Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
:lol: :P

és még nem is dolgozom, majd nyáron :lol:

hát akinek jólmegy annak jólmegy nemhiába elég ha nyáron dolgozik! :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
hát akinek jólmegy annak jólmegy nemhiába elég ha nyáron dolgozik! :sowwy: :lol: :lol:

nem megy ilyen jól, csak eddig tudatlan voltam, most h az összes zhmat meg vizsgámat kipuskáztam, lassan okos leszek :lol:

Elküldve
dinnye-biznisz? :sowwy: :lol:

Abban van az üzlet csak egy piros zsiguli kell hozzá meg némi szolárium kis akcentus és kész a dinnyeárus! :lol: :lol: :P :lol:

Elküldve
Anti! Még vissza tudod mondani a rendelésed? :sowwy: :lol: :lol:

Jöttél volna teganp Dartsozni...amúgy ez a "duck"-os móka még annó a GSI-nél megfogalmazódott bennünk Zolival...de most, hogy kacsarárga lesz a verda...újból előkerült... :lol:

Elküldve
Jöttél volna teganp Dartsozni...amúgy ez a "duck"-os móka még annó a GSI-nél megfogalmazódott bennünk Zolival...de most, hogy kacsarárga lesz a verda...újból előkerült... :sowwy:

gyorsuláshoz szerintem ideális, mert az ellen ugyse tud elindulni a röhögéstöl :lol:

Elküldve
Én is dobtam sárgát tegnap este...még sem kell megnézni... :lol: :sowwy:

Lehet meglepődnél, miket találna benne egy laborvizsgálat :P

Így meg nagy naívan veszel egy karton tartóstejet... :lol: :lol:

Elküldve
Lehet meglepődnél, miket találna benne egy laborvizsgálat :lol:

Így meg nagy naívan veszel egy karton tartóstejet... :sowwy: :lol:

Farmert se vegyen,mert nem fog bekopni! :lol:

Elküldve
Lesz este 9 kút tekintettel a holnapi munkanapra oder was?

Hogyne lenne...egy munkanap sem tántoríthat el minket a szigettől :lol: :lol: :lol: :sowwy:

Elküldve

Látom megint mindenkinek sok melója van...Szegény Redi kezdem tényleg sajnálni......Oda adtam neki a játékot,azt mondta 1 baj van ha játszik 1óra múlva elszédül tőle :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
Látom megint mindenkinek sok melója van...Szegény Redi kezdem tényleg sajnálni......Oda adtam neki a játékot,azt mondta 1 baj van ha játszik 1óra múlva elszédül tőle :sowwy: :lol: :lol:

Ezért jó eredetibe megvenni, annak a dobozán ott van az epilepsziaveszélyre felhívó szöveg is!

Elküldve
Ezért jó eredetibe megvenni, annak a dobozán ott van az epilepsziaveszélyre felhívó szöveg is!

Ez is eredeti volt.... :lol: :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve

Egyébként ettől félek is picit :sowwy: :lol:

1-1,5 óra után fáj a fejem, szédülök és hányingerem van :lol:

Elküldve
Egyébként ettől félek is picit :sowwy: :lol:

Inkább játék közben jöjj rá, hogy gond van, mint esetleg autóvezetés közben.

Szerintem, ha nem viszed túlzásba, meg pihensz eleget, akkor nem lesz gond.

szerk.: Meg nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy csak szemüveg kell,

attól is lehet ilyesmi, ha nem jó a dioptria.

Elküldve
Egyébként ettől félek is picit :lol: :lol:

A jó hangulat átsegít majd ezen....... :lol: :sowwy: :P

Elküldve
Kiváncsi leszek Redi is olyan nagyszájú e...vagy játszani is tud mint én??? :sowwy: :lol: :lol:

A nevedből mindenki arra következtett hogy nagy játékos vagy...... :P Vagy arra hogy mindenki téged lő le :lol: :lol: :P :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.