Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mert a hagyományos egy. Ez meg sokat ér, és a fórumban csak három kép engedélyezett egy hozzászólásban. Pista pedig nem csak szép, de okos is! :sowwy:

Már 10 képet lehet beszúrni 1 hozzászólásba :lol: :lol: :lol:

Elküldve
A tükör :sowwy: :lol:

se :lol:

Szeva Aztec báttttyyyyóó...

El sem hiszem, hogy írtál...bár valószínűleg majd csak másfél év múlva jársz erre...és olvasod ezeket a sorokat... :P :lol:

Gyere Soltvadkertre...bár úgy sem jössz...

Off ótóval megyek én is...és remélem nem a szusival... :lol:

erre ne vegyél mérget työtyi

mondtam h van rá esély h lenézzek, csak max off autóval leszek, mert addig nem áll össze gsi plusz lehet kicsit off leszek, mert kimaradtam a gsi és opeléletből egy jó másfél évet :P

de ha iszunk az még megy...

nagy KÉRDÉS: vigyünk fát az erdőbe avagy sem?

Elküldve

bocs elvesztettem a fonalat h Anti melik autót veszi meg elvileg, linkelné vki esetleg, tom h már volt vhol csak most nincs képességem átnyálazni az elmúlt 25 oldalt......

köszi

Elküldve
bocs elvesztettem a fonalat h Anti melik autót veszi meg elvileg, linkelné vki esetleg, tom h már volt vhol csak most nincs képességem átnyálazni az elmúlt 25 oldalt......

köszi

Sarga cupra r nem volt hirdetve

Elküldve
nah nem vagyok lusta és belinkelem Antinak!

1

2

3

4

Igaza van Voszinak...ezek is nagyon szépek...Én nézegettem ezeket régebben,de egyenlőre jó az astra :sowwy: :lol:

Elküldve

Jennersdorfot valaki tervezi? Nekem is küldtek mailt, tavaly is küldtek, idén lehetséges hogy átruccannék sógikhoz. 330 km nincs is olyan egetrengető messze, annyi benyát még talán elcsapatnék :sowwy:

Elküldve
3

4

Igaza van Voszinak...ezek is nagyon szépek...Én nézegettem ezeket régebben,de egyenlőre jó az astra :sowwy: :lol:

Hááát bármit,de Fordot... :lol: Mondjuk nem nekem kell tetszen :lol:

Elküldve
Jennersdorfot valaki tervezi? Nekem is küldtek mailt, tavaly is küldtek, idén lehetséges hogy átruccannék sógikhoz. 330 km nincs is olyan egetrengető messze, annyi benyát még talán elcsapatnék :sowwy:

Kipöfögsz odáig? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.