MOR16V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Kipöfögsz odáig? :sowwy: hát ez is csak egy terv, addig még sokminden közbe szólhat, csak gondoltammegkérdezem mert páran azért voltak a tavalyi évben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Hááát bármit,de Fordot... :sowwy: Mondjuk nem nekem kell tetszen :lol: nekem se jön be Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nekem se jön be Spec nekem ezen Fordddddddal semmi gondom, de ha a kettő közül kellene választanom, akkor Seat :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Spec nekem ezen Fordddddddal semmi gondom, de ha a kettő közül kellene választanom, akkor Seat :sowwy: én se dobnám el a kulcsot, de valóban a seat sokkal szebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nekem is volt Fordom Cabrió rohadtt keveset evett!!! 0liter 5 hónapig áltta parkolóban :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nekem a céges kocsim ford,hááát sok jót nem tudok elmondani róla. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nemtom hogy vagytok vele pl nekem az utastér legyen barátságos nagyon kevés újj autónak tetszik a belseje :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nemtom hogy vagytok vele pl nekem az utastér legyen barátságos nagyon kevés újj autónak tetszik a belseje :sowwy: Azért pl a Saab nekem bejött! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nekem a céges kocsim ford,hááát sok jót nem tudok elmondani róla. :sowwy: Dízel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Dízel ? Viccelsz?Mi más? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Azért pl a Saab nekem bejött! :sowwy: jaaaaa sz nekem is csak nincs rá korpa hogy megvegyek egy saabot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 de ha iszunk az még megy... Helyes! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Viccelsz?Mi más? :lol: És akkor hogy hogy nem tudsz sok jót mondani róla ? :sowwy: Beteg lehetsz. Tolj le gyorsan egy szilvát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 És akkor hogy hogy nem tudsz sok jót mondani róla ? :sowwy: Beteg lehetsz. Tolj le gyorsan egy szilvát :lol: :lol: Te Pesta! Én ford-ra mondtam,hogy az autógyártás szégyene(mármint az eu ford,az amcsi más tészta),a saab nekem mindig is a szivem csücske lesz,bár kezdenek azok is elkorcsosodni,gondolok itt az 1.9JTD-re,rohadt olasz dűzel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Nemtom hogy vagytok vele pl nekem az utastér legyen barátságos nagyon kevés újj autónak tetszik a belseje :sowwy: Barátságos utastéééér? Recaro ülés, ford. sz. mérő, kilóméteróra, víz, olaj, valahol index, ablaktörlő meg világításkapcsoló, kesztyűtartó a lomoknak, oszt' go! Nem kell azt túlcsicsázni! (Trabantom volt, nincs nagy elvárásom :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Helyes! :sowwy: Gabi a helyes, az ivás max helyénvaló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Nekünk is volt Fordunk...mondjuk még 92-95-ig...hát sok pozitív tapasztalat nem volt vele...pedig új volt...de lehet a maiak már jobbak...nem tom... Tegnap este lefoglalóztuk a Cuprát... :lol: Egy papírra még várunk sajnos Svájcból, hogy nem lopott e...ha az megjön...kb még 1 hét...másfél órán belül forgalomban az autó... Így elképzelhető, hogy pont nem lesz meg Soltvadkertre...lévén péntek már nem munkanap... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Gabi a helyes, az ivás max helyénvaló :lol: Nem találok szavakat...egyik beírást követi a másik...és még nem tűntél el... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 http://www.streetlegaldrift.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 http://www.streetlegaldrift.hu/ Bizto nem lesznek sokan :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 szerintem mi is kinézünk Dettivel... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Nekünk is volt Fordunk...mondjuk még 92-95-ig...hát sok pozitív tapasztalat nem volt vele...pedig új volt...de lehet a maiak már jobbak...nem tom... Tegnap este lefoglalóztuk a Cuprát... :lol: Egy papírra még várunk sajnos Svájcból, hogy nem lopott e...ha az megjön...kb még 1 hét...másfél órán belül forgalomban az autó... Így elképzelhető, hogy pont nem lesz meg Soltvadkertre...lévén péntek már nem munkanap... :sowwy: grat hozzá. Van már róla valami fényképed vagy ilyesmi? csakhogy mi halandók is lássunk 1x szép autót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 grat hozzá. Van már róla valami fényképed vagy ilyesmi? csakhogy mi halandók is lássunk 1x szép autót :lol: Szerintem a kocsi ezen perspektívájával barátkozz meg, mert sokszor fogod úgyis látni :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Szerintem a kocsi ezen perspektívájával barátkozz meg, mert sokszor fogod úgyis látni :sowwy: :lol: jah.. fél évente 1x :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 jah.. fél évente 1x :P Beírjam az x értékét ? :sowwy: :lol: :lol: :lol: Ne reménykedj :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts