Vktr Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 megnéztük... Ervin nagyon alapos volt... :P Köszi neki ezúton is... Körbemértük...eleje volt fújva ahogy a srác el is mondta...de szépen van megcsinálva, nem nagy puff lehetett Ervin szerint...ki is próbálta...azt mondja, hogy úgy megy ahogy mennie kell...ABT tuningos amúgy..(papír is meg minden meg van róla...kis notesz stb...jópofa...) Fékek, gumik jók, vezérlés 20.000-el ezelött cserélve...végig vezetett szervízkönyves...elviekben stimmel is minden...80.000 km van benne... Full fekete Cupra belső...szép...312-es Brembo fékek...olyat fognak, hogy beszartam...most a srác, hogy nyomja neki 14.1-et mutat a trip átlagra az utolsó 600 km-re...városban tempósan kibírható... Detti is bólintott... Szal úgy néz ki, hogy megvan...holnap reggel még beszélünk újra a sráccal... ennyi...valaki jöjjön lövöldözni... :sowwy: Jókis brembok, de csak gyáriban kaphatóak... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 http://robson.m3rlin.org/cars/wp-content/u...on_cupra_01.jpg Ja amúgy így néz ki...18-as magnéziumötvözet cupra kerekek, 225/40 18-as gumik... Zsír a gép nagyon, kivi leszek rá élőben! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 megnéztük... Ervin nagyon alapos volt... :lol: Köszi neki ezúton is... Körbemértük...eleje volt fújva ahogy a srác el is mondta...de szépen van megcsinálva, nem nagy puff lehetett Ervin szerint...ki is próbálta...azt mondja, hogy úgy megy ahogy mennie kell...ABT tuningos amúgy..(papír is meg minden meg van róla...kis notesz stb...jópofa...) Fékek, gumik jók, vezérlés 20.000-el ezelött cserélve...végig vezetett szervízkönyves...elviekben stimmel is minden...80.000 km van benne... Full fekete Cupra belső...szép...312-es Brembo fékek...olyat fognak, hogy beszartam...most a srác, hogy nyomja neki 14.1-et mutat a trip átlagra az utolsó 600 km-re...városban tempósan kibírható... Detti is bólintott... Szal úgy néz ki, hogy megvan...holnap reggel még beszélünk újra a sráccal... ennyi...valaki jöjjön lövöldözni... :sowwy: reméljük tip-top lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 de neked bontós kellene nem szerelő, bontast meg nem hiszem, hogy vállal hacsaknem Lobo elbontja neked haveri alapon :P :lol: :lol: Nah.. erre nem mondok semmit... nyald meg a ...bal ....bokám :sowwy: :lol: Mondjuk a klímára lehet kivételesen igaz ez :lol: Anti:Szép a paripa! Ha arra gondolok, mi lenne a gsi után, nekem is egyik a leon lenne.. per pillanat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Anti én csak ma hallottam Alberttől h leosztottad a jókis oldtájmer vasad... Meg hallottam a projektekről is :sowwy: Hol s mi történt :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Anti én csak ma hallottam Alberttől h leosztottad a jókis oldtájmer vasad... Meg hallottam a projektekről is :lol: Hol s mi történt :?: Néda má.. valaki ellopta aztec belépő kódját? vagy tényleg őőő lenne itt? :sowwy: Helló! Háát te meg hova tüntél báze... de biztos nem is te vagy.. nem kell szótár a hsz.ed elolvasásához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 örexem újpesti barétom, a kor Ljár felettem is nehogy azt hidd :lol: most itthon is vagyok és gsit árulok :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Vegyél egy Rigát :lol: :lol: :lol: Nekem volt :lol: :sowwy: Némmá, egy azték! Helllóóóó! Tessék jönni Soltvadkertre, italozni egyet a régi bandával! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Gabi most jöttem el tegnap Soldvadkerten át s még fagyiztunk is ottan... Mikor lészen? Off autóval ér menni? Merthogy gsi addigra még nem fog lábon állni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Persze, legalább szombatra nézz le, brada! :sowwy: Van egy topic neki a találkozóknál, ott megtalálod a részletes infókat. Amúgy május 2-4. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 elvileg addigra má itthon is leszek ha minden igaz so akár mehetek is ost beleolvasok a programba mielött baromságokat kérdeznék a szállással kapcsolatban :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 elvileg addigra má itthon is leszek ha minden igaz so akár mehetek is ost beleolvasok a programba mielött baromságokat kérdeznék a szállással kapcsolatban :lol: Hol a krokodilemelőm te................szemétállat :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 ennyi... Nem vagy p5sölős fajta. Ha birod kessel akkor hajrá sok sikert az álruhás pócvágenez (nyugi nekem is teccik csak irigykedek :sowwy: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Néda má.. valaki ellopta aztec belépő kódját? vagy tényleg őőő lenne itt? :sowwy: Helló! Háát te meg hova tüntél báze... de biztos nem is te vagy.. nem kell szótár a hsz.ed elolvasásához :lol: Lebuktál nem olvasol kereskinált :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Hol a krokodilemelőm te................szemétállat :sowwy: :lol: itt van dikkk még mindig ahol hagytad anno :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Hol a krokodilemelőm te................szemétállat :lol: :lol: Fú baeg Pítta, a vontatóköteled meg nálam van, lekkközelebb ha jössz, aggyam oda! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Fú baeg Pítta, a vontatóköteled meg nálam van, lekkközelebb ha jössz, aggyam oda! :sowwy: Igyekszem valahogy túlélni a hiányát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 elvileg addigra má itthon is leszek ha minden igaz so akár mehetek is zsííír :sowwy: :lol: (piát hozzál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 zsííír :lol: :lol: (piát hozzál) Azért kezeljük ezt a megjelenési szándék kinyilvánításának valóságos relizálódását némi fennnnnntartással :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 akartam is kérdezni, hogy az utóbbi 1,5 évben ki találkozott Aztec cartárssal személyesen? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 A tükör :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Igyekszem valahogy túlélni a hiányát :sowwy: Senatorhoz jó ha van vontatókötél! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 na igen. :sowwy: Gondolom a "Lurdy-kertiparty@Aztec" eksön sem valósult még meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 az mitől lehet, hogy a vízhőfokmérőm ugy mászkál le-fel a skálán (pöcök és 90 között) mint részeg opeles a többnapos találkozón? :sowwy: Mire felérek az Árpád hídra felmegy félútig a 90-hez mire átérek a hídon full visszafekszik a pöcökre? Kapok egy pirosat megint felmegy közel 90-ig, mire a köv. lámpához érek megint fekszik? :lol: :lol: pedig nem is nyomom neki nagyon...csak kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 na igen. :lol: Gondolom a "Lurdy-kertiparty@Aztec" eksön sem valósult még meg. :P uhhh tényleg egy jóóóó sütögetés dejólesne :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts