Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Akkor nem tudom...Tomnak csinálta a GSi-be mindíg hogy a xenon miatt állandóan kiírta....Eddig is kiírta????? Az a furcsa, hogy a Rücklichtet csak azóta írja ki amióta kicseréltem a tolatólámpa kapcsolót... Azelőtt nem működött és nem írta, most hogy működik írja... Lehet hogy nem jó égők vannak benne? mármint nagyobbak mint kellene és azért ír rájuk hibát? :sowwy: El tudom képzelni hogy a sötétített lámpa miatt nagyobb égőket kellett rakni a foglalatokba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Az a furcsa, hogy a Rücklichtet csak azóta írja ki amióta kicseréltem a tolatólámpa kapcsolót... Azelőtt nem működött és nem írta, most hogy működik írja... Lehet hogy nem jó égők vannak benne? mármint nagyobbak mint kellene és azért ír rájuk hibát? :sowwy: El tudom képzelni hogy a sötétített lámpa miatt nagyobb égőket kellett rakni a foglalatokba... :lol: elvileg az csak szakadást mutat szal ha nagyobb az égő és nem szakadtt akkor nemszabadní írnia , és aszthiszem ha a biztije kintvan akkor is jelez! Nekem az elsőnél valami kontaktos akkor szokta kiírni egy koccolás erejéig! Amúgy hogy muzsikál a kis vasacska ?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Akkor nem tudom...Tomnak csinálta a GSi-be mindíg hogy a xenon miatt állandóan kiírta....Eddig is kiírta????? Igen xeonnál is írja , de arra van egy előtét ellenálás direkt ez miatt lehet hozzá kapni hogy a BC ne írjon hibát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Diny én megveszem ésd nincs vele gondod :lol: mármint a mocitetőt és akkor simán felmegy a hűtőmaszk... Nana azért még nem eladó. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Igen xeonnál is írja , de arra van egy előtét ellenálás direkt ez miatt lehet hozzá kapni hogy a BC ne írjon hibát! Vagy 55W xenont kell venni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Vagy 55W xenont kell venni :P :lol: :lol: Aztán kiég a szembejövő retinája :lol: egyébként foggalmam sincs mekkora teljesítményű Xeonok vannak :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 :lol: :lol: Aztán kiég a szembejövő retinája :lol: egyébként foggalmam sincs mekkora teljesítményű Xeonok vannak :sowwy: 35-55W Engem meg a terepjáró lámpája vakít ha a hátam mögött van....... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 elvileg az csak szakadást mutat szal ha nagyobb az égő és nem szakadtt akkor nemszabadní írnia , és aszthiszem ha a biztije kintvan akkor is jelez! Nekem az elsőnél valami kontaktos akkor szokta kiírni egy koccolás erejéig! Amúgy hogy muzsikál a kis vasacska ?? :lol: Holnap szétkapom akkor a hátsólámpát, megtakarítok minden érintkezőt és ellenőrzöm az égőket hogy olyan van-e a foglalatban amilyennek kell lennie... Ha továbbra is csinálja akkor sz@rok rá. :lol: Nagyon faja... Bár még szoknom kell az erőt amivel rendelkezem... Esőben elég érdekes vele kipörgésgátló nélkül közlekedni... Ma is volt egy pár érdekes eset... Tél előtt meg kell csináltatnom mindenképpen. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Morci motorháztetőt nem tud senki eladót? :sowwy: Igénytelenek ezek a szemöldökök. -.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nana azért még nem eladó. :sowwy: :lol: Ok, csak majd gondolj rám ha úgy döntesz elbontod a gépet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Igen xeonnál is írja , de arra van egy előtét ellenálás direkt ez miatt lehet hozzá kapni hogy a BC ne írjon hibát! Áááááááááá, dehogy. Az új xenonok már inteligencsebbek, nekem sem ír semmit :sowwy: Mármint a xenon miatt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Áááááááááá, dehogy. Az új xenonok már inteligencsebbek, nekem sem ír semmit :sowwy: Mármint a xenon miatt :lol: :lol: ja az új xenonok már canbus rendszer kompatibilisek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 35-55W Engem meg a terepjáró lámpája vakít ha a hátam mögött van....... :lol: :lol: hát én az angellel senkinek nem világítom ki a szemét max az elöttem 1 méterre lévő hangyáknak :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Holnap szétkapom akkor a hátsólámpát, megtakarítok minden érintkezőt és ellenőrzöm az égőket hogy olyan van-e a foglalatban amilyennek kell lennie... Ha továbbra is csinálja akkor sz@rok rá. :lol: Nagyon faja... Bár még szoknom kell az erőt amivel rendelkezem... Esőben elég érdekes vele kipörgésgátló nélkül közlekedni... Ma is volt egy pár érdekes eset... Tél előtt meg kell csináltatnom mindenképpen. :sowwy: Hát igen itt van LÓ bőven :lol: nekem is furi volt pláne hogy én télen vettem :P Meg kellet szokni a kispöccintés is kerék leforog fíílinget! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 hát én az angellel senkinek nem világítom ki a szemét max az elöttem 1 méterre lévő hangyáknak :sowwy: Mindeki tudja, hogy hangyás vagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 hát én az angellel senkinek nem világítom ki a szemét max az elöttem 1 méterre lévő hangyáknak :sowwy: :lol: Az is valami nekem meg nincs Angelem na akkor én mitszóljak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát igen itt van LÓ bőven :lol: nekem is furi volt pláne hogy én télen vettem :lol: Meg kellet szokni a kispöccintés is kerék leforog fíílinget! :lol: arra leszek kivi hogy a 215ös Infinity gumik milyenek lesznek... Valahol ki kéne huzatnom végre a hátsó sárvédőket hogy feltehessem a kerekeimet... 4hónapja itt porosodnak csak. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Mindeki tudja, hogy hangyás vagy :sowwy: :lol: olya szorgos vagyok mint 1 hangya, biztos innen a közeli kapcsolat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 arra leszek kivi hogy a 215ös Infinity gumik milyenek lesznek... Valahol ki kéne huzatnom végre a hátsó sárvédőket hogy feltehessem a kerekeimet... 4hónapja itt porosodnak csak. :sowwy: hát éncsak a 205 öst tudom mondani neked , de nemnagyon bagózik rá az is leforog ha durvátnyomok még 2. ban is! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 hát éncsak a 205 öst tudom mondani neked , de nemnagyon bagózik rá az is leforog ha durvátnyomok még 2. ban is! :sowwy: :lol: Mert nem jó gumid...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 hát éncsak a 205 öst tudom mondani neked , de nemnagyon bagózik rá az is leforog ha durvátnyomok még 2. ban is! :sowwy: :lol: Én arra mondtam hogy kivi leszek hogy hogyan tapadnak... Mindenki aztmondja hogy az Infinity gagyi és hogy nem lesz jó... De már 4hónapja "tesztelem" őket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Én arra mondtam hogy kivi leszek hogy hogyan tapadnak... Mindenki aztmondja hogy az Infinity gagyi és hogy nem lesz jó... De már 4hónapja "tesztelem" őket. :sowwy: Szerintem se lesz jó...hiába széles,ha nem jó a gumi minősége....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Szerintem se lesz jó...hiába széles,ha nem jó a gumi minősége....... főleg ha öregecske :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Én arra mondtam hogy kivi leszek hogy hogyan tapadnak... Mindenki aztmondja hogy az Infinity gagyi és hogy nem lesz jó... De már 4hónapja "tesztelem" őket. :sowwy: Jah értem :lol: Nekem BF Goodrich Geforce van nemrossz gumi de ettőlsem kell hasraesni ! YOKOHAMA Párti vagyok! Annál jobb guma nem kell :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 főleg ha öregecske :lol: 4hónapos. :lol: :sowwy: Nekem most elöl Goodyear Eagle F1 van, 195 széles de attól sem vagyok hasraesve... Pedig 18eFt darabja ahogy láttam... -.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts