opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ... el volt szakadva egy 20cm-es benzincső darab amit nem volt egyszerű cserélni ... Na akkor ez volt a baj, nem az AC pumpa :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tudod, low cost idény van, meg kell keresni a kifizethető megoldásokat :sowwy: Végül is igaz asszem az ülztetést majd így oldom meg rugó lengéscsillapító ki , levágom a zártszelvényt a megfelelő méretre és beheggesztem :lol: :lol: :lol: Ocsó is ül is a kocsi szal megéri :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Végül is igaz asszem az ülztetést majd így oldom meg rugó lengéscsillapító ki , levágom a zártszelvényt a megfelelő méretre és beheggesztem :sowwy: Igen, sok ötletet lehet lopni a régi idők ladás HMCS-itól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nézegettem a Timeslipen a régebbi időimet és ez a Corsa teljes felszereltséggel kb. 100 kilóval nehezebben gyorsabb, mint a régi volt. :lol: A legjobb utcai gumis eredmények a mostani és egy másfél évvel ezelőtti tököli futamról: 2008.04.13 Reakció: 0,184 60 láb: 2,371 1/8 idő: 9,518 1/8 sebesség: 125,0 1/4 idő: 14,616 1/4 sebesség: 158,6 2006.10.22 Reakció: 0,238 60 láb: 2,402 1/8 idő: 9,661 1/8 sebesség: 123,1 1/4 idő: 14,864 1/4 sebesség: 154,3 Mostmár nagyon érdekelne, hogy mit tud a szekér slickekkel, ugyanis nem lenne rossz, ha sikerülne 14 alá kerülni. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Powertuning tuningbox C20XEhez "Csak" 96eFt a hülyének is megéri ennyi pénzt költeni 15Le növekedéshez. :sowwy: :lol: :lol: cs-n találtam a linket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Totalcaron találtam az általuk levezetett használtauto km óra állásának diagramját Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Totalcaron találtam az általuk levezetett használtauto km óra állásának diagramját http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...invakok_001.jpg LoooooooooooooooooooooL ez jóóóóóó... :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ha egy újjal megnyomtam a vezetéket akkor spriccelt belőle az üzemanyag...ha nem nyúltam hozzá akkor még csak nem is folyt... és beindult a dög...tegnap legalábbis... nem volt benzinszag eddig, tócsát sem hagytam sehol... és a fogyásztás is nagyon jó volt...ezzel a motorral... valami mégsem kerek még így sem... Na akkor ez volt a baj, nem az AC pumpa :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Totalcaron találtam az általuk levezetett használtauto km óra állásának diagramját http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...invakok_001.jpg neeeeeeem ez egy kitalált ábra, a cikkíró rajzolta.....az más kérdés, hogy akár még tükrözheti a valóságot is :sowwy: :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 "Csak" 96eFt a hülyének is megéri ennyi pénzt költeni 15Le növekedéshez. :sowwy: Hát ha annyit nem is hoz, arra talán jó ez a kütyü, hogy a gyári 150 pacit visszahozza :lol: Viszont: nehogy azt hidd, hogy 15LE-t ennél olcsóbban valahogy rá tudsz pakolni arra a mocira... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ha egy újjal megnyomtam a vezetéket akkor spriccelt belőle az üzemanyag...ha nem nyúltam hozzá akkor még csak nem is folyt... és beindult a dög...tegnap legalábbis... nem volt benzinszag eddig, tócsát sem hagytam sehol... és a fogyásztás is nagyon jó volt...ezzel a motorral... valami mégsem kerek még így sem... Nem a tankon belül volt az a csődarab, ami szakadt volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Viszont: nehogy azt hidd, hogy 15LE-t ennél olcsóbban valahogy rá tudsz pakolni arra a mocira... :sowwy: Viszont szerintem abban te is egyetértesz hogyha teljesítményt szeretne valaki növelni és van 96eFtja, nem egy ilyen powertuningboxot fog venni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tegnap éjszaka egyébként próbált működni a kipörgésgátlóm... Szépen rángatott is egy párszor kigyorsítás közben... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 találtam a flotáddba illö kocsit :lol: http://i14.ebayimg.com/05/i/000/eb/0d/01f0_1.JPG http://i2.ebayimg.com/06/i/000/eb/0d/1aae_1.JPG http://i1.ebayimg.com/05/i/000/eb/0d/233c_1.JPG Látjátok mennyit dob egy szép szín a vectán :P :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Látjátok mennyit dob egy szép szín a vectán :P :lol: :lol: :lol: Most, hogy itt a tavasz, neked nincsen tele bogarakkal állandóan az autód az élénk színe miatt? Nekem mondjuk fehér, de állandóan vannak rajta mindenféle szárnyasok. Pedig nem is büdös... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Most, hogy itt a tavasz, neked nincsen tele bogarakkal állandóan az autód az élénk színe miatt? Nekem mondjuk fehér, de állandóan vannak rajta mindenféle szárnyasok. Pedig nem is büdös... :sowwy: Hogyne lenne,utálom is emiatt.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Most, hogy itt a tavasz, neked nincsen tele bogarakkal állandóan az autód az élénk színe miatt? Nekem mondjuk fehér, de állandóan vannak rajta mindenféle szárnyasok. Pedig nem is büdös... :sowwy: Akkor most képzeld el a fekete autókon a 3-4cm átmérőjű sárga foltokat amiket a méhek hagynak egy becsapódás után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Hogyne lenne,utálom is emiatt.... :P :lol: :P Igen, éljen a sárga.... :lol: Enyém is vonza rendesen ezeket a kis bogarakat, volt, hogy annyi volt a tetőn, hogy nem hittem a szememnek... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Akkor most képzeld el a fekete autókon a 3-4cm átmérőjű sárga foltokat amiket a méhek hagynak egy becsapódás után. :lol: A becsapódás az "oké", az elkerülhetetlen vágtatás közben :sowwy: de ezek az álló autón hemzsegnek, szó szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Apropó vágtatás: Demó kollega küldte. Remélem nem haragszik, hogy felraktam! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tegnap sikerült rávennem magam hogy kerékpróbát eszközöljek a vason... Ez lett a végeredmény: Viszont: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Hogyne lenne,utálom is emiatt.... :lol: :P :lol: Meg majd jönnek a fostos madarak is :lol: :lol: Enyémen már volt flekk :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tegnap sikerült rávennem magam hogy kerékpróbát eszközöljek a vason... Ez lett a végeredmény: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1208707563.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1208731605.jpg Viszont: http://kepfeltoltes.hu/080421/F_nyk_pek-00...ltoltes.hu_.jpg :lol: :sowwy: Zsír nagyon :lol: ami az oldalán van GSI matrica, olyat hol lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tegnap sikerült rávennem magam hogy kerékpróbát eszközöljek a vason... Ez lett a végeredmény: Viszont: :lol: :sowwy: mi ez ET száma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Csaba: passzolom, rajta volt. :sowwy: Lanti, ET15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts