mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Senatorhoz jó ha van vontatókötél! :lol: :lol: Hitetlen :lol: Áldozz a robosztus technológia oltárán valamit / valakit :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Én a nagy Söristennek szoktam áldozatot mutatni. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 akartam is kérdezni, hogy az utóbbi 1,5 évben ki találkozott Aztec cartárssal személyesen? :sowwy: Lebuktál nem olvasol Fórumozók Magukról - kikivelholhogymikorhanyanvoltak topikot Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Én a nagy Söristennek szoktam áldozatot mutatni. :sowwy: Akko itt az ideje, hogy a robosztus technológia oltárán is áldozz, főleg, hogy ennyi kocsit stoppolsz és egyet sem használsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 egyszerűűű...vannak bizonyos számok amik kijöhetnek...azoknak a szimbóluma mindig egyforma...de kattintások után mindig más és más...de egységében ugyan az... Így akármi kijöhet, mindig az fog látszódni amire gondoltál...egyszerű... De amúgy jópofa... :lol: legyen a szám, amire gondoltál első jegye "x" a második pedig "y". akkor a szám értéke: 10x+y lesz. ha kivonod belőle a számjegyek értékét, akkor a kapott szám pedig 10x+y-(x+y)=9x lesz. így tehát bármire is gondolsz, mindig az első jegy kilencszerese lesz az eredmény, vagyis kizárólag a 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90 számokat kell azonos ikonnak beállítani, a többit meg lehet keverni tetszés szerint. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 legyen a szám, amire gondoltál első jegye "x" a második pedig "y". akkor a szám értéke: 10x+y lesz. ha kivonod belőle a számjegyek értékét, akkor a kapott szám pedig 10x+y-(x+y)=9x lesz. így tehát bármire is gondolsz, mindig az első jegy kilencszerese lesz az eredmény, vagyis kizárólag a 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90 számokat kell azonos ikonnak beállítani, a többit meg lehet keverni tetszés szerint. :lol: nem kell a ködösítés...opc? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 8-ból 4 nem is rossz :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 8-ból 4 nem is rossz :sowwy: :lol: :lol: :lol: belefog jönni ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Hol a krokodilemelőm te................szemétállat :lol: :lol: A krokodil alatt nézd meg, hátha... :P :lol: az mitől lehet, hogy a vízhőfokmérőm ugy mászkál le-fel a skálán (pöcök és 90 között) mint részeg opeles a többnapos találkozón? :sowwy: Mire felérek az Árpád hídra felmegy félútig a 90-hez mire átérek a hídon full visszafekszik a pöcökre? Kapok egy pirosat megint felmegy közel 90-ig, mire a köv. lámpához érek megint fekszik? :lol: Termosztát-error :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Termosztát-error :sowwy: mekkora melo kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 mekkora melo kicserélni? Egyszerűbb, mint egy windóz telepítés :sowwy: Csak majd utána kell kb 1L hűtővizet pótolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 A krokodil alatt nézd meg, hátha... :sowwy: :lol: Jómegy ám egyeseknél még az emelő is LACOSTE :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Jómegy ám egyeseknél még az emelő is LACOSTE :sowwy: :lol: :lol: Píísta nem kicsinyes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Egyszerűbb, mint egy windóz telepítés :lol: Csak majd utána kell kb 1L hűtővizet pótolni :lol: hozzál szerszámot ludyhoz akkor :lol: én viszem a vizet :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nemtudjátok mi volt a neve annak az éneklő halnak amit páréve árultak TVSHOP-on keresztül, fel volt téve valami fatáblára és néha elkezdett énekelni, meg tátogott hozzá és közben csapkodott a farkával....egy órája ezen gondolkozom de nem jut eszembe :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 hozzál szerszámot ludyhoz akkor :P én viszem a vizet :lol: Na nekem is pont ez a jelenség először a hő jeladóra gondoltam mert oxidos volt megcsináltam helyzet változatlan , no felhívtam az előző tulajt ,hogy mikor cserélt termosztátot. Azt mondta kb 1 éve , ezekszerint nekem is cserés lessz! :sowwy: Redi , csak elbírsz 3 10-es csavarra hamár eccer gyúrni is jársz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Na nekem is pont ez a jelenség először a hő jeladóra gondoltam mert oxidos volt megcsináltam helyzet változatlan , no felhívtam az előző tulajt ,hogy mikor cserélt termosztátot. Azt mondta kb 1 éve , ezekszerint nekem is cserés lessz! :sowwy: Redi , csak elbírsz 3 10-es csavarra hamár eccer gyúrni is jársz :lol: :lol: és bárhonnan kiszedhetem azt a 3 db csavart? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Gondolom ti is kaptatok belőle Hallo Opelfreunde, Fans und Gleichgesinnte, am 12. Juni - 15.Juni 2008 veranstalten wir unser 11. Blitz- Weekend – das Opeltreffen in A-8380 Jennersdorf. Das größte Treffen Österreichs findet auch dieses Jahr wieder in Jennersdorf am Zeltlagerplatz statt. (ca. 300m entfernt das Freibad) Geboten wir Euch auch diesmal jede Menge: · 4 Tage Party · Ein Präsent für die ersten 5 Clubs · Getränkepass (11 Getränk Gratis) · Happy Hour · Schätzspiel · Clubspiele · DB- Bewerb · Kostenlose Kinderbetreuung · Miss Blitz- Weekend Contest 2008 · Große Fahrzeugbewertung, es werden 108 Pokale vergeben (Fahrzeugspezifisch) · Händlermeile: Airbrusher, Tuner, T-Shirt Drucker, Polituren usw. · Essen & Trinken · Gastgeschenke und jede Menge Spaß. Auf Euer kommen würden wir uns freuen. PS: Wer möchte darf auch schon vorher anreisen, meldet Euch dann per Mail an: obmann@opel-club-sued.com Weitere Info unter www.opel-club-sued.com MfG Andy (OPEL CLUB SÜD) Mail: obmann@opel-club-sued.com Web: www.opel-club-sued.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 és bárhonnan kiszedhetem azt a 3 db csavart? :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Hát csaktudod mellik a termosztát :lol: :P lehetőleg ne a szelepdekni alatt keresd! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Pista ! köszi a tegnapi fuvart, sikerült berugni :lol: Antinak meg itt van ez :sowwy: sziszeg meg hutyutyu :lol: szép a leon, azt nem tudom jó-e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 mekkora melo kicserélni? 3 csavar, meg le kell kapni a gumicsőt ami rá megy. Ehhez kell olyan csavihuzi amivel nyitható a ráfogató genyón lévő csavar. Piros paszta is kő hozzá amikor összerakod hogy ne follyon a víz később. Meg ha másokat szórakoztatod ezzel és nem Te csinálod akkor pár üveg sör nem árt a csomiba' :sowwy: Plusz ajiba itt az egyik emberünk által a tegnapi nyertes: "Tegnapi párbeszéd: User: b.b.bbb...bocsi….. ha kiégett az ilyen asztali lámpámban az izzó akkor ugye hozzátok kell forduljak? IT: Szerinted mennyi köze van az informatikának az asztali lámpához? User: hááááát őőőőőőő, akkor tudsz segíteni? IT: nem, nem mi csináljuk…. :S" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 nemtudjátok mi volt a neve annak az éneklő halnak amit páréve árultak TVSHOP-on keresztül, fel volt téve valami fatáblára és néha elkezdett énekelni, meg tátogott hozzá és közben csapkodott a farkával....egy órája ezen gondolkozom de nem jut eszembe :sowwy: :lol: :lol: Erre gondoltál? :lol: "Big Mouth Billy Bass" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Erre gondoltál? :lol: "Big Mouth Billy Bass" ez mekkora királyság volt :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Erre gondoltál? :lol: "Big Mouth Billy Bass" ahhahaaa ezaz :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 3 csavar, meg le kell kapni a gumicsőt ami rá megy. Ehhez kell olyan csavihuzi amivel nyitható a ráfogató genyón lévő csavar. Piros paszta is kő hozzá amikor összerakod hogy ne follyon a víz később. Meg ha másokat szórakoztatod ezzel és nem Te csinálod akkor pár üveg sör nem árt a csomiba' :lol: mi az a piros paszta? vagy milyen néven lehet kapni? Plusz ajiba itt az egyik emberünk által a tegnapi nyertes: "Tegnapi párbeszéd: User: b.b.bbb...bocsi….. ha kiégett az ilyen asztali lámpámban az izzó akkor ugye hozzátok kell forduljak? IT: Szerinted mennyi köze van az informatikának az asztali lámpához? User: hááááát őőőőőőő, akkor tudsz segíteni? IT: nem, nem mi csináljuk…. :S" juzer észjárás.... :sowwy: :lol: it -> üzemeltetés -> karbantartók -> mindensz@rralhozzájuk menni default kérdésem ilyenkor: pálinkaszagom van és hordok micisapkát? ööö...nem... akkor szerinted én vagyok a karbantartó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts