Vktr Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Atommanó írta: megnéztük... Ervin nagyon alapos volt... :P Köszi neki ezúton is... Körbemértük...eleje volt fújva ahogy a srác el is mondta...de szépen van megcsinálva, nem nagy puff lehetett Ervin szerint...ki is próbálta...azt mondja, hogy úgy megy ahogy mennie kell...ABT tuningos amúgy..(papír is meg minden meg van róla...kis notesz stb...jópofa...) Fékek, gumik jók, vezérlés 20.000-el ezelött cserélve...végig vezetett szervízkönyves...elviekben stimmel is minden...80.000 km van benne... Full fekete Cupra belső...szép...312-es Brembo fékek...olyat fognak, hogy beszartam...most a srác, hogy nyomja neki 14.1-et mutat a trip átlagra az utolsó 600 km-re...városban tempósan kibírható... Detti is bólintott... Szal úgy néz ki, hogy megvan...holnap reggel még beszélünk újra a sráccal... ennyi...valaki jöjjön lövöldözni... :sowwy: Jókis brembok, de csak gyáriban kaphatóak... :lol: :lol: :lol:
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Atommanó írta: http://robson.m3rlin.org/cars/wp-content/u...on_cupra_01.jpg Ja amúgy így néz ki...18-as magnéziumötvözet cupra kerekek, 225/40 18-as gumik... Zsír a gép nagyon, kivi leszek rá élőben! :sowwy:
Loboka Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Atommanó írta: megnéztük... Ervin nagyon alapos volt... :lol: Köszi neki ezúton is... Körbemértük...eleje volt fújva ahogy a srác el is mondta...de szépen van megcsinálva, nem nagy puff lehetett Ervin szerint...ki is próbálta...azt mondja, hogy úgy megy ahogy mennie kell...ABT tuningos amúgy..(papír is meg minden meg van róla...kis notesz stb...jópofa...) Fékek, gumik jók, vezérlés 20.000-el ezelött cserélve...végig vezetett szervízkönyves...elviekben stimmel is minden...80.000 km van benne... Full fekete Cupra belső...szép...312-es Brembo fékek...olyat fognak, hogy beszartam...most a srác, hogy nyomja neki 14.1-et mutat a trip átlagra az utolsó 600 km-re...városban tempósan kibírható... Detti is bólintott... Szal úgy néz ki, hogy megvan...holnap reggel még beszélünk újra a sráccal... ennyi...valaki jöjjön lövöldözni... :sowwy: reméljük tip-top lesz
Laci4 Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Lanti írta: de neked bontós kellene nem szerelő, bontast meg nem hiszem, hogy vállal hacsaknem Lobo elbontja neked haveri alapon :P :lol: :lol: Nah.. erre nem mondok semmit... nyald meg a ...bal ....bokám :sowwy: :lol: Mondjuk a klímára lehet kivételesen igaz ez :lol: Anti:Szép a paripa! Ha arra gondolok, mi lenne a gsi után, nekem is egyik a leon lenne.. per pillanat..
aztec Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Anti én csak ma hallottam Alberttől h leosztottad a jókis oldtájmer vasad... Meg hallottam a projektekről is :sowwy: Hol s mi történt :?:
Laci4 Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 aztec írta: Anti én csak ma hallottam Alberttől h leosztottad a jókis oldtájmer vasad... Meg hallottam a projektekről is :lol: Hol s mi történt :?: Néda má.. valaki ellopta aztec belépő kódját? vagy tényleg őőő lenne itt? :sowwy: Helló! Háát te meg hova tüntél báze... de biztos nem is te vagy.. nem kell szótár a hsz.ed elolvasásához :lol:
aztec Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 örexem újpesti barétom, a kor Ljár felettem is nehogy azt hidd :lol: most itthon is vagyok és gsit árulok :sowwy:
opel16v Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 mélykék76 írta: Vegyél egy Rigát :lol: :lol: :lol: Nekem volt :lol: :sowwy: Némmá, egy azték! Helllóóóó! Tessék jönni Soltvadkertre, italozni egyet a régi bandával! :P
aztec Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Gabi most jöttem el tegnap Soldvadkerten át s még fagyiztunk is ottan... Mikor lészen? Off autóval ér menni? Merthogy gsi addigra még nem fog lábon állni...
opel16v Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Persze, legalább szombatra nézz le, brada! :sowwy: Van egy topic neki a találkozóknál, ott megtalálod a részletes infókat. Amúgy május 2-4. :lol:
aztec Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 elvileg addigra má itthon is leszek ha minden igaz so akár mehetek is ost beleolvasok a programba mielött baromságokat kérdeznék a szállással kapcsolatban :sowwy:
mélykék76 Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 aztec írta: elvileg addigra má itthon is leszek ha minden igaz so akár mehetek is ost beleolvasok a programba mielött baromságokat kérdeznék a szállással kapcsolatban :lol: Hol a krokodilemelőm te................szemétállat :sowwy: :lol:
Albert Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Atommanó írta: ennyi... Nem vagy p5sölős fajta. Ha birod kessel akkor hajrá sok sikert az álruhás pócvágenez (nyugi nekem is teccik csak irigykedek :sowwy: )
Albert Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 Laci4 írta: Néda má.. valaki ellopta aztec belépő kódját? vagy tényleg őőő lenne itt? :sowwy: Helló! Háát te meg hova tüntél báze... de biztos nem is te vagy.. nem kell szótár a hsz.ed elolvasásához :lol: Lebuktál nem olvasol kereskinált :lol:
aztec Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 mélykék76 írta: Hol a krokodilemelőm te................szemétállat :sowwy: :lol: itt van dikkk még mindig ahol hagytad anno :lol:
Vktr Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 mélykék76 írta: Hol a krokodilemelőm te................szemétállat :lol: :lol: Fú baeg Pítta, a vontatóköteled meg nálam van, lekkközelebb ha jössz, aggyam oda! :sowwy:
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 Vktr írta: Fú baeg Pítta, a vontatóköteled meg nálam van, lekkközelebb ha jössz, aggyam oda! :sowwy: Igyekszem valahogy túlélni a hiányát :lol:
redline Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 aztec írta: elvileg addigra má itthon is leszek ha minden igaz so akár mehetek is zsííír :sowwy: :lol: (piát hozzál)
mélykék76 Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 redline írta: zsííír :lol: :lol: (piát hozzál) Azért kezeljük ezt a megjelenési szándék kinyilvánításának valóságos relizálódását némi fennnnnntartással :sowwy: :lol:
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 akartam is kérdezni, hogy az utóbbi 1,5 évben ki találkozott Aztec cartárssal személyesen? :sowwy:
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 mélykék76 írta: Igyekszem valahogy túlélni a hiányát :sowwy: Senatorhoz jó ha van vontatókötél! :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 na igen. :sowwy: Gondolom a "Lurdy-kertiparty@Aztec" eksön sem valósult még meg. :lol:
redline Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 az mitől lehet, hogy a vízhőfokmérőm ugy mászkál le-fel a skálán (pöcök és 90 között) mint részeg opeles a többnapos találkozón? :sowwy: Mire felérek az Árpád hídra felmegy félútig a 90-hez mire átérek a hídon full visszafekszik a pöcökre? Kapok egy pirosat megint felmegy közel 90-ig, mire a köv. lámpához érek megint fekszik? :lol: :lol: pedig nem is nyomom neki nagyon...csak kicsit
redline Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 mackosajt írta: na igen. :lol: Gondolom a "Lurdy-kertiparty@Aztec" eksön sem valósult még meg. :P uhhh tényleg egy jóóóó sütögetés dejólesne :sowwy: :lol: :lol:
Recommended Posts