forrásáról :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Szeeeeeeeeeeeeeeegéééééééééééény AntiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMi egyébként nem dolgozunk ám egy héten 5 napot....A fórumozáshoz meg nem kell hogy kipihent legyél...Mutasd meg mit tud a suzuki :P :sowwy: :lol: :lol: Hát...de én nem 9-től 11-ig melózok...hanem reggel fél7-től este fél 8-ig...azé nem mindegy...tudod mennyi offolással jár ez??... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 A keze fárad el a sok gépeléstől..... :P :sowwy: :lol: :lol: Én is aztmondom , aztán a túúristáknak meg eztmondja : Moment Plíííz, one shot !!!! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 A keze fárad el a sok gépeléstől..... :lol: :sowwy: :lol: :lol: Inkább a gépeléstől fáradjon el mint mástól... :lol: Bár szó mi szó..a f@szverés is megy idebent... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 2. versenyeztek Lantival a Medence in the car award címért??? :lol: A garázsban nem esik az eső...... :sowwy: :lol: :lol: Meg amúgy is új tető van...Igaz hogy ráment egy c20ne,de mindegy :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hát...de én nem 9-től 11-ig melózok...hanem reggel fél7-től este fél 8-ig...azé nem mindegy...tudod mennyi offolással jár ez??... :sowwy: Bele gondoltam és tényleg megsajnáltalak.......Ma megint lesz vagy 100hsz.El se tudom képzelni mennyi melóval járhat ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Bár szó mi szó..a f@szverés is megy idebent... :sowwy: örülök hogy ezt is megosztottad velünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts