J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nem ment jóóól... :sowwy: :lol: Nem tőled kérdeztem,te szakbarbár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 A csere előtt volt valami érezhető hiba? Mármint a gömfej csere elött??????Kopogott valami,de mikor cseréltük a gólyalábat a fék miatt akkor láttuk hogy eléggé oda van......Nagyon szar volt :sowwy: ahhoz képest nem kopogott egyáltalán Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Mármint a gömfej csere elött??????Kopogott valami,de mikor cseréltük a gólyalábat a fék miatt akkor láttuk hogy eléggé oda van......Nagyon szar volt :sowwy: ahhoz képest nem kopogott egyáltalán Nekem még mindig kopog valami,kormányon is érzem,de nem jöttünk rá mi lehet. Lehet nekem is a jobbos talpas lógna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nekem még mindig kopog valami,kormányon is érzem,de nem jöttünk rá mi lehet. Lehet nekem is a jobbos talpas lógna? A szilentjeim tökéletesek voltak,pedig 2 éve cseréltem és szinte mindig nagy felni volt fent.Most meg egyáltalán nem kopog,tehát biztos hogy amiatt volt....A bal oldalon ki is volt szakadva,de a jobb oldali is elég könnyen járt......De gyári volt még mind a kettő :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 A szilentjeim tökéletesek voltak,pedig 2 éve cseréltem és szinte mindig nagy felni volt fent.Most meg egyáltalán nem kopog,tehát biztos hogy amiatt volt....A bal oldalon ki is volt szakadva,de a jobb oldali is elég könnyen járt......De gyári volt még mind a kettő :sowwy: A balost cseréltük a balesetnél,de a jobbos kb 2,5éve volt cserélve,lehet a jó utak adtak már neki. Csak kis bukkanókon érezni/hallani a zörgést. Múltkor,amikor a gumiharangot cseréltem,megrángattam,de nem tünt rossznak. Lehet kicserélem,nem olyan nagy drágaság,meg amúgy is csavaros már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 A balost cseréltük a balesetnél,de a jobbos kb 2,5éve volt cserélve,lehet a jó utak adtak már neki. Csak kis bukkanókon érezni/hallani a zörgést. Múltkor,amikor a gumiharangot cseréltem,megrángattam,de nem tünt rossznak. Lehet kicserélem,nem olyan nagy drágaság,meg amúgy is csavaros már! :lol: Ha csavaros akkor tényleg ki kell cserélni :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Lehet kicserélem,nem olyan nagy drágaság,meg amúgy is csavaros már! :lol: Csináljatok ilyen advanced sportfutóművet neki, mint mi a racsing gépsasnak: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Csináljatok ilyen advanced sportfutóművet neki, mint mi a racsing gépsasnak: :sowwy: :lol: Mindig is tudtam Gabi,hogy nem te nem Inka vagy,hanem Dinka! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Csináljatok ilyen advanced sportfutóművet neki, mint mi a racsing gépsasnak: http://www.opel16v.hu/kepek/2006/poenfutomu.jpg :sowwy: :lol: Gondolom kicsit pattogósabb de jólehet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 A gömbfej volt oda,de akkor már úgy voltam vele hogy kicserélem a szilenteket is.....Ha meg már csere akkor valami keményebb mint a gyári :sowwy: :lol: Nem voltam, vagyok teljesen képben, ezért kicsit utánanéztem. Szóval a lengőkar az az enyhe túlzással 3szögnek nevezhető "vasdarabb", amibe megy a stabrúd bekötő pl. Ebben van kettő szilent, egy úgymond függölegesen(képen hátrafelé), egy meg vizszintesen(nem látszik a képeken). Gondolom ezeket cserélted. Gömbfej néven meg a képen 3 szegeccsel rögzitett bigyó fut, ami a gólyaláb alját -vagy minek nevezzem- rögzíti?! (féktárcsa és a lengőkar között van a képen) És neked azért kellett az egész lengőkart cserélni, mert még neked is szegecselve volt és így egyszerűbb volt? Remélem jól hámoztam ki.. Már csak az a kérdés, hogy a talpas néven akkor mi fut? a gömbfej? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 És neked azért kellett az egész lengőkart cserélni, mert még neked is szegecselve volt és így egyszerűbb volt? Remélem jól hámoztam ki.. Már csak az a kérdés, hogy a talpas néven akkor mi fut? a gömbfej? :sowwy: :lol: Ha van kisflex nem téma a csere,szegecsek fejét lekapni flexxel,aztán kiütni a szegecset és mehet fel az új talpas gömbfej! :lol: Az egész lengőkart emiatt cserélni hülyeség,a szilentekből is inkább a hátsó megy ki,az első elég ritkán adja meg magát.A szilent cseréhez jó ha van hidraulikus kinyomó vagy egy jó nagy satu. Nekem már készül a saját kinyomó Ural emelőből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Mi másból? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Én fúrtam a szegecseket, jobban hozzá lehet férni, mint egy flexxel. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Én fúrtam a szegecseket, jobban hozzá lehet férni, mint egy flexxel. :lol: Mer béna vagy a flexhez! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Mi másból? :sowwy: Jó,hát az van buggatti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Azért cseréltem lengőkart,mert szereztem egy másikat,abban kicseréltettem a szilentet,majd a talpas gömbfejet.....Így közben tudtam járnia kocsival,mert a szilent besütés 1 nap volt....Majd kicseréltem az egészet......Így érthető????? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Gondolom kicsit pattogósabb de jólehet :sowwy: :lol: Tudod, low cost idény van, meg kell keresni a kifizethető megoldásokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Azért cseréltem lengőkart,mert szereztem egy másikat,abban kicseréltettem a szilentet,majd a talpas gömbfejet.....Így közben tudtam járnia kocsival,mert a szilent besütés 1 nap volt....Majd kicseréltem az egészet......Így érthető????? :sowwy: Értem én,hogy gőzgép,de mi hajcsa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Azért cseréltem lengőkart,mert szereztem egy másikat,abban kicseréltettem a szilentet,majd a talpas gömbfejet.....Így közben tudtam járnia kocsival,mert a szilent besütés 1 nap volt....Majd kicseréltem az egészet......Így érthető????? :lol: Jóóóóó.. éééétem éééén.. szal akkor ki is bogoztuk.. tudjuk ki a talpas - gömbfejű, szilentekkel tömött lengőkar :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 kicseréltük az ac pumpát... nem kis szopás volt vele... a benn lévő bosch-ra forrasztva voltak a táp drótok... nem csatizva... alig ment fel az az előszűrő az ac-ra...elgurultak a csavarok...a krova fej... stb... utángy. került be 9000 ft-ért...most már nem érdekel hogy meddig lesz jó vagy sem.. úgy tűnik ez az autó sosem lesz megbízható már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 találtam a flotáddba illö kocsit :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 http://i14.ebayimg.com/05/i/000/eb/0d/01f0_1.JPG http://i2.ebayimg.com/06/i/000/eb/0d/1aae_1.JPG http://i1.ebayimg.com/05/i/000/eb/0d/233c_1.JPG Szép vas! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 És tudtátok használni a tákolmányunkat? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Azért cseréltem lengőkart,mert szereztem egy másikat,abban kicseréltettem a szilentet,majd a talpas gömbfejet.....Így közben tudtam járnia kocsival,mert a szilent besütés 1 nap volt....Majd kicseréltem az egészet......Így érthető????? :lol: Oktatnod kéne :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Sajnos nem volt időnk kipróbálni, nem találtunk pákát a pumpa leszedéséhez, el volt szakadva egy 20cm-es benzincső darab amit nem volt egyszerű cserélni ... nem fért le a műhelybe az autó mert le ért az alja így nehéz volt krokival meg minden sza**al alá támasztani...szóval remélem talán a köv 7végén neki ugrunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts