Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
persze...

Ha ezt meghallja... :sowwy: :lol:

Persze hogy tudok róla. Együtt raktuk össze a belsejének egy részét fény után, akkor már ott volt neki a túrósmotor a kocsi mellett. Látni még nem láttam működni, de majd annak is eljön az ideje valamikor.

Elküldve
Úgy tom a 266 a feketéje az opelnek...99% :lol:

hát rosszul tudod :sowwy: :lol: Enyém nem fekete , a gyári szin van rajta és az E266 :P Ez minden csak nem fekete :lol:

Elküldve
ha az nem szar ez milyen mert ilyen biztos lessz a seat kacsádban :lol:

:sowwy: :lol: :lol: :lol: :P

Ez elég vicces lehet... Beállsz valaki mellé a lámpánál, megtúráztatod a motort és fél másodpercen belül 50kacsa sz@rja telibe a kocsit. :P

Elküldve

Niiiiiiiiiiiincs...

Mondtam...hogy még kb 1 hét...a jövő heti szünnapok miatt erősen úgy néz ki, hogy még Soltvadkertre sem lesz meg...

Svájcból várunk még egy eredetiséget igazoló papírra...amíg az nincs meg, addig nem lehet forgalomba helyezni...mert ez alapján csinálják meg az itthoni eredetvizsgát...

A többi az pikk pakk megvan.. :sowwy:

Elküldve
Niiiiiiiiiiiincs...

Mondtam...hogy még kb 1 hét...a jövő heti szünnapok miatt erősen úgy néz ki, hogy még Soltvadkertre sem lesz meg...

Svájcból várunk még egy eredetiséget igazoló papírra...amíg az nincs meg, addig nem lehet forgalomba helyezni...mert ez alapján csinálják meg az itthoni eredetvizsgát...

A többi az pikk pakk megvan.. :lol:

már irtad mire vártok :sowwy:

és ma azzal jössz szigetre? :lol:

Elküldve
Már most rettex miiii??? :sowwy: :lol: :lol:

mióta hallotam a hírt, hogy mid lesz azóta bele se merek ülni az autómba nehogy belefussak egy seat leon cupra RR ZWKJSDHA szürke-sárga ABT-be :lol: :P :lol:

Elküldve
Ugyan már! Dini gondolom nem koszolja össze a kezét holmi VW poronttyal. :lol:

hát ez is igaz, viszont Anti után mindig jó áron lehet autót venni :lol: :P :sowwy: :lol:

Elküldve
majd mikor Diny bontja örülni fog neki :lol: :sowwy:

Diny nem mehet a közelébe ! az első ülések nekem kellenek :lol: bár elég furcsa alakjuk van :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.