Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Anti, úgy lesszel ezekkel a brembo fékekkel, hogy egy kigyorsítás 1000, egy fékezés 2000 :lol: :sowwy: :lol:

Akkóóó csak gyorsítunk...az mégiscsak olcsóbb... :lol:

Elküldve
Szerintem így mutat jól, vagy ha széles pereme van, és az van polírozva...egyébként ha már full polír, akkor gagyisztikus lesz.. :sowwy:

Na ez az hogy nincs perem! :lol:

Elküldve
Akkóóó csak gyorsítunk...az mégiscsak olcsóbb... :sowwy:

A Cuprára tessék vigyázni nem szarrá tuningolni ám :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Akkóóó csak gyorsítunk...az mégiscsak olcsóbb... :sowwy:

amúgy ami nem mérvadó de megnéztem langnál meg unixnál merthogy ezeknek van online bigyoja.. csak 280as brembot irnak és az nem is vészes áron van.

Elküldve
amúgy ami nem mérvadó de megnéztem langnál meg unixnál merthogy ezeknek van online bigyoja.. csak 280as brembot irnak és az nem is vészes áron van.

60 körül van a pár első tárcsa...312-es Brembo...

Elküldve
Akkó fingomsincs milyen legyen :sowwy:

Add el, és vegyél alá vagy nagyobb átmérőt, pl 17-18, a 19-et úgy is csak én vállalnám be a brigádból...szal azt nem mondom... :lol: vagy 9X16-os peremes valamit keress...

Ebből szép, mutatós felni sosem lesz így.... :lol:

Elküldve
60 körül van a pár első tárcsa...312-es Brembo...

az nem olyan elmebeteg suzuki ignishez 33 a pár és az se nem jo se nem nagy se nem brembo

Elküldve
Add el, és vegyél alá vagy nagyobb átmérőt, pl 17-18, a 19-et úgy is csak én vállalnám be a brigádból...szal azt nem mondom... :sowwy: vagy 9X16-os peremes valamit keress...

Ebből szép, mutatós felni sosem lesz így.... :lol:

Jó'va igyekszem de ezt a nyarat tuti ezzel futom nem költünk felóra mikor ittvannak a talik , inkább eliszuk az árát! :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.