Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 yahh anti emléxem még Iqbéla nevü forumozora és az astrájára amit eladott .. ma találkoztam vele a muhánál ki van lakatolva ujra van fényezve és turbos sziv dohog benne :lol: persze... Ha ezt meghallja... :lol: :lol: Vajon milyen lehet egy cupra 1.8 T 265 Le/360 Nmrel? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ez ugyan benyás...de tetszik... :lol: :sowwy: ez legalabb kinéz valahogy .. az ezüst akár egy 1,4 es fos is lehetne olyat ne vegyél.... igen ebben legalább motor van nem olajkályha :lol: be kéne tiltani a diesel autot mint Tokyoban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Vajon milyen lehet egy cupra 1.8 T 265 Le/360 Nmrel? :sowwy: kellemes hol találtál ilyet ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Na, ha 2204-ben is ilyen szar autók lesznek csak, akkor nem is érdemes tovább élni... :sowwy: :lol: :lol: Javítottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ammit épp dícséltél, plusz egy turbomotor.hu-s chip...pl...a dízelekbe is azt rakják dögivel...a volt FK-s srác csinálja...rothe motorsporttal dolgoznak kint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Javítottam :lol: későőő... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én anno (2004-ben) vezettem Seat Leon Cupra RR-t. Nem volt rossz! Sööt tök jó volt de valahogy nem tűnt valami sportosnak....url] Megérkezés...Petike kérdez: -"Hagyjam járni a turbó miatt egy kicsit..?" -"Meg akarod venni?" - " őő hát nem..." -" akkor állítsd le...." :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Megérkezés...Petike kérdez: -"Hagyjam járni a turbó miatt egy kicsit..?" -"Meg akarod venni?" - " őő hát nem..." -" akkor állítsd le...." :sowwy: :lol: Akkoriban 7 és fél milla volt :S Annyit szerintem akkkor sem ért az autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 egész jókat írnak róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Ez pl már okés lenne...csak drága sajna... felejtős, a Jakab (maxabos-használtautós lehúzógép) vette a többi romi snejder opc-vel egyetemben, és hát szépen kipofozta, de azért ez a gép akkor is a gm-es bemutató brigádból való... gondolom több se kell infoból... ja voszi vagyok, de letiltott a júzerem vmit elqrtam... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 cupra nem rossz gép. de mikor én néztem (2005 nyara) mind nagyon szétfeslett volt az árához képest. 250LE-st próbáltam (nem biztos, hogy igaz, mert valami csipp volt rajta a gyerek szerint, szóval így utólag lehet kevesebb volt), az nagyon bitangul ment, utcára bőven elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 :sowwy: itt vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Vajon milyen lehet egy cupra 1.8 T 265 Le/360 Nmrel? :sowwy: egyik barátomnak ""csak"" Leon 20VT van (asszem az is RR jelzéssel) de nagyonjól megy, jól fog kanyarban, elég kemény és feszes a futómű és a cupra felnik kurv@nagyot dobnak rajta :lol: tuningolni meg ezeket az 1.8T-ket gyerekjáték ahogy nézem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Látom senki nem veszi észre hogy nem opelekről szól Antinál a dolog. Ez csak engem zavar???? :lol: Az a baj, hogy nemnagyon tudsz Opelből olyat mutatni ami beleférne abba a költségvetésbe amit kadettkillerünk kalkulál és még szép is lenne, jó is lenne, erős is lenne, gyors is lenne.... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Ez pl már okés lenne...csak drága sajna... Bizony zsír gép! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Anti, egy kis hitel és megvan, szép is, megjelenés is van, lacházán is mutatna ezt azt neked való :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 így van. új opc 5 milkánál kezdődik, a többi gép nem éppen az a szint, amit anti szeretne. azonkívül dízelt nézeget, ami meg végképp nem opel vadászterület, a 150lovas cdti-t leszámítva. de azt én is keveslem :lol: - cupra sztem jó választás, hétköznapra bugibb, mint egy sti, és az ára sem olyan felelőtlen :lol: - sztem a ford st se rossz, a 2.5-ös, meg a régi 2 literes 215 lovas rs sem. utóbbiban sperr is van, nekem az jobban bejön. sajnos az is 5 milka... - azt nem mondom, hogy nézz g opc-t, mert abból 1 db van a mobile.de-n is, és ugyan az sokkal olcsóbb, mint ezek, de láttad, hogy mennyi lóvé használható helyre tenni. mondjuk ha 250LE-nél nem kell több, akkor az a kék kompletten 3.5 milka, a szolgáltatásaihoz képest elég olcsó - a rönó st vagy mi-t nem ismerem, olvastam a népítéletben, nem mondom, hogy repesett a gazdája tőle. engem hidegen hagy - audi, bmw, merci -> ezekből nagyon öreg jön össze használható motorral, de mondjuk láttam nagyon szépeket olcsóért is... kérdés belefér-e az agyadba, hogy 2.5-ös 170LE-s bimmered van... :sowwy: vagy láttam 330XD-t 1999-est meseszépet, agyonfullozottat 4 mihályért. kérdés, 9 évesen mit fog kérni a szerkezet egy kis használat után... - van akkor 4.5 milkáért golf gti, 200LE DSG -> nekem nem tecc, de oooo után magácskának... :lol: még az jutott eszembe, hogy 3.2-es v6-os új vectra 2002-es 3 milkáért szerezhető... igen, egy benzintemető, de nekem bejön a fekete gts kivitel... 3 lityis dízellel láttam 3.5 milcsiért, azt is megnézném.. habár Ati szerint nem éppen örökéletű moci... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Tudom ilyen nem is létezik az UNIOban de 26-án lejár a műszakim, valaki esetleg valami okosat tud? 1 2 ez már drága ezt megértem... Anti! Ez a márka és típúsai nem jöhetnek szóba? állítólag ez egy egész jó gyártó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Kormány lejött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Anti, egy kis hitel és megvan, szép is, megjelenés is van, lacházán is mutatna ezt azt neked való :sowwy: :lol: a GM szerintem nagyon mellényúlt ezzel a GT-vel....hátulról olyan mintha valami kínai gagyi fröccsöntött műanyag játék lenne :lol: :lol: a géptetőn meg az a két "krómhatású" bármi....lol tiszta karsztajling Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 3 lityis dízellel láttam 3.5 milcsiért, azt is megnézném.. habár Ati szerint nem éppen örökéletű moci... ilyen motoros Signumot vezettem....issssszzzzonyat nyomaték van benne...észre sem veszed ha rajtahagyod az ekét és ugy mész diszkózni :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 a GM szerintem nagyon mellényúlt ezzel a GT-vel....hátulról olyan mintha valami kínai gagyi fröccsöntött műanyag játék lenne :sowwy: :lol: a géptetőn meg az a két "krómhatású" bármi....lol tiszta karsztajling Én láttam élőben egy sárgát, egyik éjjel az üllői úton, először valami lambóra gondoltam mikor láttam hátulról, mentem mint állat utána hogy megnézzem magamnak, és aztán láttam hogy GT, szerintem élőben sokkal szebb mint a képeken, jó szles és q@@a alacsony, szerintem zsír élőben, vagyis a honda s2000-től nekem szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 felejtős, a Jakab (maxabos-használtautós lehúzógép) vette a többi romi snejder opc-vel egyetemben, és hát szépen kipofozta, de azért ez a gép akkor is a gm-es bemutató brigádból való... gondolom több se kell infoból... ja voszi vagyok, de letiltott a júzerem vmit elqrtam... :sowwy: Mert mindig a tiltásban jársz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Én láttam élőben egy sárgát, egyik éjjel az üllői úton, először valami lambóra gondoltam mikor láttam hátulról, mentem mint állat utána hogy megnézzem magamnak, és aztán láttam hogy GT, szerintem élőben sokkal szebb mint a képeken, jó szles és q@@a alacsony, szerintem zsír élőben, vagyis a honda s2000-től nekem szebb. Ferihegyről hazafelé mareggel én is láttam egyet. Meg egy Whistler-es fekete 7gen sziviket kúlerrel meg nagyon pattogva, állat nagy felnikkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Itt a kocsid Anti :sowwy: klikk de ha kell a lóerő és a nyomaték is, akkor ez a neked való Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts