Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Én is dobtam sárgát tegnap este...még sem kell megnézni... :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 nem gti 1.6 1.9 1.9 16v Nekem ez kimaradtt az életemből sajna, pedíg aszongyák télleg faja kisautó :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Nekem ez kimaradtt az életemből sajna, pedíg aszongyák télleg faja kisautó :lol: Na igen...leejtőn a szar is gurul... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Én is dobtam sárgát tegnap este...még sem kell megnézni... :lol: :sowwy: mert kiizzadod mire besétálsz a munkahelyedre :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 mert kiizzadod mire besétálsz a munkahelyedre :lol: :P Ja...itt gyorsabb a net... :sowwy: :lol: :lol: csak ezért járok be... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ja...itt gyorsabb a net... :sowwy: :lol: :lol: csak ezért járok be... :lol: és az a baj, hogy tudom, hogy nem viccelsz :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 és az a baj, hogy tudom, hogy nem viccelsz :lol: :sowwy: :lol: Az a baaaaaaaaaaaj...ha viccelek akkóóó azabaaaaj...ha nem vicccelek akómeg azabaaaaaaaaj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Lantiiiii...ne dóóógozz annyit, mert lemaradsz... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Lantiiiii...ne dóóógozz annyit, mert lemaradsz... :sowwy: :lol: :lol: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Lantiiiii...ne dóóógozz annyit, mert lemaradsz... :sowwy: :lol: :lol: jaja dolgozz keveset nem lessz baleset! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 dolgoztam... nem jön be a mobile.de... :sowwy: a 2 munka hőse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ... szal ezt benéztem de mind1 már :lol::D dolgoztam..... nem jön be a mobile.de nekem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 a 2 munka hőse :lol: Hello REdi, felébredtél? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 amugy meg isten éltessen hamár nincs más vállasztása :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hello REdi, felébredtél? :lol: :sowwy: Csak inni kelt fel szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 amugy meg isten éltessen hamár nincs más vállasztása :lol: Jééé, tényleg :lol: Még csak 27 ? Többnek látszik pedig :sowwy: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 amugy meg isten éltessen hamár nincs más vállasztása :lol: Akkor erre azért igyunk mi is... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 szal ezt benéztem de mind1 már :lol::D Jobbakkal is előfordul...nem, hogy veled... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Jobbakkal is előfordul...nem, hogy veled... :sowwy: de nincs rá bizonyítékod!! haha :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 de nincs rá bizonyítékod!! haha :sowwy: :lol: Tudod...nem is kell bizonygatni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Na megyek rágyújtok...mert nem bírom ezt a stresszt... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hello REdi, felébredtél? :P :sowwy: Most épp gyúrni van szal :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Besz@rok...ennyi munkakerülőt! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Besz@rok...ennyi munkakerülőt! :sowwy: pont megint egy ritka alkalmat látsz, mikor egy kicsivel több indőnk van.. de ez nagyon-nagyon ritka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 a seat helyett vehettél volna vmi normális autot is http://www.auto-evasion.com/forumsf/files/...sc02449_210.jpg http://www.tuning.gen.tr/imagdatas/16016_b.jpg :sowwy: :lol: :lol: :lol: Persze szép, de semmivel se jobb mint egy c kadett, egy kereszt után ugyan úgy egyben marad az oszlop :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts