Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Hozzád csak akkor szólok, ha lesz 1 működőképes kocsid, amit használsz is és eljársz talikra :sowwy: :lol: Hozzám szóltál, hozzám szóltál bibibi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Mert a hagyományos egy. Ez meg sokat ér, és a fórumban csak három kép engedélyezett egy hozzászólásban. Pista pedig nem csak szép, de okos is! :sowwy: Már 10 képet lehet beszúrni 1 hozzászólásba :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Gyorsan Pista! Még kilenc img odafér! Használd ki! :sowwy: Ja, bocs. Elfelejtettem, hogy nem szólsz hozzám Ez ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Gyorsan Pista! Még kilenc img odafér! Használd ki! :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 csak a süti bukta ér :sowwy: Hogy idézzem a Butabi fivéreket, egy nagy bukta mindig süti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 A tükör :sowwy: :lol: se :lol: Szeva Aztec báttttyyyyóó... El sem hiszem, hogy írtál...bár valószínűleg majd csak másfél év múlva jársz erre...és olvasod ezeket a sorokat... :P :lol: Gyere Soltvadkertre...bár úgy sem jössz... Off ótóval megyek én is...és remélem nem a szusival... :lol: erre ne vegyél mérget työtyi mondtam h van rá esély h lenézzek, csak max off autóval leszek, mert addig nem áll össze gsi plusz lehet kicsit off leszek, mert kimaradtam a gsi és opeléletből egy jó másfél évet :P de ha iszunk az még megy... nagy KÉRDÉS: vigyünk fát az erdőbe avagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 bocs elvesztettem a fonalat h Anti melik autót veszi meg elvileg, linkelné vki esetleg, tom h már volt vhol csak most nincs képességem átnyálazni az elmúlt 25 oldalt...... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Pista pedig nem csak szép, de okos is! :sowwy: huuuhuuuuuuu Sanyi,ezt nem hittem volna rólad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Pálinkás jó estét az URAKNAK! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 huuuhuuuuuuu Sanyi,ezt nem hittem volna rólad! :lol: Identitás zavara van , hagyd majd kinövi :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 bocs elvesztettem a fonalat h Anti melik autót veszi meg elvileg, linkelné vki esetleg, tom h már volt vhol csak most nincs képességem átnyálazni az elmúlt 25 oldalt...... köszi Sarga cupra r nem volt hirdetve Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Pálinkás jó estét az URAKNAK! :lol: Szevasz Ray! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Sarga cupra r nem volt hirdetve Sárga cupra? Valahogy az nem illik Antihoz! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Szevasz Ray!http://www.ultimatedallas.com/interviews/steve1.gif :sowwy: :lol: :lol: Ennek a csávónak jó bőr volt a csaja nem DZSENNA volt??? és a sorozat neve : DÁLLÁSZ :lol: :P :lol: Elvoltunk falatbontani kuuu..va jóvolt 2 KWH villany ahiltinek meg nekem 4 sör ennyibe került :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Sárga cupra? Valahogy az nem illik Antihoz! :lol: Nemhát, kék/fekete turbós GSI kell neki :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Írjunk ki fotópályázatot buktáról készült kép témakörben :lol: :lol: ui: csak a süti bukta ér :sowwy: és nem ér photoshopolni sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 és nem ér photoshopolni sem http://www.friendshipintl.org/images/bukta.jpg Mindjárt kaptok egy szép barackot a fejetek búbjára. Ha már bukta van, legyen barack is. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 de ha iszunk az még megy... nagy KÉRDÉS: vigyünk fát az erdőbe avagy sem? :sowwy: :lol: hozzatok...egy erdős soha nem lehet elég nagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 huuuhuuuuuuu Sanyi,ezt nem hittem volna rólad! :sowwy: rosszul szólítottad! Most Ibolyaként beszélt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 rosszul szólítottad! Most Ibolyaként beszélt. :lol: Hermafordítva? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nah nem vagyok lusta és belinkelem Antinak! 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nah nem vagyok lusta és belinkelem Antinak! 1 2 3 4 Igaza van Voszinak...ezek is nagyon szépek...Én nézegettem ezeket régebben,de egyenlőre jó az astra :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Jennersdorfot valaki tervezi? Nekem is küldtek mailt, tavaly is küldtek, idén lehetséges hogy átruccannék sógikhoz. 330 km nincs is olyan egetrengető messze, annyi benyát még talán elcsapatnék :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 3 4 Igaza van Voszinak...ezek is nagyon szépek...Én nézegettem ezeket régebben,de egyenlőre jó az astra :sowwy: :lol: Hááát bármit,de Fordot... :lol: Mondjuk nem nekem kell tetszen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Jennersdorfot valaki tervezi? Nekem is küldtek mailt, tavaly is küldtek, idén lehetséges hogy átruccannék sógikhoz. 330 km nincs is olyan egetrengető messze, annyi benyát még talán elcsapatnék :sowwy: Kipöfögsz odáig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts