Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

BF nekem oylan Falken filingnek tűnik ez 1 éves de szerintem kövi nyárra Yokohama lessz , nekem oylan mintha keményedne a futófelület de lehet ez ilyen anyagú de a Falkenem volt ilyen 1 évesen :sowwy:

Elküldve
4hónapos. :lol: :sowwy:

Nekem most elöl Goodyear Eagle F1 van, 195 széles de attól sem vagyok hasraesve... Pedig 18eFt darabja ahogy láttam... -.-

Pedíg az egy jó guminak titulált dolog,,, igaz hamar kopik de fog is! :lol:

Elküldve
Nagyon faja... Bár még szoknom kell az erőt amivel rendelkezem... Esőben elég érdekes vele kipörgésgátló nélkül közlekedni... Ma is volt egy pár érdekes eset... Tél előtt meg kell csináltatnom mindenképpen. :sowwy:

ehhh....légy férfi bazzz....nekem sem működik, használom inkább az agyam :lol: :lol:

Elküldve
ehhh....légy férfi bazzz....nekem sem működik, használom inkább az agyam :sowwy: :lol:

Én meg kofogom szedni a kocsiból :lol: :lol:

Elküldve
4hónapos. :lol: :sowwy:

Nekem most elöl Goodyear Eagle F1 van, 195 széles de attól sem vagyok hasraesve... Pedig 18eFt darabja ahogy láttam... -.-

Azért mert valami drága az nem biztos hogy jó is..... Engem többen lebeszéltek róla.....mert hangos,és hogy annyira nem jó gumi.Ákosnak meg bejöt.

Elküldve

jajj ma visszatettem az aksit feltöltve ás úgy indul mint a doxa , pedíg már kezdtem gondolkodni mi lehet az önindítóval :sowwy: :lol: :lol: De az aksi meg zöldet mutatott mondjuk áltt 5 hónapot hidegben és mielőtt betettem nemtöltöttem fel nincs egy éves ! De most faja :lol:

Elküldve
Azért mert valami drága az nem biztos hogy jó is..... Engem többen lebeszéltek róla.....mert hangos,és hogy annyira nem jó gumi.Ákosnak meg bejöt.

Tudom hogy a sz@rt is lehet adni drágán, nem azért írtam hogy 18 darabja... Csak többet vártam volna egy Goodyear gumitól... Már csak a neve miatt is. Egyébként tényleg hangos. :sowwy:

Elküldve
Tudom hogy a sz@rt is lehet adni drágán, nem azért írtam hogy 18 darabja... Csak többet vártam volna egy Goodyear gumitól... Már csak a neve miatt is. Egyébként tényleg hangos. :sowwy:

Zsolt a BF darabja 26900 ft 16" ban :lol:

Elküldve
Na oszt a sziget tegnap ??? :lol: nem lett újabb eladó roncs?? :lol:

jaaaa meg a coupe ki volt akadva, hogy ez a topik olyan mintha egy alkoholista, csöves társaság lennénk...mert mindig mindeki a bulikrol meg a piálásokról beszél :sowwy:

Elküldve
jaaaa meg a coupe ki volt akadva, hogy ez a topik olyan mintha egy alkoholista, csöves társaság lennénk...mert mindig mindeki a bulikrol meg a piálásokról beszél :lol:

Hjaa aki nem bírja :sowwy: :lol: :lol:

Legalább látható, hogy van élet :P :lol:

Elküldve
Ma kicserélte Dini a lengőkarjaimat.....Kapott keményebb szilenteket,meg új alsö göbfejet.....Sose volt ilyen jó a futóművem :sowwy: :lol: :P

Köszönöm Dini még egyszer :lol:

na a golyalábad meg én raktam öcce :lol: csapat melo volt ez a dini meg én :lol:

Elküldve
jaaaa meg a coupe ki volt akadva, hogy ez a topik olyan mintha egy alkoholista, csöves társaság lennénk...mert mindig mindeki a bulikrol meg a piálásokról beszél :sowwy:

Az élet velejárója az , hogy kifirtatjuk mikor ki hol , és mennyire szédül :lol: :lol:

Elküldve
keeeeelllll egy ilyen matrica :sowwy: :lol: :lol: :lol:

Vicces lehet mikor 200 felett mész autobahnon és olvassák a GSi-n :P :lol:

Elküldve
Nyugi, jó formában vagyok! :lol: Inkább te vedd komolyabban az edzést, mert a bajnokot kell elverned! :P

:sowwy: :lol: Hungaryan Champion :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.