Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nemtudjátok mi volt a neve annak az éneklő halnak amit páréve árultak TVSHOP-on keresztül, fel volt téve valami fatáblára és néha elkezdett énekelni, meg tátogott hozzá és közben csapkodott a farkával....egy órája ezen gondolkozom de nem jut eszembe :sowwy: :lol: :lol: Az a reklám gondolom rég volt, mert valaki közben megette a halat! :lol: http://youtube.com/watch?v=VveIve2pRBk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Fú baeg Pítta, a vontatóköteled meg nálam van, lekkközelebb ha jössz, aggyam oda! :sowwy: A kabátom meg Piiiiistánál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Kadett GSi Matchbox :lol: :P Opel Astra F valami :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 akartam is kérdezni, hogy az utóbbi 1,5 évben ki találkozott Aztec cartárssal személyesen? :lol: Én kb 3 hónapja...de csak majdnem... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 mi az a piros paszta? vagy milyen néven lehet kapni? juzer észjárás.... :sowwy: :lol: it -> üzemeltetés -> karbantartók -> mindensz@rralhozzájuk menni default kérdésem ilyenkor: pálinkaszagom van és hordok micisapkát? ööö...nem... akkor szerinted én vagyok a karbantartó? a sapka okés...de a pálinkaszag azért lehet reális... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Szeva Aztec báttttyyyyóó... El sem hiszem, hogy írtál...bár valószínűleg majd csak másfél év múlva jársz erre...és olvasod ezeket a sorokat... :lol: :lol: Gyere Soltvadkertre...bár úgy sem jössz... Off ótóval megyek én is...és remélem nem a szusival... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Kadett GSi Matchbox :lol: :P Vaze a GSi-k mecsiként is annyit kapnak mint a real kocsik :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Elnézést, én nem érténi mádzsár nyelv! Mit akar jelenteni ez a mondat? Azt értem, hogy Vazze, meg hogy GSi... Ui.: Azthiszem összeraktam. "Vaze a GSi-k mecsiként is annyit kapnak mint a real kocsik." Ugye így lesz jó??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Elnézést, én nem érténi mádzsár nyelv! Mit akar jelenteni ez a mondat? Há jóó étem akkó a Géjjesíík matchboxként is kapták az ívet, nemcsak élőben. Vagyis, ha GSi-t akarsz venni, akkor csak agyonhasználtat kapsz akkor is, ha 1:57 meg akkor is, ha 1:1 méretarányban veszed :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Ugye így lesz jó??? :sowwy: Köszönöm valóban Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 hozzál szerszámot ludyhoz akkor :lol: én viszem a vizet :lol: Sajna minden szerszámom kint van Tinnyén :sowwy: Sajna ha minden igaz, külső torx kell majd hozzá, szal a szerszám egy lényeges pontja a dolognak :lol: Ha az megvan, utána 20 perc és kész :lol: (amúgy jó a fekete paszta is :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Ezt a halas videónál találtam :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Lebuktál nem olvasol Fórumozók Magukról - kikivelholhogymikorhanyanvoltak topikot olvasok, de amúgy meg itt a válasz: Én kb 3 hónapja...de csak majdnem... :sowwy: :lol: :lol: Szóval kb. mégsem látta Anti! :lol: Opel Astra F valami :lol: :P :lol: Tankbetöltő, ebbe dugja az ember a töltőpisztolyt bele. Meg kéne írni a szerencsétlennek, hogy mit árul! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Lebuktál nem olvasol kereskinált :P Háát ez tény.. az autó részt nem nagyon szoktam.. elég nekem ez az egy.. még igy is szeptemberig tarta a hitel.. és akkor 5 éve meglesz a kocsi!! :lol: Eladni meg nem akarom :lol: Sajna minden szerszámom kint van Tinnyén :sowwy: Sajna ha minden igaz, külső torx kell majd hozzá, szal a szerszám egy lényeges pontja a dolognak :lol: Ha az megvan, utána 20 perc és kész :P (amúgy jó a fekete paszta is :lol: ) Te Gabi Bácsi! Nekem sima hatlapfejű csavar rémlik.. nem lehet? Paszta hova kell? Nincs tömítés? vagy az nem elég? Csak mert én is gondolkodtam a cserén, bár nekem közel nem ilyen drasztikus a jelenség mint Redinek. Nekem csak kicsit lassúnak tűnik a bemelegedés,illetve amikor hüvösebb van, és nyugodtabban tudok haladni, lemegy kicsivel 90 alá is.. de a kékbe nem.. a tetejéig kb... viszont a pár napja meleg időben nem ment le.. Arra gondolok, hogy nyitni nyit rendesen, csak esetleg miután nyitott nem zár le rendesen 90nél, vagy 92 nem tom mennyi a szabályos, csak később. mit tom én mondjuk 80nál.. mert már mondjuk fáradt. lehet ilyen vajh? Jah.. és holnap hozz légyszi egy lityi olajat lurdihoz ha jösz! Kb. mettől meddig leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nekem teljesen elég volt a 80ft-os tömítés amit Viktor adott hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Jah.. és holnap hozz légyszi egy lityi olajat lurdihoz ha jösz! Kb. mettől meddig leszel? most vettél 5L-ert :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Tegnap a reptéren nem csak visztlerraccsingos hondát láttam hanem ilyet is. Rá volt írva hogy micsoda de még sose láttam korábban, nem is tudtam hogy létezik :lol: Eleje jó szvsz, de a hátulja micsubisikolt :sowwy: Meg egy senkit nem érdeklő hsz, csináltam salit ebédre még tegnap is meg ma is. 500-ért vásároltam a zöccségesnél még tegnap és a mai ebéd után maradt hagyma meg sali is. Tök olcsó és fini, és jól is néz ki. Persze marhahússal kell enni az a titka :lol: Van benne fejessali, újhagyma, alma, répa, pari. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 A kabátom meg Piiiiistánál... :lol: az én nagy esernyőm is valakinél kallódik :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nekem sima hatlapfejű csavar rémlik.. nem lehet? Jah.. és holnap hozz légyszi egy lityi olajat lurdihoz ha jösz! Kb. mettől meddig leszel? Lehet, láttam már én is ilyet, bár úgy sejtem, hogy ez már cserélt csavar lehet. Nekem is a gyári külső torxos volt, meg leginkább ilyennel szoktam látni a termókat. Tömítést gyárilag nem adnak a GM termoszokhoz, azt külön kell venni! De azért ajánlott ahhoz is a paszta még pluszban. 9körül érek ki, és 10ig leszek kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Albert, te mi csinálsz a reptéren? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Meg egy senkit nem érdeklő hsz, csináltam salit ebédre még tegnap is meg ma is. 500-ért vásároltam a zöccségesnél még tegnap és a mai ebéd után maradt hagyma meg sali is. Tök olcsó és fini, és jól is néz ki. Persze marhahússal kell enni az a titka :lol: Van benne fejessali, újhagyma, alma, répa, pari. Végül elment Orsi is nyaralni te meg éhezel? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Albert, te mi csinálsz a reptéren? jövendőbeli anyóst vitte ki :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 jövendőbeli anyóst vitte ki :sowwy: Ja, köszi, azt hittem ott melózik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Lehet, láttam már én is ilyet, bár úgy sejtem, hogy ez már cserélt csavar lehet. Nekem is a gyári külső torxos volt, meg leginkább ilyennel szoktam látni a termókat. Megnéztem az enyémen is hatlapfejű, tizes villás kell hozzá. Gabi ne ijesztgesd má szegény Redit így is fél eléggé a művelettől. (Le is fényképeztem de lassú a képtár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 jövendőbeli anyóst vitte ki :lol: Nem, azért Egerbe nem lett volna kedvem elmenni érte. De a lényeg hogy nem ott melózom (sőt az egyetlen ottani partnerünknél sem vagyunk már olyan jók mint rég, így ritkán fordulok elő arra) Végül elment Orsi is nyaralni te meg éhezel? :sowwy: :lol: Kaptam marhahusit meg pörit szóval nem éhezem és a tervek szerint az esti kosár után már szomjazni sem fogok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts