B_Csaba Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 de szólj ha adjam vissza a lehúzót! :sowwy: :lol: Nem azért kérdeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 :lol: Erről van szó. Árban nagyjából annyi, mint a Laci által linkelt Vectrák, amik mellesleg optikára, minőségre meg sem közelítik az E46-ot, főleg nem a 3000-es dízelmotorral. :sowwy: Ennyi pénzért én se vennék Opelt, az tuti. Szeretem az Opelt, de én is azt vallom, hogy a régi Opel a jó Opel! És ez nálam max. 96-os évjáratot jelent, illtve ha létezik még ennél újabb c20XE-vel szerelt modell, akkor max addig. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Én csak az opel+nagyköbcenti+erő+fiatalótó végett linkeltem a vectrákat. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Ezt a barátom árulja. Ha esetleg érdekel akkor szólj és összehozunk egy talit vele. http://www.hasznaltauto.hu/1792802_bmw_330d_2001 Nem szeretnék még egy 600.000k km-es autót... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Na végre Demo is látja a lényeget... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Hajósi pincefalu a tévében... Orbánnapi bornapok... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Hajósi pincefalu a tévében... Orbánnapi bornapok... :sowwy: k.urvára várom már Soltvadkertet....mert utánna már csak 1 hét és pálinkafesztivál pesten :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Hm...most szóltak, hogy van egy sárga leon cupra gyárilag 225 Le eladó...állítólag nagyon szép állapotú, 2003-as, csak hát sárga... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Hm...most szóltak, hogy van egy sárga leon cupra gyárilag 225 Le eladó...állítólag nagyon szép állapotú, 2003-as, csak hát sárga... :lol: ha most nem vmi subarut v evot veszel akkor 1 év mulva megint azt fogsz akarni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Máááá most azt akarok... :lol: :lol: :P Csak ahogy megbeszéltük még vézna a mi pénztárcánk ehhez... Igazából nehezen tudok dönteni...(mint ahogy látszik... :lol: :P :lol: ) Nézek mindenféle autót... A Leon bejön...mind designban (mondjuk a belsőtől nem vagyok elájulva...) de a külseje :lol: Két verzió van...150 lovas pd amit 210le/450 nm-re lehet húzni...ez kb 9.5/14.9 es időket tud... Cupra 1.8t benyás...250 Le körül...és most jön a meglepő adat...ezek ennyi sok pacival sem tudnak sokkal jobbat...9.8/14.7 Szal kb egyforma a két verzió...ezért azt mondatja velem a "hang", hogy dízel... van is egy tip-top...csak szürke, és a belseje is sima sport...mondjuk át lehet kárpitozni...de nagyon szép állapotú... ezen kívül van egy kék...csak abban meg az amúgy is szegényes belső térbe még belerúg egyet a manuál klíma... szóval egyenlőre ott tartok, hgoy szürke...felnit rá, enyhe fólia...azt ennyi... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Hm...most szóltak, hogy van egy sárga leon cupra gyárilag 225 Le eladó...állítólag nagyon szép állapotú, 2003-as, csak hát sárga... :sowwy: leonnak nagyonjól áll a sárga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Két verzió van...150 lovas pd amit 210le/450 nm-re lehet húzni...ez kb 9.5/14.9 es időket tud... Má megen húzni :sowwy: szerintem neked nemtudnak olyan autót gyártani amit ne kéne húzni mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 és persze leszámitva az a csepnyi külömbséget ,hogy egy 1,8t megcibálva csunyán 12-20 ig eszik ,nem eggyet csináltunk belőle 10000-ből 150km álltalában haha..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Nemtom mibajod a sárgával szerintem kárvajó és huzigálni is hogy mi értelme van ezeket a kocsikat - szerintem semmi. Ez a td tuning ráadásul annyira undorító, amit ezek még gyárilag is kormolnak már az se semmi, de amikor egy ilyen húzott traktor nyom egy kövéret 1500-ös fordulaton, akkor érzem hogy most ettől is 10 napot rövidül mindenki élete 1km-es körzetben, plusz 0,01 fokkal melegebb lesz jövőre. Nem tudtam hogy kitiltották őket Tokióból de nem csodálkozom rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Nem szeretnék még egy 600.000k km-es autót... :sowwy: hát igen, hogy Demót idézzem, erről van szó... sajnos ezekben a dizzikben 3-600ezer benne van, ha akarod, ha nem, másképp nem éri meg megvenni, mert új korában horror az ára. ez a dilemma ezekkel a bimmerekkel, audikkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Erről van szó. Árban nagyjából annyi, mint a Laci által linkelt Vectrák, amik mellesleg optikára, minőségre meg sem közelítik az E46-ot, főleg nem a 3000-es dízelmotorral. :sowwy: Ennyi pénzért én se vennék Opelt, az tuti. Szeretem az Opelt, de én is azt vallom, hogy a régi Opel a jó Opel! És ez nálam max. 96-os évjáratot jelent, illtve ha létezik még ennél újabb c20XE-vel szerelt modell, akkor max addig. :lol: :lol: én azzal azért nem értek egyet, hogy a 3lityis dízel bimmer sokkal több minőségre, mint a 3lityis dízel vectra/signum. szebbnek szebb, ez igaz, de kinek a pap, kinek a papné. volt két bimmerem is, nem voltam elájulva tőle, az az érzésem támadt a végére, hogy rendesen be vagyok csapva. és az sem mind1, hogy 1999 vagy 2004 sztem. az új(abb) kocsi mindig pénzkidobás, ez tény, de azért nem mind1 egyáltalán. mint ahogy az sem mind1, hogy vadi új, vagy 2004-es. sok "drága" és új opelem volt, van. vételkor mindig kiesett a bmw azzal, hogy nem tud annyit szolgáltatni annyiért, mint az opel. pedig én aztán bmw párti vagyok, és az opc-ből csakis m3-ba lennék hajlandó átülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Má megen húzni :sowwy: szerintem neked nemtudnak olyan autót gyártani amit ne kéne húzni mi? :lol: az uj rs6 750 pacis verziója, talán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Ezt a barátom árulja. Ha esetleg érdekel akkor szólj és összehozunk egy talit vele. http://www.hasznaltauto.hu/1792802_bmw_330d_2001 az kéne még... egy hét és mehetne oszlopot betonozni :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Nem szeretnék még egy 600.000k km-es autót... :lol: Az a szomorú, hogy ebben annyi a km ami benne van és nem himi humi. Ja és a turbó sem fog egyhamar lefeküdni mert most lett nemolyan rég felujítva. De neked el sem adná mert csak elrontanád! :sowwy: :lol: Meg egyébként is neked gányolásra kell autó ez meg szép elegáns is ahhoz, hogy legyalázd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 az kéne még... egy hét és mehetne oszlopot betonozni :sowwy: :lol: :lol: Be kell gumizni a környéken az összeset! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 az uj rs6 750 pacis verziója, talán.. ÁÁÁÁ Lobo te elhiszed hoyg abból nem akarna 1000LE -őt kifacsarni?? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 ÁÁÁÁ Lobo te elhiszed hoyg abból nem akarna 1000LE -őt kifacsarni?? :sowwy: :lol: ott is megfordulna a fejében de ott már minden plusz lóerő milliókba kerül az elözö rs6 ára 96k euro volt erre a 650 pacis tuning 78.950 euro a 750 pacisról meg azt olvastam hogy 101k (sajna ez nincs az oldalon) B and B Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Van egy ismerősöm Würzburgban és rákerestem a 100km-es körzetében lévő Astra GSi-kre. Van pár fekete. Ez pl egész ok Ez is :sowwy: És elvileg ezzel a módszerrel 42 ojró a one way ticket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Máááá most azt akarok... :lol: :lol: :P Csak ahogy megbeszéltük még vézna a mi pénztárcánk ehhez... Igazából nehezen tudok dönteni...(mint ahogy látszik... :lol: :lol: :lol: ) Nézek mindenféle autót... A Leon bejön...mind designban (mondjuk a belsőtől nem vagyok elájulva...) de a külseje :lol: Két verzió van...150 lovas pd amit 210le/450 nm-re lehet húzni...ez kb 9.5/14.9 es időket tud... Cupra 1.8t benyás...250 Le körül...és most jön a meglepő adat...ezek ennyi sok pacival sem tudnak sokkal jobbat...9.8/14.7 Szal kb egyforma a két verzió...ezért azt mondatja velem a "hang", hogy dízel... van is egy tip-top...csak szürke, és a belseje is sima sport...mondjuk át lehet kárpitozni...de nagyon szép állapotú... ezen kívül van egy kék...csak abban meg az amúgy is szegényes belső térbe még belerúg egyet a manuál klíma... szóval egyenlőre ott tartok, hgoy szürke...felnit rá, enyhe fólia...azt ennyi... :sowwy: Wazee ha rajtad múlna akkor a használtautón kötelező lenne odairni hogy kb mennyi pénzböl mit lehet kihozni az autóból és akkor mit menne 1/8 és 1/4 mérföldön. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 ott is megfordulna a fejében de ott már minden plusz lóerő milliókba kerül az elözö rs6 ára 96k euro volt erre a 650 pacis tuning 78.950 euro a 750 pacisról meg azt olvastam hogy 101k (sajna ez nincs az oldalon) B and B Talán akkor ez visszatrataná :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts